Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana laura

Zdradzilam mojego chlopaka podczas wakacji :(

Polecane posty

Gość zalamana laura

Poznaliśmy się w hotelu gdzie bylam na wakacjach z kumpela, pozniej spotkalismy się w mieście zupełnie przypadkowo. Zatrzymałam się zaczęłam coś zagadywac moją łamaną angielszczyzną wówczas i tak się zaczęło, randka, a pozniej... seks. bardzo tego zaluje, to byl uroczy Wloch. teraz ciagle mam wyrzuty sumienia gdy patrze na mojego chlopaka. nie wiem jak z tym walczyc :( to mnie gryzie strasznie.

Gość KIkusia0000
zostaw chłopaka w spokoju, kto zdradza ten nie kocha !!

Jest grzech i jest pokuta ... Teraz szukasz rozgrzeszenia u nas .... Masz dwa wyjścia : - powiedzieć mu i liczyć że doceni szczerość, wybaczy, ale może też Cię rzucić - skonsumować tą pokutę sama, sama zgrzeszyłaś sama cierpisz, on nie cierpi Decyzja jest Twoja :)

Gość zalamana laura
wiesz, ja z nim mieszkam, jak mu powiem, to beda szukala lokum. tez nie chce byc sama. te cholerne wyrzuty sumienia :( ten facet byl tak uroczy :(

Wiem, że zranić kogoś to boli (powiedzieć mu że się go zdradziło). Jednak z drugiej strony, jeśli o miał "skok w bok" to wolałabyś wiedzieć czy żeby jednak nie mówił i żebyś żyła s słodkim kłamstwie ?