Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddfggggggggggf

brzydzą mnie ludzie jedzący zapiekanki przy dworcach, was też????

Polecane posty

Gość nie warto dyskutowac
5 lat mialam budke z szybkim jedzeniem. Ludzie do mnie przychodzili, bo bylo smacznie, a ja sama nie mialam nic sobie do zarzucenia. Kontrole sanepidu rowniez przeszlam wzorowo. A kupowali rozni ludzie i grubi, i szczupli i zadbani i ci mniej. A ja jako wlascicielka i pracownica tejze budki waze 50 kg i cere mam nienaganna:).

Mnie nie brzydza. Może i nie jem w śmierdzacych miejscach ale tez jadam na miescie, z budki. Jak sie jest glodnym po podrozy to takie jedzenie z budki ratuje zycie

Gość dpofgvwjefoijcknklncnnnnnnnnja
bo po prostu autorka to jakas idiotka co przyjechała z wiochy do miasta i pierwszy raz w zyciu widziała budke z zapiekankami,i czekając na swoj powrotny autoban na ta zabita dechami wioche,zachowała się jak totalna wiejska plotkara,obserwując kto i co zamawia do jedzenia,,,

Gość Pani Kitsune
Za nieatrakcyjną nikt mnie nie uważa, a zapiekanki lubię :)

Gość o rzeszty
takie zapiekanki sa smaczne i w miare naturalne, a przynajmniej zrobione z normalnych produktow - bulka, ser, pomidor itd. natomiast paczki, paluszki, batony, mini-pizze to jest dopiero sztuczny trujacy syf :o naladowany cukrem, sola i chemikaliami :o a metrowego hamburgera z kapusta to nie widzialam na oczy i zaloze sie, ze takie cos w ogole nie istnieje, a ktos napisal, ze ludzie w czapkach i szalikach to jedza :D pierydknijcie sie debile :P

Gość dworcowe obserwatore
z toku dyskusji wynika,iż zapiekanki na dworcach i w przydroznych budach kupują jeno same modelki o nienagannej cerze :classic_cool: