Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca................

Pytanie do Panów - co ważniejsze uroda czy charakter ???

Polecane posty

hwh a o ktore wlosy chodzi? (sorry, ze sie tak chamsko wpycham ... ciekawosc)

Hmm ... prosze doprecyzowac ... bo ja sie caly czas blatu biurka trzymalem ... to czego mam sie teraz trzymac? Taki dylemat nie pozwoli mi zasnac :(

hwh - znowu sie wtrace - cholera - ostatni raz - jak jestes w zwiazku ... ... to przebieraj ile sie da! Jeszcze tylko odpowiedz na pytanie o trzymanie sie i lece, nie bede Wam zasmiecal.

hwh - nie przebieralem ... tfu ... przerabialem tego ;) To teraz pozycze ... nie, no niczego nie musicie dawac ... przyjemnych, zeby sie nie powtarzac 🖐️ P.S. i teraz jest ten moment, kiedy zadajecie sobie pytanie: "Ile razy on jeszcze wroci?" ;)

Przepraszam, to tak niechcacy! :( Jak SOZ jeszcze napisze, ze jemu tez nie przeszkadzam ... to zmykam ... jak napisze, ze mam isc ... to zostane ;) Tak tylko sie wyglupiam ... pa ... po raz kolejny ;)

ŚOZ hah :D "utrzymam poziom" - podejrzewałam, że padnie pytanie w stylu czy lubię strusie czy chodzić do kina :D:P Na łonie natury - jak to mówi Bin Laden -dla mnie bomba :P Chciałabym kiedyś spróbować :) Tylko trza uważaj na mrówki, by w dupę nie pogryzły i na ludzi :D Przede wszystkim na ludzi :P

hwh - a to ludzie tze gryza w d**e? ;) SOZ - e, to jak Tobie nie przeszkadzam ... to zostaje :) hwh - ile razy ... najwiecej razy ... kogos zegnalas?

hwh - no np. wyobraz sobie swoja tesciowa (obecna, przyszla) przyjezdza do Ciebie i Ty sie z nia zegnasz ... a ona znowu cos tam zaczyna - nowy temat, Ty znowu zegnasz, a ona juz ma isc ... ale cos tam znowu zaczyna ... a Ty znowu zegnasz ... ile razy, max. bys tak wytrzymala? Wiem, wiem, wiem ... moze zly przyklad podalem! :)