Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłamana-ja-86

Vodka,blowww,proszek,niedziel, i cała reszta

Polecane posty

nic zakłamana niemieckiego, oprócz R+ . w ogóle nienawidzę tego języka, bez obrazy oczywiście. Ale jakbym chciala sobie zanucić ramów to za chuja wafla nie potrafię :O

postanowilam isc w listopadzie albo październiku do psychologa :O

co to za życie na takich otępiających tabsach.. juz nie wiem co gorsze. próbowalam kiedys pogadac z koleżanką o tym wszystkim. wiadomo, nie powiedzialam jej wszystkiego tylko tak ogolem. podsumowala, ze wszyscy tak mają i pewnie mam złą dietę, albo mało snu, a moze za duzo używek..

Nox.. ale jak to wszystko wyglada w takim szpitalu, co Ty tam robisz oprocz pieprzania tabsów ?

kiedy pomyśle o czyms takim to odczuwam lekkie przerażenie. funkcjonuje tylko ciało..a reszta.. kurwa..

o kurwa nieźle :D chyba dzieki takim ludziom mozna przetrzymać całe to gówno. czyli mowisz,ze lekarze popierdoleni, tak jak na filmach :D:O ale przeciez pacjenci czują jaki sie ma do nich stosunek, po kiego chuja tacy ludzi pchają się do takiego zawodu. mnie by to doprowadziło do większego szaleństwa.. łeb bym chujowi ukręciła, gdyby mnie tak lekceważył :D

To jest straszne Nox, co opowiadasz, ale jednocześnie mnie to ciekawi. Po prostu nie rozmawiałam nigdy z nikim kto coś takiego przeżył. wiadomo, cos się wie z opowiadań, ale takie historie bezposrednio od osoby, ktora sama tego doswiadczylo to juz inna sprawa. Uwazam, ze kazda osoba, ktora zamierza pracowac z takimi ludzmi ma swiadomosc tego, co moze ja spotkac, wiec nie ma kurwa wytlumaczenia, ze czlowiekowi puszczają nerwy przy pacjentach. No kurwa.. :O

wiem Nox, szczególnie nasi lekarz i nasza służba zdrowia to gówno :) ale to chyba wie juz kazdy. Kurwa ide spac, bo napierdala mi łeb i boli brzuch odkąd wkurwy dostałam dzisiaj. Dzieki Nox za dostarczenie nocnych wrażeń :D 3maj sie i dobranoc. idz spac to Ci czas szybciej zleci i sie ze swoim zobaczysz predzej. zakłamana, na wypadek gdybyś tu jeszcze wpadła. Proszek to samo, choc znikła chuj wie gdzie i z kim :D

Vodka,przeczytaj ten nasz stary watek! Od poczatku, wiesz co sie stalo? On sie odezwal,czekam na paczke od niego... Nie wierze w swoje szczescie i w swoja glupote!!! Ale jestem przeszczesliwa !!! Pamietaj dziewczyno, zawsze miec wiare i marzenia,,spelniaja sie !!! Walczylam pol roku,oczywiscie nigdy nie bedzie tak jak bylo,ale...o matko:)