Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaautkoooo1111

Czy opłaca się kupić ten samochód? Doradzcie.

Polecane posty

Co racja to racja, taka panda pewnie ledwo co śmiga 100km/h więc nie ma możliwości walnąć w drzewo nią poza tym nie wyjechałabym tym poza miasto. Z drugiej strony jak przy 50km/h można sobie w tym czymś krzywdę zrobić to w ogóle bym do tego nie wsiadła :P

Gość ZNALAZŁEM LEPSZĄ OKAZJĘ !
A wiecie, że Renault Megane II osiągnął pierwszy 5 gwiazek w teście bezpieczeństwa wśród aut kompaktowych ?

nikt nie każe ci autorze jeździć autobusami. ja pisze to tylko dlatego że znam to z autopsji - a ty zrobisz co zechcesz. bardzo bliskie mi osoby zginęły własnie w punto- sprawcom nic się nie stało - jechali własnie starą mazdą- a punto poduszki i dość nowe- została z niego niewielka harmonijka!

Gość aaaaautkoooo1111
Chociaż kierowca wali chyba głową w szybę i się rozbija ona jeśli dobrze widzę. Jeśli tak to lipne auto.

w niektorych tematach babskich można sie pośmiać;d fiat panda nadaje sie na zyletki dowiedz sie kobieto cos o samochodach chcesz miec dobre auto do 11.000 to kup Yaris w Dieslu albo Golfa IV czy Polo... masakra

Gość 56564
te Eurocncap testy są wykonywane przy 64 km/h Co jesli ty jedziesz 110 km/h i gość z przeciwnej strony 100 km/h Razem 210 km/h ?

Gość 56564
akurat punto to bezpieczny samochod . Niebezpieczne sa stare japonczyki jak nissan Almera czy Suzuki Swift

Gość aaaaautkoooo1111
Kupując takie auto nie planuję jeździć 110. Samobójcą nie jestem.

ja ci mówie kup sobie renault megane już nie koniecznie moje bo to bardzo bezpieczny samochód, a mi w dieslu on pali 5 litrów w mieszanym.

Gość 56564
teraz każdy samochod ma 5 gwiazdek :/

każdy ? 7 lat temu prawie żaden nie miał ! a meganka miała 6 poduszek w standarcie robi swoje.

Gość aaaaautkoooo1111
To ja już nie wiem teraz nic. Nie chcę kupować 10 letniej Toyoty Yaris i dawać za nią 10000, bo wydaje mi się, że przy dobrych wiatrach pojeżdżę nią max 5 lat i uważam, że to marnowanie pieniędzy.

nie wiem jak na pierwsze autko można brać takie puszki, a pozatym im bardziej auto sie gnie tym bardziej bezpieczne ! meganka ma błotniki z plastiku !

no to kup megankę albo lagunę ale jedynkę po liftingu - u mnie w rodzinie są 4 takie auta- niezawodne, za śmieszne pieniądze a naprawy śmiesznie tanie.

to tylko moja rada. intencje mam dobre. mój kuzyn w punto został dosłownie zgnieciony przez blachy, zmiażdżony od szyi w dół.

myśle, żę kupując moją meganke dogadamy sie :P

Gość 56564
u mnie w rodzinie jest jeden yaris rok produkcji 1999. Kupilismy go rok temu i dalismy 13 500 zł . Na razie jezdzi bez zarzutu ..

Gość Van z silnikiem 1.2...
Nie kupilabym Fiata Pandy, bo moim zdaniem ten samochod jest antyteza samego siebie i krotko mowiac minal sie z powolaniem. Auto nie jest duze, to fakt, ale jest tak zkonstruowane, zeby mozna bylo do niego duzo napakowac. Jest ciezsze od innych samochodow w swojej klasie, wlasnie przez ta minibudke z tylu, i juz tylko z tego powodu bedzie wiecej palil niz np corsa, ktora ma podobne wymiary ale nie ma tej strefy bagazowej. W kazdym wypadku zakup tego samochodu mija sie z celem, bo jezeli masz zamiar przewozic nim ciezkie rzeczy, to taki silniczek 1.2 bedzie sie musial napocic zeby to uciagnac, a wiec przygotuj sie na wieksze spalanie. Natomiast jesli nie masz zamiaru nic wiekszego nim transportowac, to lepiej kupic z taka pojemnoscia silnika "normalny" samochod, wlasnie np parametrow corsy, zamiast tankowac niepotrzebnie wiecej, zeby uciagnac zbedna kupe blachy z tylu.

Gość swif
a może pomyślisz o volvo-extra auto i niezawodny serwis?

Gość margo3232
Moim zdaniem kupowanie aut jest trochę ryzykowne, kiedyś miałeś używanego i były z nim wieczne kłopoty, dlatego teraz jakbym miał kupować samochód to bardzo poważnie zastanowiłbym się nad nowym autem, ale kupiłbym go z rabatem.