Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość adas5789i0

Koniecznosc robienia codziennych lewatyw

Polecane posty

Gość adas5789i0

jakie inne choroby nasladuja churszpringa, dodam ze kolonoskopia wyszla ok, ale brak przyczyny niemoznosci wyprozniania, co gorsza nikt nie moze mi pomoc, srodki przeczyszczajace nigdy nie dzialaly ,owszem skurczy czulem ale poprostu kal nie wychodzi z odbytu nigdy sam, dusze sie wtedy, mam goraczke ito poki nie zrobie udanej lewatywy, jakby kwas wyzeral mi jelito, dodatkowo mam refluks , wymiotuje zolcia, nawet przy lewatywie bardzo malo wychodzi, mam zimne poty, jak przy zatruciu, jak na ironie przezywam dzieki temu ze albo wydale troche albo cofnie mi sie do wyzszych parti jelita, wtedy przestaje mie4c goraczke, o co tu chodzi. ostatnio wypilem kieliszek wodki na imprezie, a nigdy nie pje ,m i o tak mi wypalilo cala sluzowke i wybala do dzis bo czuje ze to gdzies mi zalega w jelicie , stracilem smak i wech, i refluks sie nasilil, nie wiem juz czym to zneutralizowac, ja umre , bo lekarze przepisuja mi leki ktore nie pomagaja lub zabijaja mnie, po gaspridzie byl umarl . bo zepchanl mi cos na sile do jelita a jelito tego nie moglo wydalic i , i znalzlem sie w szpitalu z zapascia , ale g.. mi pomogli tak tylko kroplowe i adrebnaline dali, a przyczyna nierozwiazana, troche pomaga mi olej rycynowy i ,male dawki, hormonow tarczycy t4-po wiekszytch niz 25mcg dostaje skurczu jeliti sie dusze oraz wapno, a szkodzi mi magnez i wsztystko co rozluznia i obniza cisnienie. , wrdow nie mam, i raz mam przepukline wslizgowa rozw przelykowego a raz nie w gastroskopi lub pasazu. to trwa juz 10 lat przeszazlo i sie nasila, caly osiwiałem juz , walka o zycie kazdego dnia, a lekarze mowia tylko nie wiedza co mi jest , czemu zade4n nie zrobil mi biopsji jelita?? poprostu zaden srodek oprocz mech.lewatyw nie jest w stanie spowodowac wydalenia kalu z jelita grubego, co mam zrobic, niestety rodzice przez lewatywy chca mnie sila umiescic w szpitalu psych, o dziwo psychiatra przychylil sie do ich wniosku, przeciez te lewatywy ratuje mi zycie, o co tu chodzi, co mam robic. Poleć znajomemu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować