Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjaaaaaaaaaaa24

Nie będzie mnie już chciał?

Polecane posty

Gość Alicjaaaaaaaaaaa24

Podobam się od dawna pewnemu facetowi. Jest super przystojny ja też mu się podobam bo ciagle o mnie mówił róznym ludziom jaka to jestem laska wg niego ,że bedzie mnie tylko z tych wyjazdów pamietał itd Nie wiem co mnie podkusiło ,ale tak się złozyło ,że wyladowałam w łozku z jego kolegą którego mało znałam :( jego brat zna Pawła ( czyli tego któremu sie tak podobam) i w ogóle zna sie dobrze z tym co się przespałam itd wiec Paweł mógł sie o tym dowiedzieć :( Nie byłam z Pawłem w związku ,ale dawał mi wyraxne sygnały ,że mu się bardzo podobam a teraz boje się ,że pomyśli ,że jestem dziwką itd skoro się przespałam tak łatwo z jego kolegą ale tak wyszło sama nie wiem czemu chyba alkohol zrobił swoje ,ale teraz tego załuje Może go to do mnie zrazić ? mozliwe,że się nie dowiedział skoro oni to jego dobrzy znajomi ?

Gość Alicjaaaaaaaaaaa24
wiem ,że zrobiłam głupotę bo się spodoabałam takiemu fajnemu facetowi co sie chyba każdej podoba ,a zrobiłam taka głupotę :( jednak po alkoholu sie robi głupoty co mam zrobic? on mimo ,że przystojny jest bardzo taki ,,z zasadami" i nie wiem czy to zrozumie jak sie dowie

Gość jolciaa
wszyscy ze wszystkimi w róznych pozycjach, fuj

Gość rtzuiyxcvbn
jak sie dowie nie zrozumie, jestes gl:(pia, nawet pijac alkochol ma sie swoje zasady.widac jeszcze nie doroslas i juz robisz z siebie szmate

Gość Alicjaaaaaaaaaaa24
jolciaa zarty zartami ,ale ja się z Pawłem nawet nie całowałam ,ale wiem ,że on coś czuje do mnie choćby od innych ludzi i on sam mi daje sygnały jest przystojny, inteligentny ,ambitny ,ma dobrą pracę.. a ja polecialam na jego kolege do którego nic nie czułam jakbym nie była pijana.. ale cóż to sie nie odstanie Mam nadzieje ,że mu kumple nie rozgadali tego i sie nie dowiedział faceci by rozgadali?

Gość Alicjaaaaaaaaaaa24
rtzuiyxcvbn - tak wiem ,że jestem głupia..

Gość wie ktoś ??
Alicjaaaaaaaaaaa24 Takie świętoszki co mówią że mają swoje zasady to sami wiele robili , tyle że nikt o tym się nie dowie , bo robili to z głową he.Nie masz czym się martwić , przespałaś się z facetem i co z tego ? W końcu to Twoje życie i nie ma co słuchać ludzi że taka czy inna jesteś. Jeśli mu się na prawdę podobasz to zrozumie , jeśli się dowie a nie to jest głupi i tyle . A co ciekawe facet prześpi się z 10 to nie jest męską dziwką czy innym takim , a kobieta już tak ? haha śmieszy mnie takie coś

Gość rtzuiyxcvbn
kobieta to jest wlasnie to cos :delikatne zjawiskowe,to wlasnie pociaga .kurwe znajdzie na kazdym rogu i nikt takiej nie bierze do stalego zwiazku,niestety tak bylo jest i bedzie, potem placz na forum.

Gość wie ktoś ??
rtzuiyxcvbn Przespała się z facetem i jest k ? hehe Dobre sobie

Gość Alicjaaaaaaaaaaa24
tak czy siak mam nadzieje ,że sie nie dowie..ale faceci lubia się czasem chwalic,że np zaliczyli tą ,albo inną i to mnie martwi

Gość Kobieta pijana dupa sprzedana
!

Gość Alicjaaaaaaaaaaa24
ale powiedzcie tak szczerze możliwe ,że oni mu tego nie rozgadaja?

Gość wie ktoś ??
Jeśli jakiś facet tak się chwali to jeszcze nie dorósł , nadal dziecko które chcę się wykazać ile on '' zaliczył '' kobiet.Taka jest prawda

Gość Alicjaaaaaaaaaaa24
tez sie nie uważam za ,,kurwę"choc świeta może nie jestem. tylko nie wiem czy ON to zrozumie bo on zawsze miał takie ambitne dziewczyny tzn nie tylko ładne ,ale i zdolne czesto , na dobrych studiach itd

Gość Kobieta pijana dupa sprzedana
Możliwe, ze nie rozgadają ale równie dobrze mozliwe, że to zrobią. To się może wydać prędzej czy później (nawet po latach).

Gość rtzuiyxcvbn
Alicjaaaaaaaaaaa24 tak czy siak mam nadzieje ,że sie nie dowie..ale faceci lubia się czasem chwalic,że np zaliczyli tą ,albo inną i to mnie martwi................ chyba nie myslisz ze z milosci spia z przygodnymi kobietami,tu tylko chodzi o zaliczenie a potem takie cichodajki posuwaja sobie dalej ,to temat nr 1 z kim spali-wiec masz przegrane

Gość mam jeszcze gorzej
tyle że mój P jest mega zasadniczy ale taki co to wszystko ospale przeciąga no i miałam ostatnio traumatyczne przeżycia i cudownym trafem napatoczył się mój były , pocieszał , wspierał a ja żyłam w innym wymiarze , pocieszania nadszedł koniec a mój P się dowiedział , też są kolegami więc generalnie dramat ;)

Gość rtzuiyxcvbn
do - wie ktoś ?? Jeśli jakiś facet tak się chwali to jeszcze nie dorósł , nadal dziecko które chcę się wykazać ile on '' zaliczył '' kobiet.Taka jest prawda a kobieta dorosla? za za innym sie ugania a innemu po pijaku dupy daje,i jeszcze te bzdurne tlumaczenie "bo pilam alkochol"

Gość mam jeszcze gorzej
eh Ci faceci ;)

Gość Alicjaaaaaaaaaaa24
To czy się dowiedział może się okaże na nast wyjeździe kiedy go zobaczę .. chyba ,że nie da nic po sobie poznać a jak nie bedzie chciał rozmawiać ze mną to już bd wiedział czemu

Gość Alicjaaaaaaaaaaa24
* będzie wiedział miało być

Gość mam jeszcze gorzej
ja muszę zadzwonić dzisiaj do mojego P i teraz się czaję , po tej rozmowie pewnie wywnioskuję co to On sobie o mnie myśli;)