Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flommer

Jaki facet jest przez was uznawany za niskiego?

Polecane posty

Gość Caluna79
ponizej 170, moze 175

Gość Dla mnie niski znaczy atrakcyj
ny. NISKI, nie KARZEŁ. Nienormalny wzrost dla faceta to ponizej 165, powyzej 165 ujdzie, a 170-175 strasznie mi sie podobaja w polaczeniu z umiesnionym cialkiem

Gość ytytytyt
lena_888 i Dla mnie niski znaczy atrakcyj - jak jesteście po 40 to ok., ale jak jesteście młodsze to:D 170-175 na dzisiejsze standardy to karzeł, jak dla Was jest atrakcyjny to musicie byc niezłymi desperatkami, że to sobie wmawiacie same w to nie wierząc

Jestem znacznie mlodsza. 170cm to NORMALNY wzrost dla faceta. Nie jestem desperatka, po prostu podobaja mi sie faceci zblizonego wzrostu i harmonijnie zbudowani, nie tyle wysocy, co SILNI.

Gość ytytytyt
Dla mnie niski znaczy atrakcyj - ośmieszasz się. każdy Ci powie, że 170 to krasnal. najgorsze paszczury takich nie chcą. chyba nigdy nie miałaś wysokiego faceta...

Kazdy? Nie wiem, z reguly poza kafeteria nie zadaje sie z marginesem spolecznym. Normalni ludzie nie wyzywaja innych od krasnali. Co do karlowatosci, to jest okreslona medycznie i na pewno 170cm faceta do niej nie nalezy ;-)

Gość ytytytyt
Dla mnie niski znaczy atrakcyj - medycznie może i nie, społecznie już tak. nie ma znaczenia czy to kafe, czy nie kafe , nie wierzysz to popytaj ( albo lepiej - popatrz ) w "realu". a krasnal to nie wyzwisko, to stwierdzenie faktu

Gość piczkaxxxxxxxxx
jak bym miała np 150 cm to bym szukała takiego do góra 165 cm , wszystko zalezy od wzrostu dziewczyny do której startujesz , rzadko widuje takie pary ze dziewczyna jest duuuuzo nizsza od chłopaka

Gość ytytytyt
piczkaxxxxxxxxx - nic nie zależy od wzrostu dziewczyny.że niby jakbyś była brzydka to byś chciała brzydkiego? jakbyś miała 150 to też podobali by Ci się wysocy. malutka z dryblasem to akurat b częsty widok.

ja sie zauroczyłam w niskim chłopaku :classic_cool: może i niski, ale jaki przystojny :) ❤️ wzrost nie jest najważniejszy jak dla mnie...

Gość piczkaxxxxxxxxx
mówie ci ze wszystko zalezy od wyglądu twarzy (przede wszystkim) i ciała a wzrost jest drugorzędną kwestią. ja mam 172 cm i jesli miałabym wybierac miedzy chłopakiem o zajebistej twarzy, świetnym ciele i wzroscie (a niech będzie) 170 cm a chłopakiem 180cm z przciętną urodą zgadnij którego bym wybrała ? :classic_cool: z resztą kobiety wybieraja facetow pod względem mozliwie jak najlepszych genów ( zeby ich potomstwo było ładne ) , a myśle ze wzrost to nie decydująca sprawa 🖐️

ja sie zauroczyłam w niskim chłopaku :classic_cool: może i niski, ale jaki przystojny :) ❤️ wzrost nie jest najważniejszy jak dla mnie...

Gość ytytytyt
z resztą kobiety wybieraja facetow pod względem mozliwie jak najlepszych genów - no właśnie, dlatego ten 180 jest lepszy nana-nana - skoro aż "zauroczyłaś się" w kurduplu, to musi byc z Tobą b. źle. ale nie martw się, kiedyś jakiś wysoki na pewno Cię zachce. trzymam kciuki, powodzenia!:)

Gość sama mam 168 cm
wiec facet nizszy ode mnie bądź zblizony wzrostem, tak do 170 cm.

Gość piczkaxxxxxxxxx
"z resztą kobiety wybieraja facetow pod względem mozliwie jak najlepszych genów - no właśnie, dlatego ten 180 jest lepszy" :D zalezy dla kogo , w mniejszym ciele kumuluje sie wiecej piękna :classic_cool: idź szukac wśród nizszych od siebie a nie marudzisz

Gość ytytytyt
piczkaxxxxxxxxx - taaa kumuluje się:D weź nie ściemniaj. i co mam szukac wśród niższych?

Gość piczkaxxxxxxxxx
tak startuj do nizszych to moze zobaczysz w koncu czym sie dziewczyny kierują , dobrze jak chłop jest wyzszy :classic_cool:

Gość ytytytyt
piczkaxxxxxxxxx - no właśnie. jak jest wyższy. ale nie chodzi tylko o to, żeby był wyższy od niej, ale i od innych facetów. mam przecież w otoczeniu dużo dziewczyn po 150 i jakiś poniżej 180 nie schodzą

Gość ytytytyt
kierują się oczywista różnymi rzeczami, bo każda ma inne zapatrywania. ale 180 wzrostu to minimum, żeby w ogóle rozpatrywac resztę kryteriów

Gość piczkaxxxxxxxxx
" - no właśnie. jak jest wyższy. ale nie chodzi tylko o to, żeby był wyższy od niej, ale i od innych facetów." duupczysz jak małoktóry , chodzi własnie zeby byl od niej wyzszy , a z innymi facetami to sie tak bbardzo nie porównuj :classic_cool:

Gość ytytytyt
piczkaxxxxxxxxx - ja się nie muszę porównywac. kobitki to robią. gdyby chodziło tylko o to, żeby facet był od niej wyższy, to krasnale mieli by pary, bo przecież większośc dziewczyn nawet od nas jest niższe. no, przynajmniej jak nie jesteście na szpilkach:P

Gość piczkaxxxxxxxxx
nie mam słów do ciebie juz :classic_cool:

Gość ytytytyt
tak to już jest, nie przejmuj się. po prostu nie sposób dyskutowac z faktami:)

Gość gość
Ttttytttyttytytttttytyt