Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie-studentka;p

Studentki! jakie torby nosilyscie na zajecia???

Polecane posty

Gość prawie-studentka;p

Zeby zmiescic zeszyty duze (A4), kanapki, picie itp.... szukam czegos taniego (odkladam pieniadze na inny cel) i solidnego ktora byscie wybraly torebke: 1. droga ale ładna - lubie jeans http://allegro.pl/nowy-worek-torba-atmosphere-jeans-i1773541212.html 2. tania, solidna, ale ciemna http://allegro.pl/brazowa-military-kieszenie-wygodna-i1771863105.html 3. sliczna ale nie wiem czy praktyczna ale piekniusia ^^ tylko chyba nie do wszystkiego bedzie pasowac... http://allegro.pl/top-secret-swietna-granatowa-torebka-damska-duza-i1778734633.html

Gość Pani Kitsune
Podoba mi się jedynie ta druga, reszta jest straszna :O

Gość prawie-studentka;p
No kurcze, gusta sa indywidualna sprawa. skorzane? nie dla mnie. MOja mama nosi skorzane i starsza siostra (29 lat). Ja mma inny styl. Nie lubie tez spodnic ani obcasow itp. Napiszcie chociaz ktora jest najlepsza waszym zdaniem

Gość prawie-studentka;p
dzieki Pani Kitsune. A nie uwazasz, że ta 2 jest taka zbyt grzeczna?

Gość jfiajfa
ta druga moze byc, ostatnia jest koszmarna:)

Gość prawie-studentka;p
No własnie ta 2 jest za grzeczna a ta ostatnia moze troche za bardzo smiała?;p ale idzie zima i chce jakos sie ozywic.

Mialam 2 torby - czarna duza skorzana Ecco z grubej skory, i 4-ma kieszeniami na wszystkie bajery - komorke, obiad, gazety, portfel i osobno duzy rekaw do laptopa. Ekstra jest - do dzisiaj mam ta torbe i wyglada super. Kupilam ja na wyprzedazy za ok. 200 zeta. Jeszcze mialam zwykly czarny plecak Reebok, bardzo dlugo mi sluzyl. I wszystko sie zmiescilo.

Gość kochana autorko!!
do tej 2 możesz doczepić jakieś piny i nadać jej charakteru :)

Jeśli chcesz wyglądać modnie za nieduże pieniądze to możesz zainteresować się torbami płóciennymi. Czasami rozdają je nawet za darmo jako gadżety reklamowe:)

Jeśli chcesz wyglądać modnie za nieduże pieniądze to możesz zainteresować się torbami płóciennymi. je.błam :D najlepiej taką sobie weź zaje.biście pomarańczową z napisem " chronię naturę " :D:D:D:D

faktycznie, wszystkie sa beznadziejne.. a ta ostatnia to już w ogóle... :-0 może ta druga najlepsza.

Gość Pani Kitsune
Za grzeczna ? Nie odniosłam takiego wrażenia :) W sumie niegrzeczna torba kojarzy mi się z różowymi cekinami :O

Gość lambordi
wgl istnieje takie coś jak niegrzeczna torba? zalezy do czego ją się nosi i tyle....torba choćby była z ćwiekami...czerwono czarno różowa i bóg wie jeszcze jaka to i tak będzie tylko torbą

Gość greenteaaa
Okropne te torby. Myślałam, że coś "zgapię", bo też jestem prawie studentką i dzisiaj cały dzień szukałam torby i nic nie znalazłam. Ale te co Ty wybrałaś, wg mnie są okropne.

Gość prawie-studentka;p
dziewczyny dzieki za tak wielkie zainteresowanie;p ta pikowana torba to dla mojej babci chyba by sie spodobala;p a ta w kwiatki ladna ale dziecinna.... torba moze byc grzeczna i niegrzeczna, tak jak ciuchy. mozna wygladac jak grzeczna pensjonarka w swtwerku w serek i romby a mozna miec swoj (niegrzeczny) styl

Gość araarraarraar
Druga ujdzie, ale do stylu bardzo wyluzowanego, trochę sportowego. Pierwsza wygląda jak z lumpeksu a ostatnia tandetnie.

Gość dyzcxzc
lambordi ta ostatnia torba, ktora wkleilas byla najlepsza, a ty autorko wybralas okropne. Juz ta pikowana leszpsza niz twoje prppozycje, zwlaszcza ta wyraczasta niebieska jest ochydna.