Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ring

Powiedyialam chlopakowi ze zamiast pierscionka zareczynowego chce...

Polecane posty

Gość kadiuf
Mi maz obiecal nowe cycki po urodzeniu dziecka i wykarmieniu. Mam duze, wiec pewnie obwisna, wiec trzeba je bedzie poprawic.

Implanty same w sobie dobrze się trzymają - to znaczy nie przeciekają, ale sylikon się granuluje, a same implanty mogą się przemieszczać (jakby nie patrzeć to wypełnione dość ciężkim płynem worki wszczepione pod skórę). Czytałam ostatnimi czasy trochę artykułów o operacjach plastycznych i nie o nieudanych zabiegach. Implanty trzeba co jakiś czas wymieniać. Z zasady jest to około 5 lat, czasami trzymają się 10, ale wymiany się nie uniknie (swoją drogą jest taki program o operacjach plastycznych, większość jest super udana, ale lekarze zawsze mówią, że sztuczny biust nie jest na stałe).

A moja kobieta ma silikony i powiem wam ze są cudowne :) a jakby ich nie miała to tez bym ją kochał no ale jak juz są to tylko się cieszyć. Szczerze to nic nie widać zadnych blizn tylko delikatne kreski pod spodem ale trzeba się przyjrzeć. Jedyna wada to taka ze są zimne pewnie dlatego ze od ciepła oddziela je slikon, ale jak juz je potrzymam to robią się cieplutkie. jako uzytkownik polecam, :)

Gość gggg343
Uważaj, ta Szwedka co w Polsce sobie robiła operacje teraz leży w śpiączce i raczej nigdy się nie obudzi... Warto tak ryzykować dla głupich cycków? http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,48625,8680678,Szwedka_w_spiaczce__Nielegalne_powiekszenie_biustu.html

Jeśli naprawdę ma aż takie kompleksy to życzę żeby operacja się udała. Choć ja nie prosiłabym faceta o coś takiego...

Gość no ring
dziekuje wszystkim za opinie, wiem tez ze operacja wiaze sie z ryzykiem. tak naprawde jeszcze nie podjelam 100% decyzji ale oczywiscie duzo na ten temat czytam i jesli juz to wybralambym sie do sprawdzonej kliniki gdzie praktykuja najlepsi lekarze.

Gość dfhdfh
figurelllllllla chyba jedyna normalna kobieta tutaj, co do autorki to raczej nie piersi, a rozum powinien Ci kupic

Gość kanta_lupa
rozumiem, że masz kompleks i nie rozumiem, ze sie niektórzy oburzają. właśnie to tak jest, ze taki kompleks zatruwa życie i jak tu sie cieszyć ze ślubu z miłości, jak ciągle te znienawidzone małe piersi sie w lustrze ogląda. mam spory biust 80E i marzyłam kiedyś o zmniejszeniu, ale jakoś umiem wyobrazic sobie problem autorki. tylko ten pomysł z zamianą pierścionka na operację jest troszkę w złym tonie- pierścionek to pierścionek, operacja to operacja, nie przelicza sie pierścionka na kasę- to bardzo niekulturalne i zabija symbolikę tego daru. Zatem nie możesz wymienić pierścionka na operację nie popadając w merkantylizm i materializm, a to by o twoim uczuciu kiepsko świadczyło. Jak on Cie kocha to zrozumie twoj problem, twoją potrzebę i zafunduje ci tą operację i tak bez potrzeby takiej wyliczonej zamiany. Ale zawsze możesz możesz mu to ułatwić i poprosić by nie rujnował sie na pierścionek ;-) .

Gość powiemtak
to są dwie różne bajki, równie dobrze mogłabyś prosić o inny zamiennik np. nową kuchnię, operację uszu lub przedłużenie włosów:-). Poza tym , pomyśl, ktoś zapyta dlaczego nie masz pierścionka a Ty odpowiesz, że on wolał abyś zoperowała piersi- na kogo wyjdzie w oczach innych ludzi? Nie mów że masz w dupie co inni powiedzą bo chyba z tego powodu chcesz mieć większe piersi? w końcu on twierdzi że jest ok - więc najlepiej zainwestuj w push-ap i tyle. Poza tym jak to jest z sylikonami w biuście kiedy zachodzi się w ciąże i przychodzi czs na karmienie? może wyjdź najpierw za niego, urodź dziecko , rzytyj:-) a potem jak nic się w Twojej głowie nie zmieni to instaluj w sobie zimne silikony.

Gość mmgmm
"mam spory biust 80E i marzyłam kiedyś o zmniejszeniu," spory?! Ty jesteś po prostu TŁUSTA :D 80cm pod biustem?! Grubas haha O dużym biuście to mogę powiedzieć ja - 60G Poczytaj sobie koleżanko o dobrze dobranym biustonoszu. Ale zresztą twojego postu się zgadzam.

Gość male sa pieknne
po co chcesz teraz powiekszac cycki? domyslam sie ze chcesz miec dziecko? mojej matce z A urosly w ciazy do C i takie zostaly a od ciazy minelo 25 lat

Gość kanta_lupa
to są rózne szkoły z tym dobraniem cyckonosza,' akurat pod biustem jestem najmniej TŁUSTA ;-) autorka napisała, że ma 75B więc zobacz, że te numeracje jednak są używane, a nie tylko zabieranie sobie oddechu i zaciskanie żeber w za małym o 15 cm obwodzie pod biustem. od tego brafitterki obecnie odchodzą, więc sprawdź swoje info , bo masz przestarzałe.

Gość kanta_lupa
pardon, napisała, że chce mieć 75C .

"mojej matce z A urosly w ciazy do C i takie zostaly a od ciazy minelo 25 lat" mojej mamie tez skoczyło o 1 rozmiar, chociaż przytyła w ciąży tylko 10 kg i po szybko schudła :)

Gość to musi byc prowo ?/
??????? czy naprawder jestes tak glupia ?? gosc na pewno nie rzenzczyl -- TAK BIEDNY- masz racje-- tyle kasy na pierscionek, a ty jak tania szmata chcesz biust mysle ze przemysli twoja prosbe i cie zostawi zadnego slubu nie bedzie mowie ci pazerna tepa lasko:D

Gość mmgmm
pod biustem mam 66 na WDECHU więc nie wyobrażam sobie mieć 65 a nie mówiąc już o nawet 70 :D taka numeracja jest używana bo taka jest jest w zwykłych sieciówkach... ludzie nie wiedzą że istenieje coś poniżej 70 i powyżej 80... a także że misecznie nie ograniczają się od A do D.

Gość persona non grata.
lol.... lol.....lol..... dajcie ludziom robic co im sie podoba, jak typa stac to pewnie pierscionek i tak kupi a piersi potraktuje jako prezent dla siebie. Biednie istoty tu sie tu obracaja, i mowic biedne nie mam na mysli grubosci portfela.

zeszło z głównego tematu, bo baby przechwalają się rozmiarami cycków :D też uważam, że taka prośba jest egoistyczna i świadczy o pazerności autorki. :o🖐️

"jak typa stac to pewnie pierscionek i tak kupi a piersi potraktuje jako prezent dla siebie." a potem ona go rzuci i okaże się, że zrobił prezent kolesiowi, z którym przyprawiła mu rogi :D🖐️

Gość persona non grata.
A to czyj?? bo przeciez nie twoj problem!

Gość kanta_lupa
mnie nie obchodzi ile masz w obwodzie pod biustem, to nie jest o tym temat, nosze taki biustonosz jaki mi pasuje i w którym biust wygląda perfekcyjnie i kompletnie mi wisi, że jest na tym świecie też miseczka L :-) załóż sobie temat o dobieraniu staników i tam nieś wiedzę pod strzechy .

"A to czyj?? bo przeciez nie twoj problem!" skoro laska założyła topik na forum, to chce, żebyśmy się na ten temat wypowiadali. a skoro tego nie rozumiesz, to spierdalaj :D🖐️

a nie martwisz sie jak to bedzie potem?bedziecie miec dzieci i ciezkie cycki obwisna...i co?zas operacja?moze poczekaj z powiekszaniem az urodzi sie ostatnie dziecko.odkarmisz je,cycki pewnie zrobia sie jak rodzynki i wtedy wlozysz silikon:)

Gość buraczany słodzik
chłopka chce jak normalny facet dać Ci pierścionek podniesc swoje meskie ego ważna życiową decyzja , a ty sobie chesz cycki zrobic:/ skandal! cycki to sobie mozesz zrobic na urodzuny skoro on tak duzo zarabia!

Gość mmgmm
powiedziałam ci mój obwód bo ewidentnie w swoim poście pilaś do tego że laski na siłę wciskają się w przyciasne staniki więc ci udowodniłam że się myslisz :P i nie zarzucaj mi że sie chwalę swoją wiedzą - to ty pierwsza zapodałaś jaki to och i ach masz ogromny biust :> no ale nie mam zamiaru (i ty pewnie też ) ciągnąć tej dyskusji :P a co do autorki - sylikony jak już to proś męża o fundowanie po narodzinach dziecka/dzieci. Wcześniej nie warto.

Gość kanta_lupa
dziwne, że tak to odebrałaś, mam biust który rzuca sie w oczy swoją wielkością, co mnie zawsze dołowało, bo w oczy nikt mi nie patrzył ;-) wiec sie tym nie chwalę, tylko podaję rozmiar, aby było wiadomo, ze nie tylko małe cycki maja problem z rozmiarem i nie tylko małe cycki rozumieją małe cycki. bo tu ludzie naskoczyli na autorkę, ze problem cycków jest taki nieistotny, ze tylko idiotki sie tym martwią. o jest bzdura, wszystkie reakcje jakie widzi kobieta na swoją osobę w otoczeniu zawsze zawierają ten element: reakcja na cycki, wiec nie mozna tego nie zauważac i się nie przejmować. krotkiego penisa mozna schowa w spodnie, a i tak spędza facetom sen z powiek jego długość, a co dopiero wyeksponowane cycki .

Gość persona non grata.
@kanta_lupa Bardzo ladnie tu sformułowalas 1+