Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mega_podrywacz

większość znajomych którzy mają 165-170cm

Polecane posty

Gość mega_podrywacz

na Fejsbooku mają status "wolny" Czyli jednak to prawda, że kobiety pod tym względem prowadzą ostrą selekcję i rzadko kiedy dopuszczają takiego niskiego reproduktora, aby przedłużył on gatunek ludzki. Dlaczego tak jest, powiedzcie mi dlaczego? Dzieci zabijają dzieci, torebka na głowę i do śmieci..

Gość mega_podrywacz
aha, i nie są to gimnazjaliści, ani dzieci z przedszkola, tylko dorośli faceci mający powyżej 25 lat!!! Przykre!! :( Tak mi szkoda moich znajomych :( Jeżeli już są z jakąś kobietą, to dlatego, że wpadli lub traktują ich (te kobiety) jako kolegów. Widzę to w ich oczach, że pragną prawdziwego faceta, a taki niski kolega jest chwilową odskocznią od rzeczywistości.

Rozpuszczajcie więcej takiego bezsensownego pierrdolenia to może faktycznie ludzie w to uwierzą i będzie jeszcze gorzej. Sam mam 175cm wzrostu i rzadko widzę dziewczynę wyższą ode mnie. Przeciętna dziewczyna ma taki wzrost, że jak bym miał 185cm wzrostu to nie wiem jak bym miał ją obracać, wygodne by to nie było z pewnością :D

Gość bhehehe beliar dokladnie
to samo chcialam powiedziec :D I to pewnie znow ten KURDU BYDZIA pisze, poznalam po wykrzyknikach i sposobie pisania

Gość Alice Braga
U mnie na roku najwieksze powodzenie maja chlopaki 170-180 cm srednio wlasnie tak gdzies 175. Wiec chyba temat z dupy :)

Gość AVP @
Człowieku kurwa naprawde nie masz co robic????? Skoncz z tym zalosnymi prowokacjami o wzroscie , o tym ze kobieta ma duza pochwe i wielka stope i ze nie mozesz prowadzic samochodu bo ci brakuje 1 cm do 170 wzrostu. Nie znudzilo ci sie to pierdolenie przez tyle lat? co za kurwa zyeby

Gość mega_podrywacz
Alice, sama napisałaś, że największym powodzeniem cieszą się faceci w przedziale 170-180. Ale zauważ, że ja odnosiłem się do innej kategorii. :P

Gość Alice Braga
Podobno podobnam :P

Gość 68774
Facet ponizej 180 cm to nie facet. 🖐️

Gość mega_podrywacz
brunetka o piwnych oczach, w dodatku o sexownej figurze hm.... Żyć, nie umierać idealna kandydatka na żonę i kochankę.

Gość Alice Braga
Bez przesady :P

Coś mi się zdaje że nie przesadzam ;) Mało dziewczyn o takiej urodzie. Bardzo mało.

niepewne siebie kobiety ciagna do wysokich, bo poszukuja ochroniarza a nie partnera

Gość niskopienny_przystojniak
potwierdzam, aczkolwiek nie chcę potwierdzać. Ja sam mam w porywach 170cm i większość kobiet traktuje mnie jako kolegę/przyjaciela, a naprawdę w wielu przypadkach bardzo, ale to bardzo się starałem, aby one tak o mnie nie myślały. Mam już swoje lata. Nie powinienem w to wierzyć, nie wierzyłem, ale to jest nędzna rzeczywistość z którą ciężko się uporać.

Cholera, ,,dłoniami" czy ,,dłońmi"? :D Chyba to drugie. Chooj z tym, i tak wszyscy wiedzą o co chodzi :P

Gość mega_podrywacz
obraz, przedstawiający rzeczywistość... dobre :P I te maślane oczy.

mega_podrywacz, moze to nie jest obraz rzeczywistości, bo w rzeczywistości panienki chyba nie są takie popierrdolone. Przynajmniej mam taką nadzieję. :) Na tym forum jest sporo fajnych dziewczyn, ale często można spotkać desperatki, które żeby się dowartościować piszą bzdurne tematy, typu że ,,Jak mam się czuć bezpiecznie przy facecie jak jest ode mnie wyższy zaledwie 5 cm zamiast pół metra? :((((((". Ta karykatura wykonana w mniej niż minutę w paincie to bardziej obraz tego co można wywnioskować czytając pewne bzdury napisane na tym forum :P

Albo tematy typu ,,Mój chłopak ma mniejsze dłonie od moich! Tragedia!", ,,Mój chłopak ma nr buta 40 a ja 45, rozstać się z nim? :((" albo ,,Mój chłopak nie ma penisa!!! ma tylko 15cm a ja chce murzyńską kaszanę na mytr pińdźeśont" i wiele wiele innych :P

Gość mega_podrywacz
wiem, ze karykatura 152cm dziewczyny szukającej ideału wśród facetów mających przynajmniej 185cm, bo wówczas sama urośnie w oczach koleżanek. Ale niestety, często to przekłada się na życie.. z tego co widzę. Owszem, są kobiety, które takimi kryteriami się nie kierują, ale fakt, pozostaje faktem.. niski mężczyzna ma większe problemy ze znalezieniem życiowej partnerki, niż przeciętniak, który wiele nie wnosi do jej życia, a ma te 185cm i jest dobrze zbudowany. Niski facet musi wykazać się zajebistym charakterem i najlepiej jeszcze ogromnym poczuciem humoru, aby zaimponować kobiecie... ale ma bardzo ograniczone pole do popisu... niestety.

No zdarza się że panienka jest wysoka na mytr-pińć w kapeluszu, założy szczudła (czytaj bardzo wysokie szpilki) przez które urośnie raptem do 180cm wzrostu i potrzebuje kolesia o wzroście koszykarza żeby ,,wyglądał przy niej postawnie", lub ,,żeby czuła się przy nim kruszynką", tyle tylko że ta panienka w końcu ściągnie te koturniska i ,,troszkę" przez to zmalaje. Do tego stopnia zmalele że będzie mogła zalodzić na stojąco, a jej chłopak poczuje się jak pedofil :D I teraz jak będzie wyglądalo ich współżycie? Facet albo będzie ją całował i kootasem tarł o materac albo będzie ją posuwał całując jej zdjęcie przyklejone do poduszki, pół metra nad jej głową :D Jak będą mieli wspólny samochód to facet będzie się lekko wkurzał że za każdym razem, kiedy wsiada do samochdu musi całkowicie przestawiać fotel i lusterka :P To co napisałem to dosyć wyolbrzymiona ironia, jednak faktem nie do zbicia jest to, że najlepiej się dobierać wzrostem, tak zeby nie życie nie było uciążliwe. Tak samo, chooj na 25cm raczej nie jest czymś specjalnie superaśnym, bo większość normalnych panienek będzie strasznie bolała kuciapa podczas stosunku a facet będzie sobie mógł jedynie pomarzyć o zapchaniu po same jajca 🖐️

Gość moim zdaniem to wynika z calok
sztaltu wygladu, bo powiem szczerze ze widze tak samo wiele facetow 185-190 ktorym ciezko jest znalesc dziewczyne (nie dlatego ze jakiejs tam nie chca tylko zadna ich nie chce) jak i tych nizszych. Chociazby mam przyklad po znajomych gdzie kolesie naprawde wysocy nie maja kobiet, a na zartobliwa sugestie do kolezanek zeby sie za niich braly one z niesmakiem kreca nosem. No wiec.. Z mojego otoczenia widze ze wieksze powodzenia maja raczej dobrze mesko zbudowani niz stricte wysocy, i tacy bardzo pewni siebie z dynamicznym zachowaniem i brakiem kompleksow

Gość mega_podrywacz
dobrze, ze nie napisałeś, ze facet będzie się zastanawiał czy ja we foteliku dziecięcym nie przewieźć, żeby mandatu nie zapłacić :D

Gość mega_podrywacz
to do wypowiedzi Beliar było, jak coś. Ale faktycznie.. tu niby szpileczki, bo lubi chodzić na obcasie, a po mieszkaniu to może nieco dziwnie wyglądać tak gołą stopką stąpać, lub pod prysznicem... heheh