Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przytyłam 5 kg w wakacje

Przytyłam 5 kg w wakacje -teraz musze zrzucić

Polecane posty

No i waga byla 27.09.2011/.........54,7 czyli waga stoi!!!!!!!!!!! zle mi z tym,

Witajcie:) u mnie "tragedia", mialam i mam duzo problemow i nie umiem sie ogarnac, wszystko zajadam slodyczami i efekty sa , wrocily kilogramy nawet z nadwyzka-aktualnie jest 54,5;( jak skoncza sie problemy to zaczne cos z tym robic, teraz akurat jest to moje najmniejsze zmartwienie ile waze

Ja chyba jednak przejde na dite poniewaz strasznie chce zgubic te 3 kg jeszcze ..powod moze glupi ale wiem ze na swieta przynajmniej 1 -2 kg wroca..a nie moge miec nadmiar. Muszcze poczytac o tej dietcie chyba magdy czy cos takiego z kiszana kapusta , saladkami czy cos takiego. Bo oszaleje!!!!! Ale tez wiedze ,ze z wiekeim jest coraz ciezej zrzucac kg w dol. A na 40 urodziny nadal chce byc laska a nie spaslaczkiem

Witam:) Postanowiłam na razie diete ograniczyc do niejedzenia słodyczy i nie pochłaniania ogromnych ilosci jedzenia na raz tak zeby nie tyc a od pazdziernika bede chodzic na silowniez przyjaciolka, juz wykupilysmy karnety i wtedy moze zaczne bardziej rygorystyczna diete. Musze sie do tego nastawic psychicznie bo moje ostatnie problemy i zwiazane z tym obzarstow+dodatkowe kg mocno daly mi w kosc:)

Setunia, wiesz, nawet nie chodzi mi o moja wage tylko o to zeby "zbic" troche to cialo, waga moglaby byc taka jaka jest teraz nawet pod warunkiem ze mialabym okragly jedrny tylek i plaski lekko umiesniony brzuch:D

no tak, właśnie;) ja chodzę od połowy kwietnia ale ostatnio mneij regularnie

Ja troche zmieniam zbijanie wagi. Rozmawialam z mezem i od wczoraj bedzie mi liczyl kalorie tak abym byla swiadoma jak duzo ich zjadam, dodatkowo od dzis bedzie nakladal mi takie porcje jak dotychczas ale z tym ,ze zawsze 1/3 porcji bedzie z tego zabieral -tyczy sie to wszystkiego od bułki po obiad. Jablka moge jesc do woli...musimy poprocowac razem -bede miala "bat " nad soba wiec moze lepeij to pojdzie. Skonczylam z rowerem tylko czasem po poludniu ide sobie pojezdzic wiec tylko z 5 km tygodniowo moze mam czas. Musze znalesc stepa i zapisac sie na 1 raz w tygodniu intensywnych cwieczen. Jeszcze do zrzucenia w optymistycznej wadze 3 kg.zobaczymy Wiem ,ze w swieta bozgo narodzenia znowu bedzie + 2 ale jak zrzuce to bedzie mi lepiej

Nawet po stepie jak zawsze babka mowi nie koniecznie chudniesz z wagi bo przyrastaja miesie ale i tak wyglada ciało lepiej tłuszczyk spala,robimy sie bardziej gipkie))) Mimo ,ze nie zrzucilam duzo bo 2 kg i tak jestem dumna jak dojde do 51 kg bedzie super. Wiek ..jednak im czlowiek starszy tym ciezej sie zrzuca kg... Patrzac na to ,ze mam 2 dzieci nie jest tak zle a moej ostatnie to 30 kg przytylam 10 zrzucialam zaraz po porodzie ale 20 kg musialam zrzucac przez 1 rok ale sie udalo i mialam juz wage 52 co mnie cieszylo teraz daze do 51 bedzie elegancko.

na początku chodziłąm 3razy w tyg teraz przeważnie dwa albo raz ale zaczęłam chodzić na zumbe koleżanka z pracy ma mi pożyczyć płytę z ćwiczeniami ona po ciąży z płytą ćwiczyła i bardzo schodła jeżdzę też rowerem do pracy efeklt mam taki, że przez to iż odcinek ok 7km jest krótki więc pokonuję go szybko i neistety trochę mi się mięśnie rozrosły od sułowni ogólnie sylwetka się umięśniła przed byłam dużo szczuplejsza:) teraz mam sportową sylwetkę waga właśnie przez to w górę poszła bo więcej jeść nie zaczęłam raczej jak idę po pracy na siłownie to jem kanapkę i musli a jak nieto jem kanapkę i owoc jeśli o śniadanie chodzi

wAGA DZIS BYLA. 1.56...............22.08 2.55,8............29.08 3.55...............6.09 4.54,6............13.09 5.54,8............19.09-WZROST 6.54,7............27.09 7.54,4.............3.10 Czyli widac po malutku sukcesik

Tak sie patrze i czy sukces prawie przez 1,5 m-ca 1,5 kg..ktos mozne powiedziec ze tyle zrzuca w tydzien Ale mnie cieszy

Witajcie:) Ja od dzisiaj zaczelam zajecia na uczelni i pod wzgledem diety jest to korzystny czas bo nie mam czasu sie obzerac :D dzisiaj tak srednio zjadlam pod wzgledem ilosci, ale sie pilnuje, staram planować sobie taki rozklad posilkow zebym nie byla glodna i zebym nie rzucala sie na jedzenie:) wykupilam karnet na silownie wiec tez bede miala wiecej ruchu, mysle ze uda mi sie zrzucic te 5 kg, obecna waga 54.5 kg:)

To nasza waga jest taka sama

Mnie caly czas pilnuje maz z tymi porcjami. Powiem Wam ,ze powmaga wspiera.super Dzis ide pierwszy raz na fitness bedzie zawsze 1 raz w tygodniu pewno jutro bedzie bieda z moimi miesniami ale co tam robie to dla siebie!!! Nadal jem tak jak do tej pory czyli ograniczenia porcji oraz zero slodyczy .Zjamam za to do 5 jablek dziennie jak tylko czuje glod miedzy posiłkami Pa,pa moje 5 kilowki

Hej hej:)odzywajcie sie tutaj czasmi, piszcie jak Wam idzie:) ja aktualnie jem niewiele i nie jem slodyczy, na razie sienie wazylam ale zrobie to w poniedzialek:) najgorsze saweekendy jak dla mnie bo przewaznie spedzam je domu co sie iaze z jedzeniem:D

wAGA DZIS BYLA. 1.56...............22.08 2.55,8............29.08 3.55...............6.09 4.54,6............13.09 5.54,8............19.09-WZROST 6.54,7............27.09 7.54,4.............3.10 8.54,1..............10.10 ale teraz waze sie codziennie i byly nawet spodki na 53,8 ale dzis cos nie wyszło)))

Ale wazne ze idzie w dol, nawet jelsi spada powoli to jest to przeciez sukces!:) u mnie dobrze, tak jak myslalam, zaczely sie zajecia na uczelni, wiecej mnie nie ma w domu niz jestem i skonczylo sie obzeranie, waga idzie ladnie w dol mimo tego ze nie jem jakis malutkich porcji:) odzywajcie sie bo topik umarl;(

Gość free.wrangler
Polecam rower! Nie wiem czy są jakieś statystyki dotyczące specyfiki odchudzania na rowerze, ale na pewno rower w tym pomaga. Wzmacnia mięśnie łydek ud i pośladków a także pomaga spalać tłuszcz i pozbywać się jakże niechcianego cellulitu - wszak niektórzy chadzają na spinning i płacą za to grube pieniądze.. Polecam odwiedzić sklep www.grawitacyjny.pl zakupić niezbędne akcesoria i do dzieła...zamiast autkiem do pracy polecam przesiąść się na rower :)

Całe lato taj jeżdziłam . Tearaz juz auto i fitness

Moje zmagania były zapisywane nawet zeszłam do wago 54.1 łał Ale coż 1 m-ce odpusciłam i znowu waga wzrosła do 54,5-55 Wiec chodziałam na fintess oj wysiłek był ,bo mokra cala przychodziałam ,fakt lepiej sie czułam ale jakos w dól waga nie leciała. Ale tylko dlatego ,ze znowu wiecej jadałam-obżartuch jestem i tyle. Od tygodnia jestem posiadaczka orbitreka wiec teraz mam cel i bede nadal walczyła z tymi kg. Chce wazyc docelowo 50 kg i napewno lepiej wygladac , pozbyc sie boczków. Teraz po malutku zaczynałam od 10 min, potem 15 min dziennie mam ochote codziennie 30 min pochodzic i sie poruszac. Dopinguje mi rodzinka i maz ktory tez chce sobie kondycje poprawic aczkolwiek wcale nie musi!!!

Wiec nie wchodze na wage ale mam nadzieje ze dokladnieza miesiac bede widziala zmiany mojej sylwetki Codzinnie jade na orbitreku po 30 min za jeden raz Potem sobie robie jeszcze jedno rozdanie ale wtedy tak okolo 20 min. Wiec chce wiedziec w czerwcu efekty taki sobie załorzyłam plan przez 7 miesiecy cwiczen a potem bedzie łała Mam nadzieje ze wejdzie mi to w krew. Dodatkowo wiedze rozniece jak pierwszy raz poszalaam to po 10 min dosłaownie zdychałam a teraz 30 i daje rade

Dwa tygodnie cwiczen Raz Dziennie po 30 min-standart co 2 -3 dzien dodatkowo 20 min Weekend dochodzi jeszcze 1 x 15 min Ja jestem z siebie dumna. Co do wagi na razie nie wchodze dalam sobie 1 m-ce

Gość o maTko!
ciekawe ile schudlas przy takich ciczeniach... ja tez musze sie zabrac ale jakos nie moge...

NIE WIEM CZY PRZEZ 2 TYGODNIE COS SCHUDŁAM -CHYBA RACZEJ NA RAZIE NIE WIDZE ROZNICY ZAPINAJAC SPODNIE ALE NAPEWNO LEPEIJ SIE CZUJE. Coraj lepeij mi sie smiga na orbitreku poniewaz duzo mniej sie mecze. Generalnie do czerwca chce fajnie wygladac i to jest moj cel. Latka leca do gory ale waga musi leciec w dół!!! Nadal cwicze codziennie nie obijam sie. Nigdy wiecej boczków po bokach !!!

3 tydzien codzinnie 35 min to okolo 9,5 km i 250 kcl Mam nadzieje,ze bedzie dobrze

co drugi dzien robie dwie serie czyli 2 razy po 30 min...wczoraj juz 35min 1 seria była spalanie kalori to od 400 do 500 kcl dziennie Waga stoi Samopoczucie lepsze Choc moj maz mowi ,ze 200 gr to juz spadek duzy. Dobrze ,ze mnie mobilizuje

Przed swiatami 2 x 30 min dziennie swiata 3 x 30- nawt 35 min dziennie czyli okolo 1,5godzinki-niezle wyniki Swieta pełne jedzenia ,no do syta nie do obzarstwa a waga przy takim ruchu tylko 400 gr do przodu.Jest niezle. Maz mnie wspiera teraz musimy pomyslec aby zaczac jesc mniej kalorycznie a wiecej białkowo,)))damy rade Teraz musze zaczac kompoowac zdrowa diete do tego dla calej rodziny. Na razie siedze i czytam

Gość zelki
Hejka, Tez mam 36 lat i do zrzucenia ok 5 kg. Przed świętami miałam do zrzucenia 3 ... Niestety w tym pięknym :-) wieku strata 3 kg to naprawdę wyzwanie, nie tak jak kiedyś, 3 kg w tydzień. Od dziś postanowiłam zacisnąć pasa, moim problemem nie jest nadmiar jedzenia, bo w sumie jem mało, ale pochłanianie żelków w ilości pół kilo dziennie. Wszyscy wiedzą, że je uwielbiam i oto pod choinką znalazłam 6 kilo żelków. Do tego jeżdżę na rowerku stacjonarnym ok pół godziny dziennie, całe lato biegałam, więc kondycję mam nie najgorszą, ale takie pedałowanie w domu przed tv mnie nuży, a biegać się nie chce w taką pogodę. do wiosny chcę zrzucić te kg.