Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

co dzisiaj porabiacie?

Polecane posty

Gość renifffer
no wierzymy że nie zmyślasz :D przecież Ty jesteś 3 X naj najbogatsza, najpiękniejsza i najgłupsza ;)

o Boze laska w eurobiznesie kase wygrala ( wiecie taka gra planszowa ) a wy sie podniecacie :D a tak na serio Jenny to chyba przesadzilas :D ja Cie :D

nudizlo nie nudzilo to tak troche nie wypada, jeszcze tutaj! ludzie.. oni zaraz sobie to zdjecie skopiuja i pozniej bedziesz miala nie przyjemnosci

Gość hahaha zajebiste to foto
jasne, może być :classic_cool: czekam przebierając nogami z niecierpliwości :classic_cool:

Gość van cohllson
do tematu,do Jennifer,do jej stopki i do zdjęć:classic_cool:Czasami lubię takie ostre manifestacje ludzi wykazujących lekkie upośledzenie...może to zabrzmi niemoralnie ale bywa iż stanowią one dobrze sprzedający się towar...może to zabrzmi kontrowersyjnie ale mi to się nawet podoba. He he wesołe:classic_cool:

Gość hahaha zajebiste to foto
Lady Love pasowałaby Ci grzywka, masz wysokie czoło i dziwnie wygląda z takim przedziałkiem. To taka mała uwaga

dziekuje za uwage, ale chcac nie chcac grzywka ni uja mi nie pasuje :/ juz probowalam wiele razy i nici.. zawsze spinalam mam za cienkie wlosy na czubku glowy.. nie da rady

Gość renifffer
nox anielcia byłaś moze z tym swoiem nowym chlopakiem w parku ?

ze względu na to, że szanuje każdy pieniądz nigdy bym po nim nie pisała:D

Jesteście mega pojebani, pierdolicie o wygladzie Dzeni, a zaloze sie koorva o moje dziewictwo analne, ze 70% z Was ma ryje gorsze milion razy, no ale zeby sie dowartosciować to trzeba komus dojebać. 😴

"Jesteście mega poj**ani, pie**olicie o wygladzie Dzeni, a zaloze sie koorva o moje dziewictwo analne, ze 70% z Was ma ryje gorsze milion razy, no ale zeby sie dowartosciować to trzeba komus doj**ać." dobrze ze zostawiłas aż 30procentowy margines :classic_cool:

Gość trhuman
Jenny mam propozycje. Byłabys zainteresowana nakręceniem teledysku? Jeśli tak to zaangażuj w ten projekt też swego partnera. Proponuje clip zatytułowany the money and the power...to będzie naprawdę coś ostrego. Ty i Twój facet w limuzynie. Będziesz miała na sobie futro z norek a pod spodem tylko bieliznę. Cygara. Szampan. I wszystko to co mają na codzień ludzie silni którzy wygrywają życie. Jeśli się zgodzisz to skontaktuje się z Tobą na mail. Chodzi o to że branża muzyczna szuka teraz amatorów jacy są tacy jak trzeba w realu. Ludzie potrzebuje prawdy o sile pieniędzy lecz należących nie do Celebrytow czy aktorów a prawdziwych ludzi...Po zdjęciach widzę że kumasz bazę. Daj znać.

narazie wygladam jak debil trudno:P zapuszczam wlosy, jak beda odpowiedniej dlugosci to sie zastanowie nad scieciem grzywki :P oj ja tu mialam w ciuu zdjec