Czeslawa Zawadzka 0 Napisano Maj 12, 2021 Nie wyobrażam sobie żeby w salonie zabrakło fajnej kanapy dlatego bardzo cieszę się że już dostarczyli mi kanapę Madras z Moderno Meble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OutDoorka 0 Napisano Maj 14, 2021 Właśnie, pod lodówką też lepiej kafle położyć nie? Panele mogą nie przetrwać zalania z rozmrożonego zamrażalnika... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tisaneria 0 Napisano Maj 17, 2021 Dnia 14.05.2021 o 20:51, OutDoorka napisał: Właśnie, pod lodówką też lepiej kafle położyć nie? Panele mogą nie przetrwać zalania z rozmrożonego zamrażalnika... wpadki z wodą to jedno, ale bardziej bym się zastanawiała czy ciężar mebli kuchennych nie utrudnia pracowania panelom jako podłoga pływająca.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doris9 0 Napisano Maj 19, 2021 Dnia 17.05.2021 o 22:19, Tisaneria napisał: wpadki z wodą to jedno, ale bardziej bym się zastanawiała czy ciężar mebli kuchennych nie utrudnia pracowania panelom jako podłoga pływająca.. Czyli w ogóle się nie nadają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OutDoorka 0 Napisano Maj 20, 2021 Dnia 17.05.2021 o 22:19, Tisaneria napisał: wpadki z wodą to jedno, ale bardziej bym się zastanawiała czy ciężar mebli kuchennych nie utrudnia pracowania panelom jako podłoga pływająca.. Podłoga pływająca? Nie bardzo rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 20, 2021 1 godzinę temu, OutDoorka napisał: Podłoga pływająca? Nie bardzo rozumiem Podłoga pływająca jest to podłoga nie połączona ze ścianami ani podłożem, na przykład ostatnio kładłem płytę na wylewce, by trochę wyrównać poziomy, na to wełna mineralna i folia by chronić przed wilgocią i panele. Panele nie przylegają do ściany, jest szczelina, co przykrywają listwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 20, 2021 W Japonii mieli w średniowieczu śpiewające podłogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tisaneria 0 Napisano Maj 27, 2021 Dnia 20.05.2021 o 23:00, agent of Asgard napisał: Podłoga pływająca jest to podłoga nie połączona ze ścianami ani podłożem, na przykład ostatnio kładłem płytę na wylewce, by trochę wyrównać poziomy, na to wełna mineralna i folia by chronić przed wilgocią i panele. Panele nie przylegają do ściany, jest szczelina, co przykrywają listwy. Racja, jeszcze warto dodać , że podłoga pracuje pod wpływem temperatury i poziomu wilgotności stąd nie może dotykać ścian krawędziami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
youtube: you&me tv 10 Napisano Czerwiec 2, 2021 Ja lubię eksperymentować w domu. Nie zawsze mi te eksperymenty wychodzą, ale potem zawsze coś można dodać lub poprawić. To mnie relaksuje i daje mi to dużo radości. Eksperymenty w domu i ogrodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Pawlus 0 Napisano Czerwiec 8, 2021 postanowiłem że sam położę podłogę w salonie kupiłem przycinarkę do paneli z Bass Polska i inne narzędzia i mam nadzieje że pójdzie gładko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaja Sawicka 0 Napisano Czerwiec 9, 2021 zastanawiam się nad betonem architektonicznym na ścianie w kuchni, bardzo mi się podoba tylko słyszałam że jest dość wrażliwy na zabrudzenie i wilgoć i w związku z tym trzeba go odpowiednio zabezpieczyć najlepiej preparatem Dynasil czy ktoś stosował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Radmiła Kalinowska 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 przy urządzaniu mieszkania bardzo dużo czasu zajęło mi znalezienie odpowiedniego oświetlenia, w końcu udało mi się na Azzardo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tisaneria 0 Napisano Czerwiec 29, 2021 Dnia 8.06.2021 o 07:14, Krzysztof Pawlus napisał: postanowiłem że sam położę podłogę w salonie kupiłem przycinarkę do paneli z Bass Polska i inne narzędzia i mam nadzieje że pójdzie gładko a orientujesz się czy gilotyną można ciąć panele ? Zastanawiam się czy samemu da się rade czy lepiej zatrudnić fachowca. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejka06 0 Napisano Lipiec 12, 2021 No tak, to urządzanie mieszkania jednak wymaga czasu i poświęcenia. Praktycznie nad wszystkim trzeba się dobrze zastanowić zanim się coś kupi czy zrobi. My w tej chwili wykańczamy naszą kuchnie, a właściwie to nieduży aneks i dumam właśnie jak tu tu zrobić aby poprawić jej funkcjonalność i maksymalnie ułatwić sobie codzienne obowiązki. zdecydowałam, że wybiorę kosz na śmieci z możliwością segregacji, więc oszczędzam już miejsce w szafce. Kolejna rzecz to młynki do soli i pieprzu, które staną na blacie i mniej zajmą miejsca, a trzy, zamiast tradycyjnych kubków kupię szklanki termiczne, które wykorzystamy nie tylko do kawy i herbaty ale również spokojnie nadadzą się do napoi, cz drinków. Takie akcesoria i inne oglądałam już w superwnętrze.pl, muszę tylko wybrać wszystko tak aby mi pasowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gracek Mentak 0 Napisano Lipiec 14, 2021 Widziałem, że ktoś już wspominał to miejsce Moderno Meble naprawdę warto tam zajrzeć kupił tam świetne fotel bardzo duży wybór tkanin obiciowych więc można zrealizować własny pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amara5 0 Napisano Sierpień 2, 2021 Świetną opcją do mieszkania będzie klinkier, który będzie rozwiązaniem na lata. Jeśli lubicie coś trwałego i nie przepadacie za remontami, klinkierowej Roben będzie dla was idealnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotr_lase 0 Napisano Sierpień 2, 2021 Zapraszam do kontaktu ooomeble@gmail.com Proszę przesłać wymiary sypialni oraz co dokładnie do niej potrzebujecie. Jesteśy producentem mebli i na pewno coś zaproponujemy. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Rybacki 0 Napisano Wrzesień 9, 2021 moim zdaniem bardzo ważne jest też oświetlenie mnie bardzo odpowiadają propozycje z Azzardo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga D 1 Napisano Wrzesień 10, 2021 Owszem ale reszta też. W aranżacji wszystko musi do siebie pasować, bo inaczej wyjdzie nam wielki bałagan i żyć się w takich wnętzrach po prostu nie da. Warto podejrzeć rózne rozwiązania jak nie ma się o tym pojęcia. Sami tak robimy przy każdym remoncie, czy odnowieniu któregoś z wnętrz w domu. Właśnie zakończyliśmy odnawianie kuchni ale tu pomagała nam koleżanka, która projektuje kuchnie. Teraz zostało mi już tylko dokupić część wyposażenia. Z tym nie będę miała problemów, bo jakiś czas temu miałam do czynienia z superwnetrze.pl, gdzie można kupić chyba wszystko do domu. Naprawdę solidna firma. Wczoraj wybrałam już chlebak kuchenny, a dziś może wybiorę kosz na śmieci i jakąś poręczną deskę do prasowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafRut 0 Napisano Wrzesień 15, 2021 Nie zgadzam się, ze jak się zrobi aranżacyjny bałagan to nie da się tak mieszkać. Wszystko jest kwestią gustu i nierzadko te typowe połączenia wywołują w ludziach nudę, a co za tym idzie brak ekscytacji miejscem, które nazywamy domem i nuta szaleństwa jak najbardziej może byc często wręcz wskazana i niektórych zwiariowanych ludzi warto czasem zaszaleć pamiętajmy, że też zawsze można zrobić kolejny remont za jakiś czas i nie jestesmy uwięzieni na całe życie w tym szaleństwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agustyna Kaczmarek 0 Napisano Październik 11, 2021 Remont mieszkania pochłoną sporo kasy, a jeszcze w tym wszystkim posłuszeństwa odmówiła pralka na szczęście w komisie technicznym wrocław udało nam się kupić fajny model w dobrym stanie w okazyjnej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymoteuszBiałek 0 Napisano Październik 14, 2021 my staramy się większość prac zrobić samodzielnie, narzędzia z Bass Polska bardzo nam ułatwiają prace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejka06 0 Napisano Październik 19, 2021 Też woleliśmy większość zrobić sami i zaoszczędzić te parę groszy. Remont salonu i sypialni poszedł nam nawet dość sprawnie, a malowanie ścian wcale nie było trudne i mieliśmy przy tym mnóstwo radochy. Można powiedzieć, że jest już po wszystkim. Czeka nas tylko ustawienie mebli, które wczoraj akurat dojechały ze scandicsofa.pl. Powiem tylko, że łóżko delikate jest wspaniałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikołaj Wiśniewski 0 Napisano Listopad 5, 2021 Moim zdaniem bardzo ważne jest oświetlenie, można nim wiele podkreślić, zmienić. Już wcześniej wspomniano w tym wątku o Azzardo my też tam znaleźliśmy nasze lampy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Sawicki 0 Napisano Listopad 8, 2021 zgadzam się z Tobą narzędzia Bass Polska są świetne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach