Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaautkoooo1111

Czy opłaca się kupić ten samochód? Doradzcie.

Polecane posty

Gość aaaaautkoooo1111

http://otomoto.pl/fiat-panda-van-C20340094.html Zależy mi na tym, by było to auto maksymalnie 6 letnie (a najlepiej 5), przebieg do 100000, miało poduszki powietrzne, instalację gazową i cenę max 11000. Czy lepsza Panda 1.1 czy 1.2?

Gość kubuśśśśśśK
a skad ja mam kuźwa wiedzieć

Gość aaaaautkoooo1111
chcemy z mężem zrobić z tego karawan ale się martwię, że nogi nieboszczykom trzeba będzie podwijać:(

Gość fdsfds
nie opłaca sie

Gość aaaaautkoooo1111
A dlaczego się nie opłaca? Dla mnie 5 letni samochód to w miarę nowy samochód, który pojeździ prawdopodobnie dłużej, niż inne auto 10 letnie lepszej marki. 15 letniego auta w życiu bym nie kupiła za 10000.

Gość aaaaautkoooo1111
Dlaczego ten lepszy? Różni się głównie tym, że ma silnik 1.1, ale cena to już 15000

Gość fdsfds
a tak całkiem serio to troche mało 11 tys zł za 5 letnie auto .. Nawet 5 letnia panda jest warta wiecej niz 11 tys .. Trudno powiedziec mi ile .. Ten model to jest żart chyba : http://otomoto.pl/fiat-panda-van-C20340094.html pandy nie kosztuja 7 tys zł . tylko 2 razy tyle NA bank jest w nim cos do zrobienia cos nie działa..

Gość fdsfds
http://otomoto.pl/fiat-panda-van-C20340094.html ten samochod na 100 % jest do remontu . Byc moze odpali , ale bedzie trzeba w niego włozyć pare tysiecy złotych . NIKT nie sprzedaje samochodow ponizej wartosci rynkowej NAwet jesli ktos oferuje upust to jest to maksymalnie 500 zł a nie 7 tys zł ..

Gość aaaaautkoooo1111
To Renault ok jest, ale jaki przebieg. Co prawda to diesel jest, więc pojeździ jeszcze długo pewnie.

Gość ZNALAZŁEM LEPSZĄ OKAZJĘ !
dolicz VAT i już nie bedzie taka super cena pozatym ma dziure w fotelu kierowcy, prób jest podrapany i w ogóle to jest szrot

Gość fdsfds
A dlaczego się nie opłaca? Dla mnie 5 letni samochód to w miarę nowy samochód, który pojeździ prawdopodobnie dłuże nie pojezdzi dłuzej bo ma przekrecony licznik i na start trzeba bedzie w niego włozyc pare tysiecy złotych zeby doprowadzic do stanu używalnosci . Pojezdzi krócej

dawaj po moje RENO to ci sprzedam za 11,5 tys

Gość fdsfds
pamietaj ze 90 % ogłoszen w internecie to żart . Samochody co prawda odpalą , ale jak je kupisz to potem na start bedziesz musiec wydac kilka tysiecy zł .. Tylko 10 % aut mozna brac pod uwage .

Gość fdsfds
Panda z 2004 jest warta 13 000 zł Panda z 2007 roku jest warta wiecej niz 15 000 zł dLatego uwazam ze ta oferta to żart .

Panda to gówno jest ja bym sie wstydził w takiej puszce jeździć nie lepiej meganke w takiej cenie ?

Gość aaaaautkoooo1111
Renault z takim przebiegiem to nie dla mnie. Poza tym wg mnie za duży dla osoby, która ma dopiero 2 lata prawko.

Gość fdsfds
1 zadada Jesli samochod ma nizsza cene niz cena rynkowa to nawet nie bierzemy tej oferty pod uwage gdyz na 110 % jest w nim duzo do zrobienia i wiele rzeczy nie działa . oto przyklad : http://otomoto.pl/fiat-panda-van-C20340094.html 2 zadasada . Jesli samochod osiagnał cene rynkową nie znaczy to ze jest w dobrym stanie , ale mozna go brać pod uwage . przyklad : http://otomoto.pl/fiat-panda-salon-polska-idealny-okazja-C20090955.html

To kup sobie pofirmową Pandę z cofniętym licznikiem bez żadnego wyposażenie :classic_cool:

Ktoś powyżej miał rację nie jedno 10 letnie i starsze auto będzie w lepszym stanie to raz, a dwa będzie lepszej jakości, trzy dłużej pojeździ niż ta śmieszna panda.

Gość aaaaautkoooo1111
Nie stać mnie na bogato wyposażone auto ;)

po co wstawiasz linka meganki skoro jest 10 tyś droższa od mojej ? w mojej nic nie trzeba robić ma 6 poduszek powietrznych i jest dzięki temu przynajmniej bezpieczna, a nie taka puszka ja Panda.