Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maniek36

Potrzebuje dziewczyny przyjaciolki

Polecane posty

Witam....Potrzebuje dziewczyny z ktora bede mogl podzielic sie swoimi problemami i przemysleniami.... Osobe ktora bedzie mnie rozumiala .... czy jest moze tutaj taka ?

Gość ciapelek
Super. Podaj adres email-pogadamy.

O a ja planuję przenieść się do Wrocławia jeszcze w tym roku :) muszę tylko u siebie parę spraw pozamykać :)

Gość ciapelek
Wysłałam Ci maila i czekam....... Odpisuj prędko.

Piękne, wiem :) swego czasu bywałam tam często. Ale znam zaledwie kilka miejsc. Już nie mogę się doczekać, aż zacznę zwiedzać :) A planujesz zostać tam na dłużej?

Mi chodzi o osobe na ktora bede mol liczyc. Nie moge takiej osoby do tej pory znalesc

Gość ciapelek
ZAJRZYJ NA POCZTĘ EMAIL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam wrazenie ze kobieta bedzie potrafila mnie bardziej zrozumiec . Moze to dziwnie brzmi ale takie mam wrazenie

A czego oczekujesz od swojej rozmówczyni? Wystarczy znajomość internetowa czy liczysz na spotkania w realu? Przyjaźń czy najpierw przyjaźń, a później może miłość? Masz jakieś inne wymagania, np. odnośnie wieku czy wspólnych zainteresowań?

Rowniez licze na spotkanie w realu . Jezeli oczywiscie bylaby taka mozliwosc . I z pewnoscia chcialbym zebysmy szli taka droga zrozumienia az do przyjazni

może bardziej potrzebujesz kogoś kto Cię pocieszy... kobiety do tego bardziej się nadają;)

Tylko chodzi o to ze brakuje mi kobiecego dotyku dloni ocierania o moje policzki , patrzenie i usmiechanie sie.... konwersacje ....

Gość ciapelek
Napisałam Ci i nic, jak wolisz siedzieć tutaj to nic tu po mnie.

Ja mowie Co mi brakuje... nie powiedzialem ze wymagam tego.... potrzebuje poprostu konwersacji o to ze mi czegos brakuje to nazywasz mnie gejem?