Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja32434

ile luzu w związku ?

Polecane posty

Gość maja32434

nie macie nic przeciwko gdy Wasz facet idzie sam na impreze? do klubu, baru ? umawia się z koleżankami ? Niby jesteśmy razem 4,5 roku i nigdy nie zrobił nic nie fair w stosunku do mnie. Ale nie pasuje mi to jaki ma stosunek do innych dziewczyn, że ma koleżanki i w ogole... Mnie to neisamowicie wkurza i wolałabym żeby tego nie robił. Nie wiem już sama czy przesadzam czy co ..

Gość LittleMe
Wychodzi na imprezy z koleżankami? I jeszcze od niego nie odeszłaś?

Gość LittleMe
Na Twoim miejscu zrobiłabym to samo, powiedz, że wychodzisz do baru czy na imprezę z kolegą.

Gość mireczkaa
przesadzasz. Ty nie wychodzisz na imprezy bez niego? Nie masz kolegów?

Gość i ty mu wierzysz,jestes naiwna
oczywiscie niech chodzi na imprezy etc z kolezankami,bo po co ma dziewczyne. zenada

Ja bym chyba nie mogła pozwolić na to :O, ale może dlatego, że jak mi na kimś zależy to robie się strasznie zazdrosna :classic_cool:. Zaufanie zaufaniem, ale bez przesady ;)

Gość wychodzenie z kolezankami
bedac w zwiazku to jakies nieporozumienie wg mnie :)

Gość Eeerrr...
Nie widze nic zlego w wychodzeniu z kolezankami o ile to nie jest co tydzien, ja tez mam kolegow, ktorych poznalam na dlugo zanim poznalam jego i nie wyobrazam sobie zrywania tych znajomosci/przyjazni przez faceta. Nie wyobrazam sobie tez robienia wszystkiego jako para, tylko wspolni znajomi itp. Zwiazek to nie koniec zycia...

Gość hmmmm a ja sobie
chodzilam na spotkania z kolegami jak maz pracowal za granica Koledzy od 20 lat ci sami, maz wiedzial i sie nie zloscil, bo to byly spotkania raz na 2-3 mce - takie aby nie zapomniec jak kto wyglada No i nie imprezy ale piwo maks 3 Zreszta to sa moi jedyni znajomi od lat, innych raczej nie mam A kolegow jest 3 w sumie jak bracia od przedszkola sie znamy

Gość ejj noo
wychodzenie samemu nie imprezy? a w życiu! ok, jesli spotykaja sie sami koledzy i sobie np wypija pare piw gdzies u siebie, to ok, wiadomo, ale zeby szedl perfidnie na impreze? wee... wiadomo co sie dzieje na imprezach, zaufanie zaufaniem ale losu prowkowac nie mozna.