Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkarzodkiewka

ALE MI BYŁO GŁUPIO...SŁUSZNIE??

Polecane posty

Gość mappa
kim jesteś ?:) dzieciakiem , który myśli ,ze jest dorosły , mlodą kobietą z bardzo roszczeniową postawą .

Gość mappa
możesz to robić nawe majać 18 lat , wążne ,zebyś robiła to na własny rachunek i sama ponosiła konsekwencje . A skoro jesteś dorosła a kłopoty przynosisz do rodziców - czy nie tak siezachowują dzieci , nastolatki ?

Gość mappa ma
No a o co chodzi? że Twoi rodzice nie podzieli się obiadem, tak? Bo chcą w drastyczny sposób pokazać,że Im to nie odpowiada... i tak grzeczni byli,że nie odesłali Was wieczorem tylko do domu wpuścili...

Gość mappa
może i tak zrobili , może i nie raz ale nigdy nie przyszło mu do głowy informować nas o tym i jeszcze żądać naszego przyzwolenia :D

Gość 22 latka*
ja mam 22 lata i bym się chyba ze wstydu spaliła jakbym sobie tak sypiała u swojego chłopaka pod jednym dachem :O tłumaczcie sobie to jak chcecie ale mi z tym dobrze

Gość DO 22 LATKA PEWNIE SPOTYKASZ
sie z nim od kilku miesięcy więc nie ma sie co dziwić, ze glupio by ci bylo spac u chlopaka :o

Gość mappa
no a nie ?:) przecież siez tym nie kryjecie tylko robicie to otwarcie , prawda ? On przychodzi wieczorem , wszyscy jeszcze nie śpią , rodzice śa w domu a wy idziecie do twojego pokoju a rano siezn iego wynurzacie - to jak sądzisz co oni myślą ?:)

Gość unccc
15:40 purpura_to_moj_płaszcz Sama sobie nie uprawiaj seksu z facetem, którego kochasz i który cię podnieca (o ile taki istnieje). Idiotyczna rada, popęd seksualny jest jednym z silniejszych popędów, bardzo trudno nad nim zapanowac jeżeli oboje się kochają i oboje tego chcą. ludzi od zwierząt odróżnia to, że ludzie potrafią się hamować w pewnych sytuacjach, zwierzątko robi to kiedy go najdzie ochota :D

Scenariusz układasz?? Jak przyszlismy to ich nie było, wiedziałam ze nie będzie, bo pojechali na chrzciny.. przyszliśmy po 23.. oni kolo 24.. i poszli spac. zresztą.. cała dalsza wymiana zdan jest bezproduktywna.

Gość mappa
rodzice twojego chłopaka pewnie tez suchej nitki na tobie nie zostawiaja :) pewnie to mili ludzie ,ale nie wierzę ,ze im sie takie coś podoba :D Ale ,ze chłopak niby jest dorosły to nic głośno nie mówią ale omiędzy sobą ....."D

Gość DO 22 LATKA PEWNIE SPOTYKASZ
mappa a ty myślisz, że seks można uprawiać tylko wieczorem? :o Chłopak może sobie przyjść nawet "obejrzeć film" i nikt się nawet nie zorientuje jak zdążą sie poseksić :o chociaż taka dewotka jak ty pewnie uznaje tylko sex wieczorem, cicho pod kołderką i nie wie, że można go uprawiać w dzień :D

Gość purpura_to_moj_płaszcz
To ja już wolę być zwierzątkiem niż w imię nie wiadomo czego powstrzymywac się od seksu. Po co to i dlaczego.

Gość i po co piszesz z kilku nicków
?? mam tu podać IP i miejscowość skąd jesteś? nie kompromituj się

Gość mappa
ciesze sie,zę mój syn nie spotyka siez taka dziewczyna jak ty autorko . Młoda jeszcze jesteś , wiele lat życia przed tobą ,masz szanse ,zęby wiele zmienić . Wiem , że kultura ;) masowa taki teraz kreuje wizerunek - wszyscy ze wszystkimi , seks jest wartościa samą w sobie , nie wazne uczucia - ale dla mediów to tylko praca , a dla ludzi , ktorzy chloną takie " nauki " później płacz .

Gość TaaakaJednaDziewczyna
mi na jego miejscu by było głupio i bym juz sie nigdy nie pokazała ui ciebie

Gość TaaakaJednaDziewczyna
no ale z drugiej strony to tak nie pokazałabym sie na jego miejscu u ciebi ejuz nigdy - ale twoja mama pewnie chciała daćmu do zrozumienia zeby delikatnie mówiąc s p i e rd a lal bo troche smarkata jestes i bezwstydna

Gość mappa
purpura - skoro pozwalasz ,ze tobą doopa rządziła ....:)

Gość co to w ogóle za moda
spanie u kogoś? jeszcze jak w tym domu mieszka rodzeństwo i rodzice , jak tłumaczycie się tylko seksem to macie nieźle pod deklem :O

Jego rodzice? Sami do mnie dzwonia, zapraszają na obiad. Ja u niego spałam 3 razy tylko jak nie miałam jak wrócic jak póżno było. Poza tym.. nie rozumiem tylko co za różnica.. jak ktoś wyzej napisał.. jakby siedział u mnie cały dzien to bysmy to zobili 6 razy bo w dzien wiadomo jest głosniej, rodziców czesto nie ma.. a noc .. hmm.. różni sie tylko tym, czy jest jasno czy nie.. bo siedzac u mnie caly dzien.. tyle h ile w nocy to na jedno wychodzi ;) skoro np jest zimno i bysmy siedzieli caly dzien w pokoju

Gość uncc
15:59 purpura_to_moj_płaszcz To ja już wolę być zwierzątkiem niż w imię nie wiadomo czego powstrzymywac się od seksu. Po co to i dlaczego. na oczach dzieci też byś uprawiała seks? :D wieś tańczy i śpiewa

Gość mappa
spanie . A kto mówi o spaniu ?:) tak sieto tylko nazywa , bo przecież panny nie powiedzą ,ze idą seks uprawiać , bo mimo całego wyzwolenia nie za ładnie to brzmi :D

przed nikim isę nie tłumaczymy żadnym seksem, to wy weszliście na ten temat sami, a był on zupełnie o czym innym..! nie widziałam sie z nim jakiś czas, bo sporo teraz pracuje więc chcieliśmy obejrzec film i pobyc ze sobą..! sex ma tu gówno wspólnego..!!!!!!!!!!wy cały czas do niego pijecieeee

Gość mappa
skoro pracuje ,znaczy zarabia , skoro zarabia zanczy ma forsę . Skoro ma forsę - czemu mieszkania nie wynajmie ,zebyści mogli być ze sobą ? :) Bo tak jest taniej a efekt ten sam :D

mappa, skoncz juz naprawde zabierz męża na spacer, porób coś, bo tak pierniczysz za przeproszeniem, ze az łeb puchnie..! moze u mnie siedziec 12/h w dzien i jest ok, ale jak w nocy to nie.. bo sex itd.. wiem, ze jestes starej daty, ale Cie oswiece... SEXU NIE UPRAWIA SIĘ TYLKO W NOCY I PO BOŻEMU . dziekuję amen

Gość purpura_to_moj_płaszcz
"na oczach dzieci też byś uprawiała seks? wieś tańczy i śpiewa" na oczach dzieci nie, bo to jest konkretny argument przeciwko, bo dzieci patrzą. Natomiast nie zamierzam rezygnować z seksu będąc sam na sam w pokoju z moim faceem tylko dlatego, że jakieś dewoty robią z tego problem. Jak dewota jedna z druga poda konkretny argument, który mnie przekona to zrezygnuję, ale nie zamierzam rezygnować, "bo tak". Czego tu nie rozumiesz?

Bo tym raku, którego miał pracę dopiero zaczął!!! robi na zlecenie i póki nie dostanie umowy na stałe to nie będziemy nci wynajmowac, robic głupot, aby potem wracac znów do domu..! te dezycje chcemy podjąc mając pracę pewną i stałą.!