Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ring

Powiedyialam chlopakowi ze zamiast pierscionka zareczynowego chce...

Polecane posty

Gość no ring

...zeby sprawil mi inny prezent przedslubny czyli operacje biustu. Mam straszny kompleks na tym punkcie i jesli juz mialby wydawac duzo na pierscionek to uwazam ze lepiej te pieniadze zainwestowac w nowe cycki dla mnie. Ja pracuje i zarabiam niewiele do tego sporo wydaje na nbiezace oplaty i zakupy. Zanim bym uzbierala to mialabym 35 lat:o Z moim chlopakiem jestesmy razem od 3 lat, poznalismy sie na studiach i myslimy powaznie o naszym zwiazku. Chcemy sie zareczyc. On byl zaskoczony moja propozycja i z poczatku biedny nie wiedzial co odpowiedziec:o i teraz musi sie zastanowic... pewnie wezmiecie moje zachowanie za idiotyczne ale jestem szczera z nim, po co mi pierscionek drogi? zgubie albo cos:( a operacja biustu jest tym o czym marze, a czego sama niestety nie moge sobie zapewnic.............

Gość pan mastera xxx
idiotyczne to nie, raczej pazerne i wyrafinowane, pierścionek jest jednak tańszy od takiej operacji, a z drugiej strony jak się pokłócicie, to biustu mu nie oddasz

Gość hjnoi
No to fajnego masz faceta skoro Ci tego z głowy nie wybił. Ale jeśli byś tak bardzo chciała Ja bym najpierw zaczął Cie rozbierać, potem poświecił bym Twoim piersiom ogromną ilość uwagi i czasu Język i palce mogą cuda zdziałać i wybić z głowy takie głupie pomysły jak powiększanie piersi :P

Gość no ring
nie jestem pazerna, on zarabia sporo nigdy nie wymagalam od niego zeby mi kupowal drogie prezenty. i jak rozmawialismy o zareczynach to powiedzial ze chce mi kupic piekny pierscionek z diamenatami. ale jak ma wydawac duzo pieniedzy na pierscionek to po co? kocham go ale nie musze nosic za to pierscionka zareczynowego. on wie o moim kompleksie i akceptuje moj biust.

Gość no ring
moj chlopak nie wyrazil zgody jeszcze ani sie nie odniosl do tego co powiedzialam. mysle ze byl zaskoczony i musi wszystko przemyslec. byc moze mi odmowi i bedzie chcial wybic to z glowy.....

Gość pappapap
to soboe poszukaj w necie o dziewczynie, ktora chyba ze szwecji z chlopakiem przyjechala do polski na operacje i spieprzyli sprawe a ona jest roslinka... powodzenia

Gość no ring
w tym ze ja go nie akceptuje:) nie czuje sie jak 100% kobieta. zazdroszcze kobietom ktore maja ladny, okragly biust. przez to czuje sie bardzo niepewnie i malo atrakcyjknie choc przeciez obiektywnie niczego mi nie brakuje, tylko te cycki ;/

"a pracuje i zarabiam niewiele do tego sporo wydaje na nbiezace oplaty i zakupy. Zanim bym uzbierala to mialabym 35 lat" Czekaj, czekaj. Taka operacja to bardzo duży koszt. Liczyłaś wiec, że chłopak kupi Ci pierścionek za paręnaście tysięcy i wolisz przekształcić to w koszt operacji? A Ty nie masz ciut przyzwoitości? Zaręczyny to symbol, a ty chcesz "wycyckać" chłopaka...

Gość piersi z kurczaka
:D:D Zrobilam to samo. Poprosilam o to samo! :D no i bardzo skutecznie zostalam olana!

Gość no ring
Stac go na to, gdyby zarabial 1500zl to nawet by mi przez mysl nie przeszlo by prosic go o takie cos. Mozesz myslec o mnie ze jestem pazerna albo cwana. jhesli taka jest twoja opinia to trudno

Jeśli się zdecyduje na operację, popytaj i poczytaj o ryzyku (minimalnym ale zawsze większym od zera) powikłań lub fuszerki. Widziałem dokument w TV o takich nieudanych operacjach. Czasami lekarze "zapominają" powiedzieć o ew. problemach które mogą się zdarzyć. Nie namawiam i nie odradzam, wasza kasa, twoje piersi. Chciałbym tylko żebyś podeszła do tego przygotowana.

Popieram niestandardowe podejscie co do pierscionka. Uwazam, ze wydawanie wiekszych kwot na pier. jest niepotrzebne i drobnomieszczanskie, tak samo z reszta jak na wesela.

Moorland, z okazji 5-lecia malzenstwa :D, zamiast diamentowych kolczykow

Gość no ring
Iris - slub chcemy skromny dla najblizszych tylko ok 30 osob. Teraz implanty maja gwanarcje dozywotnia z tego co czytalam wiec wymiana po 5 latach nie jest konieczna.

no ring, wymiana po kilku latach jest konieczna, nie mozna tego za bardzo przetrzymac

Gość no ring
no to mnie zmartwilas:( bo ja czytalam ze implanty wytrzymuja ok 15 lat:(

Gość Poczytaj sobie w necie o
Christinie Hedlund. Też 'dostała' w prezencie prześlubnym powiększenie piersi. A teraz ślub zbędny...:O

Gość halinxy
haha na na ślubnym kobiercu ci założy, to taka wersja do szybkiego demontażu co :classic_cool:

Dla mnie pomysl super oryginalny i praktyczny , mam tylko jedno ale ....... ty chcesz powiekszyc biust...a wiesz jak to jest miec duzy biust, gdy ciezko ci , gdy odparzasz sie pod piersiami, sa rany i bola tak ,ze nawet stanika nie mozesz ubrac, duzy biust to nie calkiem taka fajna sprawa, ja chcialabym miec A, zeby juz nigdy nie nosic stanika, tez marze o operacji, ale zmniejszenia i juz za 5 lat robie, bo moze zdecyduje sie jeszcze na jedno dziecko

Gość no ring
arpad17 - ale nie chce bardzo duzych. chce zeby passowaly do mojej figury np miseczka 75c :)

no ring, na jakiej podstawie uwazasz, ze twoje zycie zmieni sie na lepsze z rozmiarem c? masz faceta, ktory lubi cie taka jaka jestes, z wiekszym rozmiarem bedziesz oczywiscie przyciagac wiecej uwagi, ale czy jestes pewna, ze gapiacy sie na twoj biust osobnicy, to typ dla ciebie? ps. za te pieniadze, mozecie sie wybrac w romantyczna podroz po swiecie ;)

Gość kadiuf
Hoho, orginalny pomysl. Moja bratowa tez nie chciala pierscionka tylko srebrny zegarek. Ja wolalam pierscionek.

Gość figurelllllllla
jak byłam w twoim wieku też miałam kompleks na pukntcie biustu.zawsze marzyłam o dużych, fajnych cyckach. jak byłam na studiach myślałam że jak tylko zacznę pracować i zarabiać od razu odkładam na cycuszki :) na szczęscie zawsze się coś pilniejszego trafiało i tej operacji nie zrobiłam i się bardzo cieszę bo teraz bym żałowała. jestem po trzydziestce i jakoś siebie wreszcie zaakceptowałam :D do tego poznałam zajebistego faceta który ubóstwia te moje cycuszki :D przemyśl to :)

Gość no ring
masz racje. musze to jeszcze dobrze rozwazyc, w koncu decyzja nie zostrala podjeta i wiele zalezy od tego co powie moj chlopak.