Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ierrreerrr

Tesciowie mnie dzisiaj wkurzyli!!! Szczegolnie tesc!

Polecane posty

Gość ierrreerrr

Mam 3 corki i dzisiaj kazda z moich corek dostala lalke po 20 zlotych. Natomiast siostrzeniec mojego meza dostal zestaw policyjny dla dzieci i taki fajny samochodzik za 100 zlotych. Oczywiscie zrobilam tesciom awanture i powiedzialam jeszcze swojemu szwagrowi, bratu swojego meza by powiedzial cos swoim rodzicom to on mi powiedzial ze jestem za przeproszeniem poje.bana! Co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość chora jestes na ...
materializm - zeczywiscie pojebana. kasa sie tylko dla was liczy , jebniete kvrwy!!!!

Gość Eeeeeelaaaaaaaa
Na pewno nie robiłabym scen mężowi o to,że siostrzeniec dostał prezent za 100 zł a każde z moich dzieci po 20zł.. Nie potrafiłabym.. Liczy się gest..

Gość ierrreerrr
To dlaczego tamten chłopiec dostał droższy prezent. Dostał więcej niż moje 3 córki razem wzięte, miałam prawo się zdenerwowac. Każda z was na moim miejscu zrobiłaby to samo.

Gość ierrreerrr
Ja nie robiłam scen mężowi tylko teściom. A szwagrowi(brat mojego męża) powiedziałam by zwrócił uwagę swoim rodzicom, przecież to jest nierówne traktowanie dzieci.

Gość chora jestes na ...
bo tamten byl jeden a was 3 , przekroczyli tescie kwote o 109 zl - do sadu z tym zawista kobieto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość chora jestes na ...
sorry o 10 zl mialo byc

Gość Ambicja/
Jakbym byla teściowa twoja to byś w pysk dostała ode mnie!

Gość Eeeeeelaaaaaaaa
Nie każda. Ja bym tak nie zrobiła

Gość chora jestes na ...
ja pierdole ale wstyd .... w zyciu nie znizyla bym sie do twojego poziomu by tak komus wygarnac - od utrzymywania dziecka jestem ja - reszta to mily dodatek !!!b a ty sobie zrobilac z tesciow swietego mikolaja , sama kup zabawke za 100 dla dziecka a pozniej sobie szczekaj , zalosne...

Gość ierrreerrr
Szwagierka sama wychowuje dziecko. Chłopiec ma ojca, to czemu ona nie pójdzie do tamtych dziadków by robili swojemu wnukowi prezenty. A teściowie powinni podzielic te pieniądze na czwórke dzieci a nie że 3 dzieci dostaje mało a jedno dziecko dużo.

Gość Ambicja/
A gdzie jest powiedziane ze musi dawać po równo?

Gość hahahahaha))))
"Szwagierka sama wychowuje dziecko. Chłopiec ma ojca, to czemu ona nie pójdzie do tamtych dziadków by robili swojemu wnukowi prezenty" A czemu ty nie pojdziesz do swojej mamusi zeby robila wnuczkom prezenty glupia szmato! a wogole ten temat juz byl 1/10

Gość chora jestes na ...
zawistna kobieta z ciebie - mi nawet jak by sie zrobilo przykro , to bym w zy7ciu nie odezwala sie slowem bo to nie jest ich obawiazek ze daja prezenty tylko dobra wola wiec zniz z tonu bo normalnie mi wstyd za ciebie.

umiesz czytac ze zrozumieniem? gdzie ja napisalam ze musi dawac?? powinni nie wywyzszac innych wnukow bo teraz jej dzieci sa male i nie widza ze prezent byl gorszy a jak usiada we czworke i zobacza ze jeden wnuk ma dobre i drogie prezenty poczuja sie gorsze .. nie widzieliscie zawistnych ludzi, przez autorke nie przemawia materializm tylko to ze tesciowie wywyzszyli jednego wnuka i zrobilo sie jej przykro ...

prawda jest taka, że to ich pieniądze i ich sprawa komu co dają i czy dają cokolwiek... do głowy by mi nie przyszło zwracać komuś uwagę, że dał zbyt tani prezent mojemu dziecku. zresztą, sztuką jest nauczyć dzieci że każdy prezent jest cenny i powinny umieć się z niego cieszyć

Gość tylko że tamten chłopiec
jest jedynakiem, w dodatku wychowuję się bez ojca. Może dziadkowie chcą go nauczyc swojej wartości i tego że wszystko mu się od życia należy. Zrozum to kobieto :O

jasne ... proste myslenie. Mogla poprostu powiedziec ze sprawia dzieciom przykrosc bo potem pytaja czemu maja byle jaka lalke a on dostal drogi samochod. I nie prawda jest to , bo nawet dorosly czlowiek jak np usiadzie na swietach siostra dostanie lancuszek za 500 zl a druga cos za 50 zl ... nie boli??? zabolaloby kazdego to jest faworyzowanie. jak kupujesz to kupuj jednakowo bo dziecko nie zrozumie i poczuje sie skrzywdzone i pomysli ze jest gorsze

Gość do niektórych tu!
A co? Z cena dała ?

niekoniecznie. może też być tak, że dziewczynki cieszyły się z lalek dopóki nie usłyszały awanturującej się matki. i wtedy dopiero mogły poczuć się skrzywdzone. to, jak dzieci patrzą na świat naprawdę w dużym stopniu zależy od tego, jakie postawy prezentują ich rodzice. i powiem ci, że nigdy mi do głowy nie przyszło porównywać prezentu, który dostałam, z tym, który dostała moja siostra czy brat. umiem się cieszyć z tego co mam i absolutnie nie należę do osób dla których trawa u sąsiada zawsze jest bardziej zielona...

Gość autorko wykazałaś się bezczeln
ością wołając o lepsze prezenty.

Gość i dobrze zrobiłaś że zrobiłaś
awanture starym idiotom!

czesto dziadkowie faworyzuja jakiegos wnuka badz wnuczke...ale mimo wszystko uwazam, ze zle zrobilas. Nawet jesli ci sie to nie podobalo, to powinnas zacisnac zeby i nic nie powiedziec.

Gość kalamarnica bez cyca
bardzo jestem ciekawa czy w ogole by gebę otworzyła, gdyby to jej dzieci dostały drozsze prezenty?! też by się upominała o sprawiedliwośc na świecie?! watpię !!

Gość głuoty gadacie.............
jasne, a dzieci oczywiście wiedziały że lalki były za 20 złotych a samochód kuzyna za 100 ? skąd dzieci wiedzą o takich rzeczach? dziecko nie jest świadome ceny danego produktu, ani jakości. założę się że dziewczynki się bardzo ucieszyły z lalek i na pewno się nie obraziły że kuzyn dostał samochód, w końcu dziewczynkom daje się lalki a chłopcom samochody, wątpię żeby inaczej na to spojrzały. mam tylko nadzieję że dzieci nie były świadkami tej chorej kłótni. autorko jesteś nienormalna...

Gość elewator
iditka jestes w cale nie musili ci dać dziecku