Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feministka z zasadamiiiiii

Zbiłam męża! Chodzi o traktowanie dzieci!

Polecane posty

Syn wybierał się na noc do dziewczyny i mąż nie miał nic przeciwko temu! Córka wybierała się na noc do chłopaka i mój mąż zaczął jej zabraniac. Wzięłam z corką i porządnie mu wpieprzyłyśmy. Synowi kazałam zostac w domu! A córce pozwoliłam isc na noc do chłopaka i powiedziałam jej że tak się sprawy z facetami załatwia. Koniec z ograniczaniem wolności kobiet!

Dodam, ze tej samej nocy mój mąż wybierał się do agencji towarzyskiej a ja miałam umówiony gangbang z czterema kolegami z pracy, także córka przez cały czas musiałaby siedzieć w domu sama, a ma biedactwo dopiero 11 lat. :-o

Koniec z tym żeby mężczyźni robili co chcieli. Kontrolowali żony i córki. To kobiety mają obowiązek kontrolowac mężów i synów, to kobiety mają prawo chodzic gdzie im się żywnie podoba. O bezpieczeństwo swojej córki się nie martwię bo zna karate i różne sztuki walki, więc każdemu kto ją zaczepi przywali. Jestem kobietą! Kobieta może sypiac z kim chce a mężczyzna ma czekac na tą jedyną!

Gość seksuolożka Gienia
O k00rwa mać jak zapjerdala czas! Już dzieci yebią się . . .

Guzik podszywie! Córka i syn oboje mają po 18 lat.

Gość polecam wina wloskie
a moze corka jest mlodsza od syna i jeszcze nie czas dla niej? jak sa w rownym wieku to masz racje :-)

Córka i syn są bliźniakami ale niejednojajowymi, bo każde ma biologicznie innego ojca :classic_cool:

Ale z powodu tego, że jestem wierząca i praktykująca, to ani jednego, ani drugiego bym nie puściła, ale jak kto woli

Oczywiście! Wie że jak brat będzie gdzieś wychodził wieczorem to ma mu przywalic, to samo zrobic z ojcem a sama sobie wyjdź. Koniec z ograniczaniem wolności kobiet, my kobiety też możemy sobie zamówic męską dziwkę w domu publicznym a chłopy mają tylko isc do pracy, zarabiac pieniądze i jeszcze w domu wykonywac pracę domowe. Kobieta może isc tylko do pracy, w końcu zmywanie naczyń to nie zajęcie dla kobiety.

Gość mąż feministki
kobieta mnie bijeeeeee ;-(

Gość Feministka z zasadamiiiiiiii
Chciałam by mój synek został w domu bo chciałam go przyszkolic mezowi czochralam dzordża z połykiem a synkowi kazałam przeczyscic sobie konin i kiszke je.bali mnie na rożen bosko było!ach