Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skutki uboczne mnie przerazaja

Panicznie boje sie ciazy, pomozcie zdecydowac sie na tabsy. boje sie ubocznych s

Polecane posty

dobra nie wazne czy 99 czy 100. to i tak najwiecej ile można miec :) ja nie slyszalam w sumie o ciazy po tab. tzn nie znam takiej osoby. a wiece jakie badanie wykona lekarz podczas doboru tab? pojde do lekarza na kase chorych wiec nie spodziewam sie cudow no ale...

Zdesperowana Domowa Żona kazdy normalny facet wie kiedy bedzie mial wtrysk i dla niego to zadna filozofia zeby wyjac przed wytryskiem. boze ty masz 30lat ? i uwazasz ze plemniczki znajduja sie tylko w spermie meskiej podczas wytrysku? co ty chesz udowodnic dyskutujac w tym temacie jak nie masz zielopnego pojecia o zabazpiczeniach i ich skutecznosci i ogolem o biologi czlowieka...eh

ja raz slyszalam o ciazy po tabletkach - babka sie zalila ze brala tabletki a tu taka wpadka, no te 99% pewnosci.. trafila na "statystyczny " 1%. jej wscibska siostra przeczytala jej pamietnik,w ktorym opisala ze wpadka jednak byla celowa...

"tabletki plu wytrysk na zewnatrz = milion procent pewnosci i zadowolenie z seksu" kazdy orgamizm jest inny wiec znowu piszesz glupoty... ps. jak widac na matematyce tez sie nie znasz... nie ma czegos takiego jak "milion procent" ... 100proc to calosc wiec jak milion eh ....

" Zdesperowana Domowa Żona ja raz slyszalam o ciazy po tabletkach - babka sie zalila ze brala tabletki a tu taka wpadka, no te 99% pewnosci.. trafila na "statystyczny " 1%. jej wscibska siostra przeczytala jej pamietnik,w ktorym opisala ze wpadka jednak byla celowa..." ale to sa twoje dosw. co nie znaczy za kazdy tak ma !! zrozum to i nie wprowadzaj tu ludzi w blad... z tym swoim 100proc a nawet "milonem"

Jakby kazdy wierzyl ,ze bedzie w tym 1%procencie przy antykoncepcji to nikt by nie zazywal tabletek,padly by koncerny ,lekarze bez pracy,zadna firma nie na pisze,ze jest 100%zabiezpieczenia,bo nie moga odpowiadac za pacjentke ,ktora je stosuje ,daja ulotke i maja swoje zabezpiecznie.

Zdesperowana Domowa Żona -> ja wredna... hmm moze... ale ty piszesz glupoty i sie spierasz jakbys byla wszechwiedzaca... bo u ciebie tak jest i w twoim otoczeniu to tak jest i koniec... i to jest jedyna prawda

uzywam tabletek 10 lat i nie zdarzyla mi sie zadna wpadka, a skoro zaszlam w ciaze za pierwszym podejsciem to znaczy, ze nie mam problemow z szybkim zachodzniem. jestem przykladen zdrowej, plodnej kobiety, ktora z czystym sumieniem moze polecec tabletki jak wystarczajaco skuteczna metode zabezpiecznienia. a to ze ktos jest chory czy ma niedobrze dobrane tabletki, zapomnial, specjalnie wpadl to juz kurcze jakby nie moj problem.

Zdesperowana Domowa Żona -> skonczyly ci sie argumenty i bedziesz teraz mnie atakowac... to bylo do przewidzenia .. ps. polecam udzielanie sie w temacie na ktory ma sie cos do powiedzenia co jest zgodne z prawda a nie tylko z wlasnym widzimisie !

"Zdesperowana Domowa Żona uzywam tabletek 10 lat i nie zdarzyla mi sie zadna wpadka, a skoro zaszlam w ciaze za pierwszym podejsciem to znaczy, ze nie mam problemow z szybkim zachodzniem. jestem przykladen zdrowej, plodnej kobiety, ktora z czystym sumieniem moze polecec tabletki jak wystarczajaco skuteczna metode zabezpiecznienia. a to ze ktos jest chory czy ma niedobrze dobrane tabletki, zapomnial, specjalnie wpadl to juz kurcze jakby nie moj problem." a ty znowu swoje.... bo ty tak masz to juz tak jest ... ale sa rozne orgamizmy i choroby itd.. i ciaza wtedy nie jest w wyniku nie regularnego brania tabl. NIE SADZ KAZDEGO PO SOBIE !

" Zdesperowana Domowa Żona zona swojego meza --> to sobie ryzykuj ile wzlezie i ciesz sie gromadka dzieci i normalnym ludziom ktorzy lubia kontrolowac liczebnosc rodziny daj spokoj." ale na podstawie czego piszesz do mnie to ? akurat to miala byc zlosliwosc ktora ci nie wyszla... normalnym ludziom ktorzy lubia kontrol.... bla bal... za to ty mow im ze 100proc zabezpieczenia daja tab.. powodzenia !

byle bym tylko nie przytyla... kocham sie z moim i tak dosc nieczesto bo 2 razy tyg

juz w jedych z pierwszychpostow pisalam ze jak sie przyjmuje tabletki regularnie i jest sie zdrowym to daja 100% pewnosci. pierwsza mnie zaatakowalas jak ci sie zapomnialo... twoja recepta na skuteczna antykoncepcje brzmi tak: "autorko - nauwazniejsza jest swiadomosc - ze ciaza to nie koniec swiata" "czasem takie naturalne rozwiazania w zyciu sa najlepsze wiec glowa do gory i co ma byc to bedzie ..." no jasne.. to ja dziekuje bardzo.

"Zdesperowana Domowa Żona juz w jedych z pierwszychpostow pisalam ze jak sie przyjmuje tabletki regularnie i jest sie zdrowym to daja 100% pewnosci." oki koncze z toba rozmowe bo to jak walenie glowa o sciane... radze ci PRZECZYTAJ ULOTKE i zobacz czy masz tam sto proc... EH.... ps. umiejetnosci czytania ze zrozumieniem tez widze boli ... ""autorko - nauwazniejsza jest swiadomosc - ze ciaza to nie koniec swiata" "czasem takie naturalne rozwiazania w zyciu sa najlepsze wiec glowa do gory i co ma byc to bedzie ..."" poczytaj co pisze dalej a potem ... sie udzielaj... eh szkoda gadac ...

juz ci pisalam skad bierze sie ten statystyczny 1% - glownie z zaniedban, antybiotyki tez podobno moga oslabiac dzialanie chociaz to tez nie jest do konca udowodnione.. na pewno zwrocenie tabletki, pewnie tez inne czynniki.. a tak lekarz ci powie ze to 100% (mimo ze na opakowaniu pisze 99% wlasnie z owych powodow wymienionych przeze mnie wczesniej). czytaj ze zrozumieniem. nie ma skuteczniejszej metody i tyle, co tu sie duzo spierac.

Gość hhhhhhhhhffffffffderwfz
Tak czytam i po raz kolejny stwierdzam ,ze ta cala Zona Swojego Meza,jest cholernie irytujaca baba,ktora zawsze lubi miec racje,jest wrecz odpychająca :O

Gość hhhhhhhhhffffffffderwfz
I w niemal kazdym temacie musi wtracic swoje "madrosci" i bedzie glupio dyskutowala do upadlego,zeby tylko wyszlo na "jej":O

Gość janiołek22
może podajcie sobie swoje adresy lub maile i kłóćcie się tam? tutaj nic nie wnosicie tabletki teoretycznie nie dają 100% pewności, ale regularnie brane i przy przestrzeganiu wszystkich zasad- dają pewność na tyle wystarczającą, by nie musieć się martwić po drugie- zdesperowana- to, że ja nie rzygam po bigosie, nie rzyga również moja rodzina i znajomi, nie znaczy, że ty nie będziesz rzygać czaisz? każdy ma inny organizm i każdy może mieć przysłowiowego "pecha" dlatego wasza kłótnia do niczego nie prowadzi amen

To akurat ja pisalam i na czarno tez moge to napisac,tylko wygodniej mi bylo szybko na pomaranczowo.

Gość zamiast tabletek
polecam krążek