Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koczarnka

drażnią mnie ludzie pracujący w usługach z przyklejonym szerokim uśmiechem

Polecane posty

Gość koczarnka

na gębie :O ostatnio byłam w banku i mówiła do mnie kobieta widać strasznie dbająca o wizerunek ale tak sztuczna uśmiech szeroki i taki sztuczny, rozmawiałam pół godziny a ta rżała nieustannie i tłumaczyła :O że ją gęba nie rozbolała tak ich szkolą z tym podejściem do klienta że szok, no bez przesady nie ufam ludziom z przyklejonym uśmiechem

Gość oj tam
I co z tego? Tego wymaga od niej szef i od tego zależy jej premia. Myślisz że jej sprawia przyjemność szczerzenie się do Ciebie ?

Gość koczarnka
ale niech chociaż sie uśmiechnie a później trzyma gębę normalnie kurva :O jak można sie jażyć szeroko non stop podczas mówienia niech ją w cyrku zatrudnią

Gość olivia dunhamm
wole juz takie co sie sztucznie usmiechaja niz wiecznie naburmuszone panienki ze sklepow z odzieza.

Gość g8idea
racja, tez mnie to wkurza, taka przesadna, przerysowana i sztuczna uprzejmosc, bleee :)

Gość koczarnka
własnie o to chodzi taka przesadna uprzejmosć ,jesuuu w doope ci wlezie i wyliże nonsens ,to nie jest wiarygodne , sami zobaczcie na reklamie banku jak pani z okienka po chińsku tłumaczy na czym polega kredyt,smieje sie , szczerzy zęby nienaturalnie