Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiewyksztalconyUswiadomiony

STUDiA - STUDENCIKI ludzie bez AMBICJI i pomyslu na zycie

Polecane posty

Po studiach nigdy nie bedziesz bogaty. NIgdy nie spalnisz swoich marzen. Nigdy nie bedziesz wolna finansowo. Zawsze bedziesz niewolnikiem Twojego pracodawcy ...ktorym jest nie kto inny jak NIEuk bez studiow taki jak ja, ktory wzial sprawy we wlasne rece i stal sie milionerem...bez studiow, bez wykszatalcenia.......ale mialem pasje....i rozum. Chcesz byc BIEDNA......idz na studia !!!!

Nie masz poczucia że tracisz trochę kontakt z rzeczywistością ? Moje (i wielu moich znajomych) życie jest 100% zaprzeczeniem Twojej tezy. Rozumiem że masz szefa tępaka ?

Ciekaw jestem ile osob bedzie bronilo stanowiska typu ,,jak nie bedziesz miala studiow to jestes nikim,, ile z was ma taka wiedze by stac sie niezalezna finansowo...czy w ogole kiedykolwiek to osiagniecie? Czy wiecie co to oznacza??? Zapraszam na forum.

DROGI jacku ...to ja jestem szefem. Pracuje z domu i zarabiam pieniadze o ktorych ty nawet nie jestes w stanie ogarnac. A studia sa dla pracownikow a nie dla szefow.

Wybacz nie doczytałem :) Nie ogarniam Twojego sposobu myślenia i jednocześnie szkoda mi czasu na Twoje kompleksy. Żegnam się w tym wątku.

Zanim pojdziesz na studia zastanow sie co jest dla Ciebie w zyciu naprawde wazne .... -chcesz miec czas ??? -chcesz by pieniadze pracowaly dla Ciebie nawet kiedy spisz ??? - chcesz wyznaczac sobie czy zarobisz w ciagu godziny 1000zl czy 20.000zl TO NIE IDZ NA STUDIA...od teraz przez 77 minut zdradze nielicznym osobom sam to osiagnalem......ale tylko nielicznym

Gość seksuolożka Jola
Wszystko jest ch00ja warte tak naprawdę!

Jacek najwyrazniej wybral droge pracy przez kolejne 40lat i czekania na przyjemna emeryturke......zegnam i zapraszam osoby chetne , ktore pragna zerwac ze studiami i informacjami wpajanymi przez rodzicow.

Studia NIGDY nie zapewnia Wam zycia na pozioie szczescia...bo bedziecie pracowali ...za pieniadze.....i bedziecie pozbawieni rozumu i wlasnego myslenia...a przezde wszystkim zabiora wam wasz CZAS.....CZAS ktory nigdy juz nie wroci

Gość a mnie bardzo to ciekawi
Mnie to bardzo ciekawi, ja jestem taka niewykształcona osobą niestety, nie czuję się gorsza od innych, nieźle sobię radze ale niestety nie jestem jeszcze swoim własnym szefem :/

Ja nie pójdę na studia i przez to zaczynam się powoli martwić o to, jak moje życie w przyszłości będzie wyglądało.

Nie przejmujcie sie ze nie bedziecie mieli wyksztalcenia, nie badzcie tlumem ludzi wolajacych o prace....nie badzcie nawet szefami......badzcie wlascicielami wlasnego losu.....

Gość a mnie bardzo to ciekawi
Tylko że ty nie piszesz o żadnych konkretach

NIE IDZCIE NA STUDIA...ja nie poszedlem i wiem ze to najlepsze co mnie spotkalo....mam teraz wiedze dzieki ktorej pieniadze juz nie stanowia problemu......badzcie silni.....Studja sa przestarzale ...one sa dla ludzi ktorzy nigdy nie beda bogaci

Oki w takim razie konkrety.... Ludzie bogaci nie pracuja dla pieniedzy......to pieniadze pracuja dla nich

Władca marionetek i kusiciel naiwnych założył temat. Szuka duszyczek, którym za kasę sprzeda sposób na zarobienie fortuny w czasie jednej sesji na kibelku

Gość ,.n,lm,l
coś ci się miesza dziecko. Studia to nie tylko ewentualna praca jaka można podjąć po ich ukończeniu ale przede wszystkim poszerzanie horyzontów myślowych. Myślisz, że wszyscy którzy studiują pracują potem w zdobytych zawodach? Studia przede wszystkim mają na celu uczyć samodzielnego myślenia, nie zależnie jaki kierunek się wybiera. Oczywiście studenci są różni ale uważam, że upraszczasz i to ostro. W życiu nie chodzi tylko o zarabianie kasy.

To podtawowa zasada bogatych...moze to wyglada na bardzo glupie zdanie ale tak jest....a za tym zdaniem stoi cala prawda ..tylko trzeba wiedziec jak je zrozumiec

Czy Bill Gates jest bogaty czy biedny ???

Gość ,.n,lm,l
Bill żyje w Stanach, tu jest Polska. Obudź się chłopie, pobudken ;)

Ja nie sprzedaje zadnych informacji ja mam tylko dobre serce by podzielic sie wiedza ......

Ja nie zyje w Polsce. Nie zyje tez w stanach. Zyje w Europie...i tutaj czerpalem swe doswiadczenia. Macie wolna europe...wiec nic nie stoi na przeszkodzie by wyjechac z POlski

Skoro takie dobre to dziel się ze wszystkimi. Masz na pewno jeszcze jasny umysł;-)

Pragne tylko powiedziec ze STUDIA...sa dla niewolnikow. Studia zabiora Wam tylko 5lat zycia. Minimum 5 lat zycia ktore moglibyscie poswiecic na nauke w domu o finansach i pieniadzach.

Prosze bardzo wymiencie mi ile bedziecie zarabiac po studiach ??? Hmmm??? Ile jest warty wasz czas ????

Za ile mozna mozna Was kupic? Za ile jestescie na sprzedaz ? Czy wiecie , ze bedziecie placili 50% swojej pensjii w podatkach ????

Gość gąska balbinka to ja
nikogo nie obchodzi twoje zdanie :] myśle że nie jesteś bogaty, mieszkasz z rodzicami za ścianą, i ogólnie jesteś życiowym nieudacznikiem. Pozdrawiam papaty :] PS.Jestem studentką IV roku jupi :D PS. II. Of kors dzienną żeby cię dobić.