Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

co dzisiaj porabiacie?

Polecane posty

Gość renifffer
to jednak Ciebie nie widziałam :P

Nox bardzo ładne foto, mi też voila nie chodzi, bo próbowałam fotkę wstawić:o

nie zmienilam zadnych lekow, po prostu powiedzialam dosc osobie, ktora miala dla mnie zero czasu i widziala wszedzie problem. zadnych toksycznych zwiazkow juz, a A. o mnie zabiegal i sie doczekal :) wreszcie czuje, ze nie wpycham sie na sile i nie musze prosic o kazdy mily gest.

Gość Gimmie Bus
Jennifer jesteś prawdziwom gangsterskom suczom yo! Robimy Ci fun club u nas yo w mieście ja. Wyslij nam kilka fotek jak wachlujesz sobie biust tymi kwitami:classic_cool: Chłodna Sucz yo...btw tam pod spodem to były dziesiątki czy dwudziestki w tych plikach?

dzieki, no wlasnie nie wiem co z tym voila robia :o no nie jest jakis super mroczny, nie jest nawet metalem, ale ma cos w sobie, pisze wiersze, jest zabawny. ma fajna brodke :D nie chce na sile szukac kogos byle z klimatu, skoro on mnie kocha a ja sie zauroczylam. niech sie to rozwija i zobaczymy.

Gość freeeeq
jenny cos tendomek koślawy i ty jakby cie wiecej było :classic_cool:

niedlugo, widzial mnie wczesniej, pisalismy, ale to wlasciwie pierwsza randka. ale juz sie zapytal, czy bede z nim i powiedzialam, ze tak. odprowadzil mnie pod dom i pocalowal :P co tam, wzielo mnie i tyle. :D

ja rosól ino tylko w niedziele jadam , chociaz to i nie zawsze bo "teściowej " czesto nie chce sie gotowac a na niedzielny obiad kiełbasa z grilla, śmiech na sali 🖐️

Gość freeeeq
jenny się pie........