Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna :)

Różnica wieku... 30 lat.

Polecane posty

Gość ja mam 36 lat a on 57
W pewnym wieku, samotni panowie, zwracają większą uwagę na estetyczny wygląd." w pewnym wieku nagle staranie sie o estetyczny wyglad nic juz nie daje! po nimk widac ze cale zycie dbal o siebie! ale to kwestia kultury osobistej ktorej sie nabywa w dziecinstwie a nie nagle w poznym wieku.

Gość stokrotka ale nie polna
chwale sobie wspolzycie z moim facetem! to moja zupelnie osobista sprawa to skąd te tutaj teksty? chwalisz się a nie sobie? nie jest to aż tak osobiste?

Moj facet nie pali i nie pije nie ma takich wśród facetów z twojego pokolenia?

jeżeli facet dba o swój wygląd o ponad 20 lat dłużej niż twoi rówiesnicy to zapewne wyglada na 20 lat od nich mlodszego

faceci z mojego pokolenia mnie nie interesuja.W grudniu zaplanowalismy slub :-) i staramy sie o dzidziusia :-) moj facet wyglada 10 lat mlodziej niz ma. chwale sobie wspolzycie z moim mezczyzna ale nie wnikam w szczegoly :-) aby zaspokoic Twoja ciekawosc :-) dorosnij a i moze trafi sie Tobie dojarzaly mezczyzna ktory bedzie w stanie zaspokoic Cie seksulanie i bedzie wspanialym materialem na meza. bardzo Ci tego zycze.

faceci z mojego pokolenia mnie nie interesuja trzeba było od tego zacząć a nie pieprzyć jak młodo wyglada twój staruszek

staramy sie o dzidziusia tylko pochwakić tak wiele dzieci czeka na adopcje

Stokrotko ja Ci zycze wszystkiego najlepszego:* Nie wiem dlaczego jest tutaj tyle zbednych komentarzy. Do tego ktos pisze, ze to forum jest zboczone.. Prosze wejsc na farum o temacie" Czy moge zrobic loda chlopakowi, mimo ze mam opryszczke" czy jakos tak;/

o adopcji nie myslimy i na razie nie musimy. Mamy juz 3 letnie dziecko :-) przynajmniej moj staruszek sie czegos dorobil w zyciu i zyjemy beztrosko :-) a moze zal Ci doope sciska?

a i jescze Ci przypomne ze bedziesz miala tez kiedys staruszka w domu i zycze Ci abys nie musiala znosic jego 3 zebow w szklaneczce obok lozka :-)I zeby Cie tak nadal rozpieszczal i kochal jak moj mnie.

tfuuuuuuuuuuu!!!!! Chcialam zyczyc wszystkiego naj" ja mam 36 lat a on 57" tylko nicki pomylilam ale zal, sorry;/

Niestety mi nikt normalny nie odpisal, oprocz"Zapytaj go jakie leki bierze na prostatę. Czy któryś ze środków reklamowanych w telewizji zadziałał na niego tak jak wg tfurcuf reklam powinien zadziałać? Pewnie chętnie posłucha również zagadania o poranny stolec. Tematów jest mnóstwo".. Dzieki za rade!

seth 1234 dzieki i wzajemnie wszystkiego dobrego :-) na jakim temacie piszesz bo tutaj nie widze Twoich postow? @skotiszirisz-bez komentarza.

Gość skotiszirisz
ja mam 36 lat a on 57 Ty akurat nie masz co komentować

Gość Jaroslawe-84
ja mam 36 lat a on 57 i autorka to zyeby

niestety tylko w PL panuje taka nietolerancja na wszystko co jest "inne".. pozniej zakladaja tematy: mam 20 lat, jestem w ciazy, maz mnie bije i nie mam dokad pojsc :-O szkoda slow.

wlasnie sie tak sklada ze moj maz jest "zwyklym robolem". Pracuje 10-12 godzin dziennie a wieczorem nie siada do kompa tylko mi gotuje kolacje i zajmuje sie tylko i wylacznie mna i dzieckiem:-) ale organiczonym bezmozgowcom zal cokolwiek tlumaczyc.

Gość skotiszirisz
jednym słowem - kompensacja braku ojcowskiej miłości

"kompensacja braku ojcowskiej miłości" mozliwe ale komu to przeszkadza? :-) przedtem bylam pare lat z mezczyzna w moim wieku, nie chcial dzieci , nie chcial slubu, nie mial za grosz poczucia odpowiedzialnosci i najpierw wszystko inne bylo najwazniejsze a dlugo pozniej bylam ja....nie mowiac juz o tym, ze ignorowal wszelkie moje potrzeby........ teraz jestem oczkiem w glowie mojego faceta i jestem bardzo szczesliwa :-)nie ukrywam ze wspolzycie seksualne ma dla mnie wielkie znaczenie i nie musze lezec jak przy moim bylym sfrustrowana po tym tylko jestem na 100% zaspokojona :-)

zwracam sie do autorki tematu:sama jestem w takim zwiazku, jestem bardzo szczesliwa,nie patrze w przyszlosc pod wzgledem wieku i nie pytam innych o zdanie, bo to jest moje zycie,moje cialo i moja dupa.To jest moja decyzja i moja sprawa.Ja sie do innych nie wtracam.Kwestia tolerancji,ktora malo kto posiada.Zycze Ci duzo szczescia i Twojemu partnerowi tez.Zuj dla siebie, bo zyje sie tylko raz.I uczmy sie kochac ludzi, bo tak szybko odchodza...

"Mamy juz 3 letnie dziecko przynajmniej moj staruszek sie czegos dorobil w zyciu i zyjemy beztrosko a moze zal Ci doope sciska?" Żal mi ściska doope kiedy myślę o tym dziecku. I jeszcze bardziej o potencjalnym następnym. "bedziesz miala tez kiedys staruszka w domu i zycze Ci abys nie musiala znosic jego 3 zebow w szklaneczce obok lozka" - jeżeli będą stały obok moich? A nasze dzieci nie będą na czworaka podpełzać do intrygującej ich szklaneczki?

Gość aaaaarwena
ja nie moge, dlaczego juz zanim weszlam w ten temat od razu po samym tytule odgadlam na czyja "korzysc" jest ta roznica wieku? wyobrazcie sobie roznice w druga strone, i teksty "ale my sie kochgamy a wam tylko zal dupe sciska" no jak to jest? dlaczego kobiety ktore nie dosc ze zyja dluzej to jeszcze biora sobie staruchow starszych o wiecej niz jedno pokolenie? czy nie powinno byc na odwrot? co to za zycie, ile macie przed soba swiadfomego, pelnego zycia? ile zycia w ogole? nad tym sie chyba nie zastsanawiacie moja babcvia zostala nia w wieku 45 lat, a facet dobrze po 50 ma zostac gdzies tam w przyszlosci tatusiem? sory ale wnioski nasuwaja sie same...

"moj maz jest "zwyklym robolem". Pracuje 10-12 godzin dziennie a wieczorem nie siada do kompa tylko mi gotuje kolacje i zajmuje sie tylko i wylacznie mna i dzieckiem" Fajna bajka. Ile tego czasu do zajmowania się malutkim dzieckiem pozostaje upierdolonemu 57 letniemu robolowi po 10-12 godzinach pracy? Odliczając oczywiście czas potrzebny na gotowanie kolacji. Czy to jest wasz jedyny ciepły posiłek dziennie? "mam jeden orgazm za drugim" - przy kompie? Czy w marzeniach sennych?

"przedtem bylam pare lat z mezczyzna w moim wieku ....ignorowal wszelkie moje potrzeby........", "nie musze lezec jak przy moim bylym sfrustrowana po tym" - tak opisujesz to o czym wcześniej napisałaś "to ze mam z moim obecnym partnerem wspanialy seks nie oznacza ze przedtem dobrego seksu nie mialam". Miałaś dobry, masz jeszcze lepszy. Mniej frustracji, bo rzadziej? Ciągle nic nie wspominasz o normalnym seksie.

Gość tora, tora
"sama jestem w takim zwiazku" - to poszukaj sobie kogoś w swoim wieku. Nie będziesz sama. Będziecie w ten sam sposób traktować te same rzeczy. Nie ma gorszej rzeczy niż samotność w związku. Jest taki czas, kiedy dziecko potrzebuje ojca. Ale przychodzi taki, kiedy potrzebuje PARTNERA. Chyba, że nigdy nie wydoroślało.