Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielkiznak zapytaniaaaaa

tandeciary na jedno kopyto

Polecane posty

Dlaczego wszystkie panny młode wyglądają tak samo no może po za drobnymi wyjątkami. Wszystkie PM mają ten sam tandetny styl, sukienki na jedno kopyto, tipsy, esmeraldowe loki i okropną biżuterię. Dlaczego nie są kreatywne i nie maja pomysłu na siebie. Drażni mnie to!!!!

inaczej, oryginalnie. No nie mów że nie mówię prawdy, spójrz na te wszystkie panny młode!!!

Po prostu taka moda, dziwczyny wybieraja to co jest dostepne na rynku, tak mi sie wydaje. ja lubie isc na przekor panujacym trendom, dlatego, nie bedziemy miec wesela, nie bedzoe tradycyjnej sukni slubnej, welonu i calej tej otoczki,ale zawsze powttarzam, kazdy lubi co innego.

Gość joooanna
mnie tez juz to denerwuje i ostatnio przeraza mnie to, że wszystkim gościom się to podoba, ja na swoim weselu będę miała suknię, która podkreśla moją figurę, nie jest bezą w której wyglądałabym jak mały pączek bo jestem niska, na głowie też nie chce sztucznych loczków sklejonych lakierem. Moim zdaniem będę wyglądać elegancko, naturalnie i z klasą, ale już się słyszę te głosy niezadowolenia, że nie robie tipsów nie mam sukieni w stylu ksieżniczki itp masakra teraz zaczyna do mnie docierać ze nie dość, że ten tandetny styl udziela się panną młodym to jeszcze goście są nim zachwyceni:/ a jak już słyszę pomysł kolejnej pary, której wydaje się że będą orginalni robiąc układ taneczny do różnych piosenek to krew mnie zalewa:/:/ to wcale nie jest orginalne byłam ostatnio na paru weselach gdzie scenariusz pierwszego tańca był prawie taki sam najpierw spokojny taniec pozniej jakies nieskładne wygibasy wykonywane przez zestresowanych panstwa mlodych i w rezultacie taniec jest sztywny a oni próbują na siłę pokazac ze swietnie się bawią....

Gość joooanna
aaa i jeszcze zauważyłam, że państwo młodzi a zwłaszcza panny młode ostatnio usmiechają się na siłę i wyglądają jakby chciały się tylko pięknie zaprezentować przed kamerą, nie widać po nich szczęścia związanego ze ślubem tylko przyklejony ten sam usmiech na każdym zdjęciu:/

no przynajmniej znalazł się ktoś kto podobnie myśli jak ja :)

Gość joooanna
i jeszcze zauważyłam będąc ostatni na kilku weselach że gości też już to nudzi, tym bardziej że dobrze wiedom że to bardzo stresujący dzień dla młodych, a wtedy te sztuczne pozy widać jeszcze bardziej, tak się spinają żeby dogodzić gościom że wyglądają nienaturalnie i nie cieszą cie w pełni z tego dnia

Bo teraz wszystko kreci sie wokol kasy,mlodzi sie stresuja zeby WSZYSTKIM sie podobalo,wydaja na cala otoczke bog wie ile,zeby sie przypodobac,a pozniej sie denerwuja i nie potrafia sie cieszyc tymq wyjatkowym dniem. Kiedys wydaje mi ssie,ze bylo inaczej. A te tence wymuszone to tez uwazam za tandete, niby walczyk,a nagle michael jackson albo dirty dancing, kicz kicz i jeszcze raz kicz:o A widzialyscie keiedys ten program bridezillas?tam to dopiero szopki sie szieja i wszystkie pm dostaja wsciku dupy jak nie sa w centrum uwagi

Gość chamka12345
ty chyba piszesz o tych co brały ślub 5 lat temu,dzisiaj żadna szanująca się panna młoda nie ma tipsów ani biżuteri,loki tez odeszły do lamusa

Gość joooanna
a zdziwiłabyś się.... poza tym nie chodzi i tylk o te smieszne nienaturalne loczki ale ogólnie o wyieszczone fryzorki niereagujace na wiatr i ruch, obpryskane lakierem i stojące sztywno chocby nie wiem co..

Gość paciuuulek
ja powiem tak... biała suknia to tradycja i PM które są tradycyjne i lubią tradycje chcą być tak własnie ubrane... po za tym ja wesela nie planuje bo nie lubię jak coś kręci się wokół mnie ale gdybym miała je mieć to własnie z welonem i suknia beza w białym kolorze z jakimiś małymi kolorowymi dodatkami...tipsy mam przeważnie wiec w moim przypadku było by to naturalne, loki mi się nie podobają... a inne obrzędy typu pierwszy taniec itd jest najzwyklejsza tradycja i co się kojarzy z Polska? Własnie polskie wesele

Gość joooanna
z wszystkiego można zrobić piękne i eleganckie przyjęcie, które będzie tradycyjne z białą suknią, pierwszym tańcem, ale po można również zrobić z tego mało śmieszną szopkę gdzie para młoda chce pokazać swoją oryginalność, która już nią nie jest, bo jest normą na większosci wesel. Jednym wychodzi to lepiej drugim gorzej a tradycyjne wesele nie jest równoznaczne z wiochą...

Co do tego uczenia sie tanga na pierwszy taniec lub walca rodem z "'tańca z Gwiazdami" to przesada. Fryzury szeleszczace niczym lan zboża w polu od lakiery do włosów tez raczej na " NIE" . Pare lat temu byłam na weselu gdzie Panna młoda piła alkohol równo z gośćmi , pan młody tez :) tańczyła jak szalona niczym na dykotece, zespół powiedział ze nigdy nie widział tak zrelaksowanej PM. I naprawdę młodzi byli super. I tak powinno być , bo to jest impreza dla was a nie dla gości :) tak to widzę. To nie teatr.

Gość byłam już na czwartym
weselu od czerwca i wszystkie panny młode wyglądały tak samo, długie tipsy, loczki sklejone toną lakieru,i twarz spalona solarką i suknia na trzech kołach.

Gość olatola1
no widzisz, a ja byłam też na 4 weselach od maja i żadna panna młoda nie miała długim tipsiorów, tony lakieru i tapety, ani sukni na 3 kołach. Wszystkie wesela to była naprawdę fajna zabawa z klasą (ale nie sztywniacka). Może te stereotypy o tandetnych pannach to kwestia regionu w którym mieszkacie, czy towarzystwa w którym się obracacie.

Ja juz dawno nie bylam na czyims weselu, jedynie na swoim wlasnym. Nie wiem czym sie kieruja inne kobietki- ja wiem w czym mi dobrze i od dawna mialam wymarzona suknie slubna. Obejrzalam wiele w necie, latalam po salonach-bo zadna nie bylka taka no wlasnie ze tak to nazwe moja. W koncu znalazlam suknie w ktorej sie zakochalam-iu bylo mi obojetne czy sie goscia bedzie podobala czy nie.

Gość as.lax
Jak chcesz byc oryginalna wlóż do slubu worek po kartofli. Będzie naprawde nietypowo. Moze nawet pokażą to w telewizji.

Gość nowa moda....
Swietny pomysł chociaz jeszcze do tego filce i byłoby cacy nietantetnie. Zawsze to lepiej niz te oklepane suknie.

Gość nowa moda....
Aha... i koniecznie krzywa skwasniała odklejona mina, i do kamery, nie tak jak inne panny młode. Zeby było inaczej - tak po ludzku - od serca.