Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 29-latka,.

Faceci odpowiedzcie szczerze-kiedy po randce odzywacie sie do dziewczyny?

Polecane posty

Gość zdesperowana 29latko
w tym wieku to sory nie licz na cuda, trzeba bylo szukac 10 lat temu :O

Gość mnie kilka razy
"29-latka,. 1. Odrazu jak Wam sie spodobała 2. Na drugi dzień z grzecznosci- zapytac co slychac? 3. Inna opcja..." mój odezwal sie odrazu na drugi dzien i wyszlismy na spacer :) było fajnie...jest moim mezem teraz

@Do Autorki Fajnie,że szczerze i jasno chcesz napisać (że Cię polubiłam). To stawia go w sytuacji gdzie widzi, że z tego może wyjść coś poważniejszego. I jeśli Cię też lubi - zrobi krok do przodu, jeśli nie - to będzie oschły, na dystans albo zamilknie. Już niedługo poczujesz czy on też Cię lubi i chcę robić coś w tym kierunku czy nie. Pozdrawiam i pisz co tam dalej się dzieje ...

wiem, ze naprawdziwe uczucie nie ma reguly ale jeslikogos sie polubi to ten ktos nie jest obojetny i tyle JackuJ>>> dzieki tez tak uwazam, zew przeciagu jednego tygodnia cos sie wyjasni poki co postaram sie zyc swoim i tylko swoim zyciem choc w glebi duszy sadze, ze to ON jest ta moja druga polowa, bezwzgledu na wszystko. ale czas pokaze obiecuje, ze jak wszystko pojdzie po mojej mysli to dam tu znac

Moim zdaniem, jeżeli nie odpisał to te spotkanie znaczyło dla niego dużo mniej niż dla ciebie i prawdopodobnie nie uwzględnia Cię w swoich życiowych planach :o Tylko to facet i nie powie tego wprost. Stosuje za to taktykę strusia... Nie masz co sobie robić nadziei, wiem to z autopsji...

Gość awedejw
kiedy sie odzywamy? jak po randce wracamy do domu i idzie jakas dziewczyna, to mówimy do niej: hej cześć ! co slychać ? i wtedy sie odzywamy do dziewczyny po randce. czy to wyczerpuje twój problem?

Gość Aleksy_35
zależy czy była dobra w łózku...

@Aleksy W tym wątku nie było mowy o łóżku. Uważasz że tylko seks to się liczy ? Czyli jak się dowiesz, że sypia codziennie z kimś innym, ma AIDS, bierze prochy i tendencje samobójcze do dalej będziesz się umawiać na seks, jeśli tylko jest dobra w łóżku ? Tak ?

Gość Aleksy_35
To nie jest tak że "tylko seks się liczy' ale jednak się liczy. W pewnym wieku już nie ma czasu i ochoty na długie podchody.

Gość ona ma 29 lat ale poziom dziec
ka z przedszkola, ten tekst, ze ona czuje, ze to jej druga polowa mnie rozwalil...

Gość hudihiu
Aleksy_35 - gratuluję wartości :/

Gość Aleksy_35
A czego oczekujecie na pierwszych randkach od faceta? Zaangażowania i propozycji małżeństwa? Poza tym faceci mają inne priorytety niż kobiety. A w wieku 30 i +30 nie potrzebują cnotliwych dziewic które trzeba pół roku uwodzić nim dojdzie do łóżka. Szkoda czasu i zachodu.

Moze i przesadzam z niektorymi tekstami ale teraz juz niczego postaram sie nie oczekiwac, moze bardzo czegos chciec, ale tak bardzo na to nie liczyc (czekac) dla mnie czas dziala na korzysc i powolutku zaczyna sie dystansowac od calej tej sytuacji dziekuje Wam mezczyzni za Wasze wypowiedzi