Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxczarnaaa

Dlaczego nie można spotkać się z fajnymi mężczyznami? :(

Polecane posty

Gość ashsahashsah
a ile macie wogole lat?

Gość xxxczarnaaa
@mialam dokładnie - Kurczę, teraz się boję, że i nasza znajomość skończy się tylko na internecie... :( @ashsahashsah - Ja jestem z grudnia 94, a on ze stycznia 93, więc w sumie dwa lata nas dzielą.

Gość miałam dokładnie
wiesz, jeśli mam już coś doradzić z doświadczenia, to znajomości internetowe tylko wtedy mają sens, jeśli szybko się spotkacie i przeniesiecie to do "reala". to potrafi wyjść, bo np. z jedną koleżanką się spotkałam, bo okazało się, że mieszka w tym samym mieście. i do tej pory się przyjaźnimy, nie pamiętam w ogóle, że poznałam ją przez internet, widzę ją na co dzień i jest super:) więc takie znajomości się udają, naprawdę. ale bez spotkania, w miarę szybkiego, to do niczego nie dojdzie.. bo potem im później, tym gorzej. potem za bardzo się zżywasz z tym, co ktoś pisze, jaki jest, a osoba jako osoba jest ci obca. i potem trudno się spotkać, co prawda ja chciałam, nawet bardzo.. ale on nie chciał już. w sumie nikogo do niczego nie zmusisz, ale powiem ci jedno - jeśli on dalej nie będzie chciał, to radzę ci z dobrego serca, zerwij tą znajomość. zerwij, zanim za bardzo się przyzwyczaisz do tych rozmów.

Gość xxxczarnaaa
@miałam dokładnie - Dziękuję za radę. Chyba muszę rozważyć tą opcję, bo faktycznie bardzo przyzwyczaiłam się do już do naszych rozmów :S

Gość miałam dokładnie
nie ma sprawy. fajnie, że mogłam komuś pomóc ;)

Gość xxxczarnaaa
Dzisiaj napisał mi, że chce się umówić z jakąś dziewczyną z internetu :( Pisał mi jakiś tydzień temu, że napisała do niego na czacie. Dlaczego z nią chce się spotkać?? :(

Gość to witajjj
"Dzisiaj napisał mi, że chce się umówić z jakąś dziewczyną z internetu Pisał mi jakiś tydzień temu, że napisała do niego na czacie. Dlaczego z nią chce się spotkać??" nie czytalam od poczatku ale chyba mu sie poprostu podoba dlatego chce sie spyknąć...

Dokładnie ! Pisać wygodnie zwierzać się to jak pamiętnik. Tylko później już nie da się spotkać z pamiętnikiem... To ja zmienię nastrój. Też mi ciężko więc zrobiłam konkurs na facebooku i rozdaje biżuterię Pandory. Lato do dupy, faceci do dupy, kobiety tez jak im sie nie układa.... łapcie link: http://www.facebook.com/artystyczny.olowek#!/Silvart.Bizuteria.Artystyczna

Gość nininka
Poprostu mu sie nie podobasz, to ze napisał ze jstes ładna to nie znaczy ze to było klamstwo ale pewnie nie jestes w jego typie ani z wygladu ani ze stylu bycia, charakteru. Chce miec internetową kolezanke i tyle. Zresztą on powiedzial ci to wprost, bez zadnych niedomowien wiec nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi Gdybys mu sie podobała to na rzesach by stanal zeby namowic cie na spotkanie

Gość to witajjj
"Dzisiaj napisał mi, że chce się umówić z jakąś dziewczyną z internetu Pisał mi jakiś tydzień temu, że napisała do niego na czacie. Dlaczego z nią chce się spotkać??" utnij znajomosc jesli ci to przeszkadza...po cholera masz sie kisic w tym układzie :)

Gość xxxczarnaaa
No wiecie, chciałabym się z nim spotkać jak ze znajomym, kolegą ze szkoły, czy coś w tym stylu...