Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz z bydgoszczyy_

Kobiety ze stópkami o rozmiarze większym niż 39 to mutantki

Polecane posty

Jak można być kobiecym posiadając *girę* o rozmiarze powyżej 39. Nawet damskie koszykarki nie mają takich syr:D:classic_cool: Kobiece stópki muszą być zadbane! Każda grzybica, obdarta piętka lub inne miejscowe uszkodzenia działają na waszą niekorzyść drogie panie! Mężczyźni bardzo często po twarzy patrzą na biust a potem - tak właśnie na stópki! Mogą być one waszym błogosławieństwem, gdy są odpowiedniego rozmiaru, ale biada loszką ze stópkami-gigantami od 40 wzwyż. Wyobrażacie sobie faceta, wysoki 190cm, szatyn, bardzo dobrze umięśniony ze stopą rozmiaru dajmy na to 37 :DŚmiech na sali:D Tak samo jak Wy nie wyobrażacie sobie idealnego partnera z tak malutką stopą, tak samo MY - mężczyźni, nie wyobrażamy sobie kobiety z gigantycznymi stopami. Drogie panie o dużych stopach apeluje w imieniu męskiej części kafeterii chowajcie swoje giry do gumioków ewentualnie butów relaks, bo patrzenie na takie anomalie przysparza wam jedynie wstydu! Możecie być umalowane na Mairlyn Monroe, założyć najlepszy top firmy SOLAR, buty Ryłko - ale jeśli mężczyzna zobaczy waszą kobiecą stópkę, która powinna być subtelna i pieścić zmysły faceta a w rzeczywistości jest to sryta o wymiarze >39 To lepiej zmieńcie plany i zostańcie podrywać facetów na kafeterii.

Nie muszę dodawać co doktor mengele sądził o damach z takimi wielkimi syrami?

Gość Kicia bez misia
więc jestem mutantką mam 40-41 i wiesz co mam to gdzieś :D

Gość cosmogirl
mam 174 cm wzrostu i syre 40, mysle ze mniejsza by byla do mnie nieproporcjonalna :D

przynajmniej nazywasz sytuacje rzeczowo!

Gość cosmogirl
zatem niech zyja mutanty :D

nie ma z czego się tutaj cieszyć droga panno!😭

Gość cosmogirl
a co mi pozostalo :D:D:D tylko cieszyc sie :D musze sie oswoic z moim drugim imieniem : Mutant :D fajnie ze tez na M sie zaczyna :D

najpierw poprosze zdjecie, pozniej mozemy sie spotkac!

wsiadam na rower, owijam sie folia aluminiowa i udaje elektron:classic_cool:

Gość Candy-flocs
mam 44. trudno acha i jestem KONIEM! KONIEM!!! ogarniacie to??? KOONIIEMMMM KOORWA!!

celinka👄

Przykro mi ze tak myslisz, ale czego wymagac od przecietnej uzytkowniczki kafeterii!

ja pier***e dostąpiłam zaszczytu bo mieszczę się w twojej skali , noszę 39 uffff jak dobrze - frajer

Gość Frozyna
Ekhem...Faceci z penisem ponizej 25cm to krasnale...:D

Gość fajnie maszw domu
ja noszę 39,5-40, ale koleżanka koszykarka ma 43 rozmiar i wyobraż sobie że ma -ach wybacz mi tę grę słowną - WIELKIE powodzenie :) BTW chcę zaznaczyć, że większość aktorek ma stopę 40-41 jak ostatnio wyszło na jaw :)

Gość 4yty54
Januszu z Bydgoszczy jesteś popierdolony, wczoraj założyłeś temat o nietypowych w naszym kraju imionach kobiecych i np twierdziłeś że Andzelika musi być życiowym przegrańcem. Palnij ty się w łeb, idioto zanim wymyślisz kolejny odpowiadający twojemu poziomowi, bo debilny temat.

Gość wiecie co...
Może nie mam tak skrajnych poglądów jak autor, ale też uważam, że duże stopy sa niekobiece. Na szczęście noszę 36 przy wzroście 172 :-)

kobiety ktore sie oburzaja: Czy chcielibyscie miec faceta ze stopa rozmiaru 37? Odpowiedzcie sobie na to pytanie szczerze, a potem rzucajcie inwektywami w moim kierunku!

Gość piczkaxxxxxxxxx
"Na szczęście noszę 36 przy wzroście 172" ja tez :D od 36 do 38 i jak w sklepie czasem widze takie kajaki to zal mi dziewczyn które muszą "to " kupowac :classic_cool:

Gość lwtb ważny pannnnnnnn
takie syry w rozmiarze 39 to prawie nadaja sie do ugniatania kapusty 🖐️ nie dziwi więc i pochodzenie z reguly robotniczo-chlopskie takich mutantow

Gość hahahahaaa
A ja mam 39,5, więc już jestem mutantką? Jak mam 172 wzrostu, to sorry, ale takie stopy wydają się być proporcjonalne

39,5 - ok rozmiar!

Gość piczkaxxxxxxxxx
autorze , czytam ten twój topic o wzroscie , ależ ty wybredny :D musi byc umalowana , ufarbowana , mała stopa , wysoka :D bez cellulitu ( co dzis jest rzadkoscia , ostatnio na plazy widziałam dziewczynke moze z 12 lat miala a celulit prawie jak mój :D )

Gość hahahahaaa
ufffff, teraz czuję się dowartościowana ;)