Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jalaaaaa

czy agrowłóknina(nie agrotkanina)jest dobra na chwasty

Polecane posty

Gość jalaaaaa

proszę o rady,czy warto kupić agrowłókninę na chwasty?

Gość kłaku ze swetera 25
Zasadniczo tak, ale nic nie zastąpi herbicydów.

Gość jalaaaaa
ale czy chwasty nie beda jej podnosic

Gość jalaaaaa
mam troche zasadzonych truskawek i sie po prostu zastanawiam czy warto wiecej zasadzic wlasnie na agrowlokninie? i czy ktos wie jaka ona ma trwalosc

Gość kremowa73
polecam agrotkaninę jest 2 razy trwalsza od agrowłóknin. Jesli chodzi o rodzoaj, to tylko i wylacznie polskiej produkcji - chinskiej nie polecam ! ja kupowalam agrotkaninę polską w inernecie (w sklepie www.rolmarket.pl), bo jest taniej niz w marketach.

kremowa73. Zastanawiam się, jakimi ścieżkami podążały impulsy elektryczne w twoim mózgu, aby odgrzebywać temat zadany 21.08.2011 o....AGROWŁÓKNINIE :D:D:D......Zresztą autorce też się nieco dziwię, że zadała taki temat na forum... . . . . . Generalnie temat agrowłókniny uważam za temat roku.

Gość gość
Moim zdaniem tak. Ja zamawiałam z www.rolmarket.pl i nie tylko mam zdecydowanie mniejszy problem z chwastami, ale także z robactwem.

Gość prawictwo pospolite 193
na truskawki sie nie nadaje , bo nie będą rosnąć

Gość gość
Ja też swoją zamawiałam z www.rolmarket.pl i jestem bardzo zadowolona. Dobrze się sprawdza.

Gość brezx
Agrowłóknina jak najbardziej, zwłaszcza teraz w okresie zimowym, kiedy również ochroni przed mrozem, dlatego swoją kupiłem na gardenflora.pl, czytałem, że mają najbardziej trwałe.

Gość Koala00
Agrowłókniny sprawdzają się świetnie do okrywania roślin, jednak niektóre rodzaje nadają się świetnie do walki z chwastami na tej stronie https://www.przydomu.pl/agrowlokniny.html znajdują się agrowłókniny, które pomagają z walką z chwastami.

Gość gość
Według mnie agrotkanina jest znacznie lepsza i bardziej wytrzymała. http://czyjtonr.pl/ogrod/agrotkanina-do-ogrodu/ tu znalazłam dobre porównanie i więcej zalet można znaleźć właśnie dotyczących agrotkaniny. Co prawda jest droższa, ale jak dla mnie lepiej wydać więcej, a mieć porządniejszy towar. ;)