Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszkę obrzydliwa

Przyznajcie się, wyciskacie czasem pryszcze swoim facetom?

Polecane posty

Gość fgfgfgfg
innym nie wyciskam sobie wyciskam.Zwłaszcza wągry,uwielbiam jak są takie duże,tem ałe zostawiam i czekam aż urosną .Wągry mam często bo nie myje twarzy.Tyle co rano woda opłucze (a po co czesciej ) :classic_cool:

wągry są zajebiste :classic_cool: kiedyś miałem przyjemność rozprawić sie z takim prawie dwuletnim, jakoś tak sam sie hodował :P ALe był długi :D

najwiecej mam na nosie, ale mi smaka narobiłyście dziewczyny :D troszkę maluchy mi podrosły to dziś tak sobie prze lusterkiem swoim :D ścisne swój nos i zobacze jak cała fala pięknie wylatuje :D To jest tak super :D Takie tubki białe. Mógłbym być kosmetyczką, kosmetykiem czy jak to sie zwie i wyciskac ludzią za kase :classic_cool: Przyjemność z pasją bym połączył wtedy :D ach te marzenia....

na twarzy właśnie mi poznikały z rok temu :P tylko wągry troche zostały :P mogę Ci powyciskać jak coś :D podaj namiary :)

Ja się przyznaję :classic_cool: Ale on tego nie znosi :P Na plecach czasem mi się uda ale muszę się nieźle postarać bo wije się jak opętany :D Na twarzy to jak ma dobry humor ale szybko się niecierpliwi a nosa za nic sobie nie pozwala dotknąć

Gość troszkę obrzydliwa
haha ja też myślę czy by sobie jakiegoś kursu kosmetycznego nie skończyć i wyciskać ludziom za kasę ;d

Gość gfvbvgbnhgnh
jestescie obrzydliwe :O sobie to sobie, ale komuś ? fuuuuuuuuuuuuuuuu obrzydza mnie widok czyjejś ropy i innych wydzielin, okropienstwo :O :O

Gość gfvbvgbnhgnh
ws dodatku jak wyciskacie komuś to ta ropa może prysnąć na was - to juz szczyt obrzydliwosci 🖐️

Gość red_maj
Wniosek prosty dla Panów -> jeśli dziewczyna brzydzi się wam wycisnąć wągra albo innego syfa, to na loda (a tym bardziej z połykiem) nie liczcie. Jak się kocha kogoś to takie wyciskanie dla drugiej połówki nie jest niewiadomo czym. Ps. Mi żona wyciska i lubię to (może założyć grupę na facebooku?)