Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość than fire

Rajstopy kabaretki do butów open toe-czy tak można?

Polecane posty

Gość than fire

Wiem,że nie powinno się nosić zwykłych rajstop do takich butów,szczególnie kiedy widać klin czy jak to się tam nazywa.Ale czy kabaretek też nie można?Mam w weekend imprezę i do ubioru akurat pasują mi tylko te 1 buty :O

wydaje mi się, że nie za bardzo pasuja... a nie możesz się obejść bez rajstop?? a jesli nie, to ponoć są takie rajstopy (jeszcze nigdzie ich nie widziałam), które zakłada się za palec u nogi i wtedy nie wystają z takich butów..

ja nosiłam do takich bardzo cienkich, brązowych o drobnych oczkach ale zawsze mialam dlugie spodnie (to byla wczesna wiosna) i w sumie co by kto nie mówil to efekt mi sie zawsze podobal... nosilam takze do sukienki i koronkowych rajstop w kolorze butow. wydaje mi sie ze jesli rajstopy nie sa jakies mocno krzyczące i zalatujące tanndetą np http://esensa.pl/product-pol-1789-Ponczochy-kabaretki-duze-oczko-z-koronka-rozowe-.html i nie mają zabudowanych palcow (absolutnie nie mogą miec!) to pomysł przejdzie.

Gość than fire
Wiem,że nie może być widocznego klinu i zabudowanych palców,ale obawiam się czy mi palce nie wylezą przez te dziury...I właśnie nie wiem jakie kabaretki wybrać,z mniejszymi czy większymi dziurkami,nigdy jeszcze nie nosiłam.A obyć sie niby mogę,ale właśnie mi zależy na nich,bo chcę wyglądać tak "rockowo"-czarna mini,kabaretki i platformy

Gość than fire
Aha,ok. Czyli mogę zalożyć do open toe?Zresztą to impreza w klubie,będzie ciemno i raczej nie będzie nikt zwracał specjalnej uwagi :P

no mowi sie ze tak sie nie nosi ale ja uwazam ze nie mozna generalizowac. tez jestem zdania ze jak mozna, lepiej nie ubierac rajstop ale wiem sama po sobie ze da rade wymyslic fajne stylizacje i tak to zgrac aby dobrze wyglądało ;)

Jak masz kabaretki z dużymi oczkami, a butki mają zakryte pięty to możesz pod kabaretki ubrać cienkie cieliste stopki pończosznicze - to wtedy będziesz miała gwarancję, że nie wyjdą palce przez oczka. Czasami można też dostać kabaretki z gładko zakończonymi palcami (całe zakryte), te są wygodne, bo nie ma kłopotu z wychodzącymi paluszkami. Zresztą uważam, że dobrze dobrane kabaretki można nosić nawet na co dzień, np. do ołówkowej spódniczki. Nie wiem, czemu niektórym kojarzą się wyłącznie z seksem ;).

Gość absolutna wiocha
to juz lepiej nie nosic rajstop