Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia Italia

historia mojej milosci - Polka i Syryjczyk!

Polecane posty

Gość Asia Italia

Pracowalam do 22 wieczorem Pewnego razu zauwazylam jak sie ktos na mnie ;gapi; doslownie! Przyjechal moj autobus ...wsiadlam... spojrzalam sie w drzwi widze tego chlopaka pamietam ze ktos do niego zadzwonil i uslyszalam arabski ,nie bylam dobrze nastawiona wtedy do arabow jeszcze nie w moim guscie bo wysoki i chudy jak szczypior hhi No dobra Nastepnego dnia siedze w pracy i w drzwiach staje ON nie wiedzialam co powiedziec zaczelam sie smiac jak wariatka nie wierzylam ze przyszedl i skad wiedzial ze ja tam pracuje Wieczorem troche przedluzyla mi sie praca i niestety nie moglam znalezsc biletu( bez biletu nie wsiade w autobus) Spotkalam jego znowu byl na mojej drodze jakos tak zaczelismy rozmawiac no i bardzo szybko zaczelismy mieszkac razem Nie zawsze jest rozowo ze wzgledu na moj charakterek bo ma za dlugi jezorrrrrr niestety i to co mi przyjdzie na mysl od razu musze powiedziec i sie nie zastanowie ale jestesmy dobrej mysli ze bedzie dobrze. mam nadziej ze ten ich rezim zostanie obalony!

Gość ????????????ppppppp
to arab? syria to persowie.... chyba

Gość ????????????ppppppp
??

Gość Asia Italia
Arab :) Persowie to Iran.