Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kontrabasik

witam mile:)

Polecane posty

To lec, lec, jak robota goni. :) Nie, ja nie w domu, siedze sobie w parku.

Ja nie lecę nigdzie tylko papierki dziurkuję do segregatora :) teraz a w parku super a już wcześniej pisałaś że do pracy na 19 to na całą noc ? męcząca taka praca

Aa, no chyba ze tak. :D To dziurkuj sobie tam ladnie. ;) Ja jak mam ukladac jakies papiery w pracy to jestem chora i zawsze ostatecznie ublagam kogos, zeby babral sie z tym za mnie. Poszlam na sniadanie do pobliskiego baru i stwierdzialm ze nie chce mi sie wracac, to siedze w tym parku. A do pracy na 19 i gdzies o 24 powinnam juz byc w domu. :) Normalnie szlabym jeszcze na 9, ale dzisiaj zmienili plan.

O tak, ten turkus na sofie jest idealny! :D O taki mi wlasnie chodzilo.

Obejrzalam wszytskie :) Tez tak mysle, pociagnij to wszystko dodatkami. Poduszki na kanape, jakis wazon, swieczka, zaslony. Moze pomysl tez o pasie tapety na jednej ze scian, np. nad sofa?

Ściany nówki wygładzone jak lusterka więc szkoda mi klej pakować na nie :) Czytałam inne tematy teraz tak trochę , jakie ludzie mają problemy to mój to Pan Pikuś :) Ciekawe czy ci ludzie tutaj pracują czy bezrobocie jak myślisz ?

Jeszcze co do pokoju http://decoracion.in/wp-content/uploads/decoracion-salones-espacio-minimalista-turquesa-2.jpg Zakochalam sie! :D Niby tego turkusu tam bardzo malo, ale jak dla mnie to wszystko jest idealne. Szczerze mowiac, to tak nad tym nie rozmyslalam. Wiem, ze pare osob z ktorymi, mozna to nazwac, mialam kontakt, pracuje. Duzo tez tutaj chyba jest jeszcze edukujacych sie, ale bezrobotni na pewno tez. :)

Taki spokoj czuć na tym zdjęciu jest idealnie wręcz coś pięknego

Dokladnie. Taki prawdziwy azyl, chociaz gdyby na to spojrzec z drugiej strony - znow jakos tak sterylnie. Co nie zmienia faktu, ze dla mnie idealnie. Tylko usiasc na kanapie i sie wyciszyc. A tak jeszcze teraz pomyslalam, moze jakis dywan? Bo rzeczywiscie, scian szkoda psuc. :)

Dywan mam taki cappuccino shaggy i jasną podłogę z desek ale ten turkus coraz bardziej mi się podoba jak będę miała jeszcze dzisiaj chęci to się gdzieś wybiorę na rozeznanie ale duszno jest strasznie u mnie i mogę być leniwa :)

W koncu ktos podziela moj zachwyt nad tym kolorem. ;) Czasem warto sie rozejrzec i samo cos wpadnie w rece. Mozesz jeszcze postarac sie o jakies turkusowe ramki na zdjecia, doniczki, mozliwosci jest pelno. A moge spytac w jakim miescie siedzisz, albo chociaz o region? :)

Zimno sie zrobilo, wiatr sie zerwal, przegnalo mnie z parku. Wroclaw, fajnie. :) Przejazdem bylam tysiac razy w tym miescie, ale zeby tak dokladnie je poznac to jeszcze nie mialam okazji. Zadowolona z "warunkow" jestes? :)

witam:)) neueve:) Olgo kochana jak dobrze Cie widzaieć tzn czytać:):) jak żyjesz nadal po świecie podróżujesz??:)) a gdzie nasz dobry levi i miły plu plum?:) ciesze się że moje tematy uchodzą za miłe:) co do remontu podoba mi się taka ściana jak z cegieł:)

I kolejny wieczór nadszedł :) Dzień za dniem leci tylko do pracy i do pracy też macie takie chwile zwątpienia . ? Mnie tak czasami nachodzi że to taka stagnacja bez perspektyw ale szybko się budzę bo inni pracy nie mają i to dopiero jest problem a co u was :)

widze po zdjęciach że lubicie nowoczesność ja to w przyszłości chcę mieć taki dom stylizowany na stary:) Neueve na politechnike mnie nie przyjeli bede studentką wojskowej akademi technicznej troszkę mnie to przeraża ale może dam sobie radę:)

Nueve zaraziła mnie dzisiaj kolorem turkusowym w mieszkaniu ale nic jeszcze nie kupilam muszę ułożyć sobie w główce co i jak

Gagita- cały dzień siedziałam na drabinie w sadzie i przeważa u moich rodziców praca nfizyczna więc się roku akademickiego nie moge doczekać:) i jak meblowanie??

Dlaczego wybrałaś taki kierunek ? Ja wydział gospodarki narodowej do tej pory nie ogarniam co to znaczy :):) a już dawno po ...

A meblowanie nie ucieknie mam kilka pomysłow i ciężko mi się zdecydować taka jestem wybieram zmieniam i dalej się zastanawiam :)

hehe to nie kierunek tylko nazwa uczelni technicznej w warszawie:P kerunek to elektronika i telekomunikacja:) naprawdę podobają się wam takie zimne ztylizacje?? neueve rozumiem bo ma w tym swoim ciepłym kraju upał cały rok ale my w polsce mamy zimno i troszke cieplejsze kolory wg mnie ocieplaja..

Wiem że to takie sterylne i zimne ale ostatnimi czasy mialam prawie wszędzie pomarańcze żółcie i kawkę z mlekiem a i orazy z Murzynami więc Afryka była kilka lat teraz Skandynawia będzie :)

Napisałaś że dom stylizowany na stary :) ja bym chciała mieć również dom taki z kredensem w kuchni :) ale wszystko przed tobą jeszcze a i wiem że to uczelnia :) ale tak brzmi z rygorem co po takich studiach planujesz robić ?

próbuje wyszukać coś co mi sie by podobało ale jednak nie moge interesującej strony...więc się zejdzie:P a czym się zajmujesz że na monotonie życia narzekasz?? przepraszam za moje błędy ale zawsze interesowała mnie fizyka matematyka nie polski

planuje być elektronikiem i wyjechać za granice bo w polsce nie ma już firm elektonicznych:P idę na cywilne więc mam nadzieję że aż taki straszny rygor nie będie:P

Księgową jestem ale nie sugeruj się tym odbiegam od schematu Pani z biura :) Wiesz ja już długo pracuję w jednej firmie i tak codziennie to samo wolałabym czas pożytkować na inne przyjemności a nie kisnąć w biurze :):)

księgowa...coż chciałaby być księgową ale presja ze strony rodziców że koniecznie coś bardzo technicznego oni chcieli budownictwo ale całe szczęście udało mi się wykręcić:) a dzieci masz???