Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

co dzisiaj porabiacie?

Polecane posty

Gość Yang cy@
Ten temat to horror. Przerażający sabat debilek i apoteoza kretynizmu.

czy te teściówy mają zero inwencji twórczej ? moja to kurva jak robi jakikolwiek obiad jak tam jestm to oczywiscie ziemniaki ,udka zawsze z tą samą przyprawa posypana po wierzchu i surówka z pomidora i ogóra z sosem sałatkowym , normalnie nie jadam ostatnio nic innego tam , poza kiełbasą z grilla na obiad oczywiscie :D:D

u ciebie przynajmniej tesciowa cos przyprawia a moja :D szkoda gadac :P a jeszcze jak se chce dosolic to sie na mnie krzywo patrzy bo sol jest nie zdrowa, a i pieprz tez :D

Gość freeeeq
pieczeniem indorka zajęła :classic_cool:

Doprawia, kostkami knora albo wegetą :O. Nie gotuje dobrze a tym bardziej smacznie, ale taki los żon że muszą odwiedzać teściowe ;). Najczęściej przychodzą do mnie, ale znowu mąż się umawiał i wyszło że my idziemy do nich :O

jak dlugo tu jestem to moja "tesciowa" byla u nas az 1 raz i jeszcze na dodatek wszedzie mi sie wpierdzielala, zagladala do siatek z zakupami, komentowala ze to zle, ze to nie zdrowe, ze gdzie owoce, po co mi czajnik itd juz wole zeby siedziala u siebie

hahahha ja mam przerabane, bo moj luby ma siedmioro rodzenstwa :D wiec bedzie sie dzialo na kazdym zbiegowisku rodzinnym :D

ok, musze leciec.. nadeszla godzina spacerku z psem, ze on tez zawsze o tym pamieta :D swinia jedna zaraz wracam, nie tesknijcie ;) :D