Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłamana-ja-86

Vodka,blowww,proszek,niedziel, i cała reszta

Polecane posty

U mnie ostatnio kolorowo, ale raczej nie będę się wypowiadała na ten temat, widze że macię poważne problemy.. :( Boje się że kiedyś i mnie to spotka :(..

kurwa Nox, ja wiem, ze on mnie kocha, ale to jest chora miłośc. to jest obsesja, jego to wciągnęło tak mocno, że on jest zupelnie zaślepiony, nie potrafi myśleć racjonalnie. gdybym umarła on by mnie ukradł z kostnicy, wypchał trocinami i postawił w pokoju. rozmawiałby z moim martwym ciałem i je całował. Ja go niszcze, ranie i nie potrafię przestać. Z resztą on tak samo. Złota klata. Ale chyba ostatnio się zaczął bać, ze moje groźby rozstania mogą się spełnić, bo poluzował..

to tez nie moj typ muzyki, nie wspominając o tematyce. w kazdym razie ja nie potrafiłabym stworzyć nawet 1/10 czegoś takiego :]

Nox.. duszenie.. :O było. ale raz tylko.. Rownie dobrze ja moglabym mu krzywdę zrobić. Tez jestem nieobliczalna. Pochlastałam mu kiedyś nogę.. kluczami od domu..

jedyną muzyką jaką toleruję po niemiecku jest muzyka Rammsteina :]

Nox, zanim to zrobilam uderzylam, a on mi oddał. nie tak mocno.. ale jednak. a pozniej przestal sie bronic.. nienaiwdze siebie za to. dlatego tez nie powinnam z nim byc. jestem znacznie gorsza od niego.

zaklamana, jak widzisz ja tez nie powinnam zyc. powinnam zdechnac w momencie kiedy wpadam w atak szalu i robię krzywdę facetowi, ktory jest gotow zrobic dla mnie wszystko.. Proszek, kilka kat temu mi samej byloby ciezko uwierzyc i w ogole przetrawic cos takiego. niestety takie rzeczy się zdarzają.

Mój dostał częściej odemnie. Mnie nigdy nie udeżył. Rzucałam w niego nie jedną rzeczą (m.in garczkami z obiadem, wazonami itp.) Nawet w złości to ja się rzucałam z pięściami (ale co ja moge..). Tylko mnie nie powstrzymywał uderzył ani oddał - nigdy..

to dobrze Proszku, ze masz takiego cierpliwego męża. Trudno teraz o takiego faceta. Moj tez nie raz mnie próbował przytrzymać, ale ja mam w cholere sily, pomimo, ze nie sprawiam takiego wrazenia. a poza tym jestem zwinniejsza od niego.

ja sobie nie radzę z emocjami. Dzisiaj chodził za mna krok w krok, bo się bał, ze zrobię sobie krzywdę jakimś ostrym narzędziem :] Nawet do kuchni nie moglam isc sama.. zwłaszcza do kuchni.

zakłamana, to sie jeszcze nie spakowalas ? :P mnie komary nie lubią. z reszta w oknie mam siatke założoną :classic_cool:

Proszku fizycznie silna, a w słowach ostrzejsze niż brzytwa. eh

Nox, zadnych leków nie biorę, nie leczę się ani nic nie robię, aby sobie pomóc.

tatry:( A to: http://www.youtube.com/watch?v=qylXZbn0Fsk&feature=artistob&playnext=1&list=TLRqtY15Esc6U kocham: http://www.youtube.com/watch?v=qHqTTSjWBvg i to też: http://www.youtube.com/watch?v=C2Z7oEu5nCE ============================================ A to jaaaaaaaaaaaaaa: http://demotywatory.pl/3160394/Profesjonalny-klamca ================================================ NIE POKAŻE CYCKÓW,CIPKI, I CHUJ WIE CZEGO!!! =============================================== Chce mnie lepiej poznać? Napisz: email: zakamana-ja-86@wp.pl ================================= Lubisz ostro? Z połykiem? Oj kafe kafe...:D:D:D