Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marszczy fredek

Mój ideał kobiecego piekana. ZOBACZCIE.

Polecane posty

dawaj foty nasti :) och... jak miło to się czytało :) co do wyników w nauce... dostałam dyplom :P za dobre wyniki w nauce :) i dobre zachowani (niestety tylko dobre-jestem nieznośna w szkole) psa ze schroniska juz nie moge poniewaz rodzice nie pozwolą na wiecej psow :( rodzicom pomagam :) dzieki za troske wolontariusz? nie mam czasu

Gość dawaj foty nasti
ale idiotka, ja pierdole, dziecko..... Widzę, że rodzice nie za bardzo wpajają Ci co jest dobre, a co złe. Nie masz priorytetów, systemu wartosci. Gdybyś była dobrym ,fajnym człowiekiem, nawet jak byłabyś anielsko piekna, idealna i przecudna to nie napisałabyś o sobie tego wszystkiego, co napisałaś powyżej rozumiesz? pokora nie pozwoliłaby Ci tego zrobić. Nie trudno chwalic samego siebie, uwierz mi. Nie sztuką jest wynosić siebie samego pod niebiosa. Ale tępaku! ludzie bedą się z Ciebie smiac i wykorzystywac Twoją głupotę spowodowaną nadmiernym zapatrzeniem w siebie! jesteś głupiutka w tym swoim przeswiadczeniu o tym, że jesteś cudna. Zrozum! nie tędy droga, jesteś śmieszna i głupia. Jesteś jeszcze dzieckiem, życzę Ci tego,żebyś kiedys sie zmieniła. Jesteś nudnym, marnym, małym człowiekiem bez osobowości. Nie ma w Tobie nic interesujacego. Nic.

Gość sonQ
twoje marzenie:D

Gość ostatnia nastakaaa
lady love a dajze jakies foty w mocnym makijazu jak masz.. plissss niech te flądry z zazdrosci padna bo masz buzie taka ladna ze sadze ze w makijazu dopiero widac jaka jestes piekna..

dawaj foty nasti ha ha dobre :D ;****** wiesz-dla znajomych, przyjaciół et cetera jestem normalną, miłą, kochaną, ciepłą i kulturalną (zagolopowałam się...) osobą. I nie chwalę swojego piekna przy kimś :) to że tutaj to robię to nic nie znaczy :) nic :):)

Gość dawaj foty nasti
sprowokowałam Cie a Ty bez mrugniecia okiem uwierzyłaś w moje żądania o foty i za wszelka cene starałaś się udowodnic to, że jesteś cudna, piekna, bez kompleksów. Mam w dupie to, jak wygladasz. Już udowodniłas mi swoją tępotę. Tyle mi wystarczy. Żegnam tępy, piękny, marny malutki, nudny człowieczku.

Gość DO LADY LOVE
fajna jestes laska.. taka majaca dystans do siebie. pluja ci w twarz a ty to olewasz i brawo za to a nie to co ostatnia nastkaa czy inne ..one i tak sa brzydsze niz ty ale maja sie za boginie zwłaszcza ta laska nastka co ma świnskie oczka japońskie :(fuj..paskudne czarbe oczy bez zadnej glębi .. popieram zebys dala foty jakies z makijazem :) LADY LOVE A JAKI TY MASZ KOLOR OCZU?

no nie jest zła, ale musisz mieć świadomość, że kobiety to nie tylko lale idealne jak barbie. Idealny biust, idealna twarz. Nie zarzucaj sobie tak wysoko poprzeczki, bo zostaniesz sam :)

Gość dawaj foty nasti
ale idiotka, ja pierdole. Sama zobacz, jakie jaja można sobie z Ciebie zrobić, a Ty w to brniesz.

przecież to przecietne oczy... nawet długich rzęs kobito nie masz:) więc z czym do ludu;););)

Gość dawaj foty nasti
ale czego sie spodziewać po dziecioku, który ma 19 lat

Gość dawaj foty nasti
dziecko siedzi przed kompem i ma podniete, że B777 powiedziało ,ze ma ładne oczy, ja pierdole

Gość dawaj foty nasti- do brookie
ona ma 167 i 52 kg wagi i się za nią każdy oglada, poczytaj wcześniejsze posty, ona jest idealna ale nie ma kabla by wstawic foty

Gość dawaj foty nasti
mam polewke z Ciebie dziecko, więc czemu nie poprawic sobie humoru. Nie wierz takim ludziom jak ja.

Gość dawaj foty nasti
dziecko, takie teksty typu "poczwaro" to ja słyszałam w przedszkolu i już nich wyrosłam, ale różnimy sie troszke poziomem wykształcenia i światopogladem więc nie dogadamy się. Poszukaj se chłopaka. Smutno Ci musi być, skoro nikt Cię nie kocha....takiej piękności...

kochana ale ja nie chce Ci dopieprzyć gdybys miała kocie oczy,albo duże i wyraziste,to uwierz , byłabym pierwszą która by Cię skomplementowała a Ty, jak juz wczesniej pisałam,nawet porządnych rzęs nie masz;););)

Gość dawaj foty nasti
dziecko, ja nie chcę Ci dopiec, bo nie ma nawet komu, Ty nie masz osoowosci. Ja tylko stwierdzam fakty- jesteś pusta i tepa i poprawiasz mi humor swoimi postami. Dzięki.

dziecko, takie teksty typu "poczwaro" to ja słyszałam w przedszkolu i już nich wyrosłam, ale różnimy sie troszke poziomem wykształcenia i światopogladem więc nie dogadamy się. ha ha :D różnimy???? ha ha :D sama mnie obrażasz od idiotek i tepaków ha ha ha :d żałosne... Poszukaj se chłopaka. Smutno Ci musi być, skoro nikt Cię nie kocha....takiej piękności... Poszukam, poszukam :) ale jak na razie wolę byc sama :P kochana ale ja nie chce Ci dopieprzyć gdybys miała kocie oczy,albo duże i wyraziste,to uwierz , byłabym pierwszą która by Cię skomplementowała a Ty, jak juz wczesniej pisałam,nawet porządnych rzęs nie masz oczy mam piekne więc skończ :) zresztą co ja sie tłumaczę... :) nudzi mnie to już 💤 serio :O