Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na śniadanie jem nadzieję

co oznacza opis "chciałbym zacząć od nowa" ?

Polecane posty

u chlopaka ktory jest bardzo przystojny i w ogole ale chyba neszczesliwy, dziewczyna go zostawiła, ojciecd umarł....czy może chodzić o to że chciałby jeszcze raz być z tą dziewczyną?

ja mialam niedawno opis "chciałabym żeby było jak dawniej... : ( " czy to może mieć znaczenie?

jakie durne pytanie! a więc wyjaśniam: chciałby zacząć wszystko od nowa.

ja pierdzielę! dzieci idźcie szykowac wyprawke doszkoły przypomnijcie sobie tabliczke mnożenia!!! tak jasne ma znaczenie!! na bank taki ma taki opis bo Ty wczesniej miałaś podobny to na pewno jest do Ciebie zadzwon do niego!

szaleję już :( ciągle o nim myślę, w nocy był dostępny na gg...kiedyś to bylo takie proste , bylismy razem, teraz nie gadamy od ponad pol roku...ale jak był dostępny to czułam się tak jakos lepiej... może bliskość? śni mi się co drugą noc niemal..dzisiaj mi się śniło że z jakimis laskami kręcił ale wchodze na gg a tam smutne opisy zwykle dzisiaj taki...ciągle wierzę, że wróci... w końcu był mój, kiedys sie we mnie zakochał a ja nie chcę zadnego innego

Gość Magdaaaaaa
a co sie stalo ze sie rozstaliscie?

nadmierna kontrola, jego zazdrość, moja w sumie też... poza tym miałam wątpliwości czy to ten... byłam głupia...brakowało mi świeżych doznań, komplementów...ale dzisiaj wiem, że miłosc to nie zadne puste komplemenciki tylko czyny... a on robił dla mnie tak wiele...tak bardzo do siebie pasowaliśmy... :(

Gość zjedz platki owsiane :P
:P