Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ailla

Jak sprawic, zeby mnie zdominowal?

Polecane posty

Gość ailla

Hej. Jestesmy z moim mezczyzna para od 4 lat. Seks uklada nam sie swietnie, ale ja coraz czesciej mysle o tym, zeby zostac zdominowana. Fantazjuje o tym, pragne byc jedo niewolnica, spelniac jego rozkazy, sprawic, zeby byl ze mnie zadowolony i mnie pochwalil. Pragne, zeby mnie zwiazal i robil ze mna to, co mu sie podoba. Chce byc jego dziwka do wynajecia i usugiwac mu. W poprzednim zwiazku mielismy wlasnie taki uklad z moim bylym, ale to bylo z jego inicjatywy (chociaz bardzo mi sie podobalo). O nic nie musialam prosic, niczego wyjasniac, moj Pan bardzo dobrze mnie traktowal i wiedzial, ze tak lubie.. on sam tez to uwielbial. Teraz od czasu do czasu rozmawiam z moim mezczyzna o tym, czego pragne w lozku, ale nie widze zadnej reakcji. Jego ten typ zabaw nie pociaga, a wrecz gdy go prosze, zeby mnie potraktowal jak niewolnice, smieje sie. On uwaza, ze to sa moje chore wymysly i ze jest dobrze tak, jak jest... Oczywiscie - mamy udane zycie seksualne, ale w zwiazku z dominacja i ulegloscia jest cos jeszcze, cos glebszego, czego ja teraz nie czuje. Nie chce konczyc tego zwiazku, bo kocham mojego chlopaka. Czy ktos mial podobnie? Czy macie jakies rady? Jezeli juz byl taki temat na kafe to przepraszam, przyznaje ze nie skontrolowalam dobrze. W razie czego prosze o linki.

Gość ailla
hmm... nikt nie ma takiego problemu? same przykladne pary?... help...

Gość uno_dos_tres
kurcze nie wiem co Ci doradzić, bo sama mam podobny proble, łączę się w bólu trudno zmusic kogoś, by robił cos wbrew sobie..

Gość powiedz mu
Kiedy np. będziecie się rozgrzewać zamrucz mu do ucha, że pragniesz aby cię przywiązał do łóżka i zrobił z tobą co tylko zechce.

"Kiedy np. będziecie się rozgrzewać zamrucz mu do ucha, że pragniesz aby cię przywiązał do łóżka i zrobił z tobą co tylko zechce." Tak, to na pewno poskutkuje. 😴

No i gópi jest w takim razie. Uległa mogłaby mu cały czas donosić zimne piwo z lodówki, serwować przekąski i w międzyczasie służyć jako podnóżek. :classic_cool: :p

Gość ailla
dziekuje wszystkim za odpowiedzi. uno_dos_tres: probowalas cos zmienic? Powiedz mi, jak i z jakim skutkiem? perwersja: masz racje - to nie dziala :/ on zwyczajnie nie chce w to wejsc :/ zdaje sobie sprawe, ze nie kazdy moze byc dominujaca strona.. ale mialam chociaz nadzieje, ze przynajmniej w jakis sposob bede mogla cos zmienic... naprawde nikt nie ma zadnego pomyslu? moze byl ktos, kto nie byl przekonany na poczatku do tego typu praktyk, a potem cos sie zmienilo? perwersja, nie jestem wprawdzie stalym bywalcem na kafe, ale ty czesto dajesz dobre rady :) moze masz jakas i dla mnie?

Jakbym miała jakąś dobrą i skuteczną radę akurat w tej kwestii to by mnie pewnie w ogóle nie było na kafe. :classic_cool:

Gość ailla
no nie mowcie, ze jedynie zdrada mi zostala? ..no i tutaj jest taki problemik... bo moj kolega z pracy czuje te klimaty, malo tego - daje mi jasno do zrozumienia, ze chetnie by mnie zniewolil... ale nie chce zdradzic czlowieka, ktorego kocham. Nie chce wchodzic w zwiazek tego typu z kolega z pracy, bo wiem (z dowiadczenia), ze dominacja - uleglosc silniej lacza ludzi niz slub+dziecko+wspolny kredyt...

dobra jesteś w te klotcki bo odniosłem wprost przeciwne wrażenie :D

Gość w końcu jestes!!
Zboczona kobieto :classic_cool: barkowalo mi ciebie 😭

"dobra jesteś w te klotcki bo odniosłem wprost przeciwne wrażenie :D" :D Ale, że odniosłeś wrażenie, że piszę samą prawdę i tylko prawdę czy odniosłeś wrażenie, że szukam dominatora? :classic_cool: PS-trza jakoś zasłużyć na kabel od wideła. :classic_cool:

:D Poznałam po zboczonej kobiecie. :classic_cool: :p Baw się dobrze. :p Ja ostatnio wypiłam bezalkoholowe piwo i spałam jak dziecko. :classic_cool:

Droga autorko, nie pozostaje ci nic innego jak wydac wszystkie jego oszczednosci na kiecki, buty i fryzjera. Prawdopodobnie cie wtedy porzadnie zwyzywa, byc moze trzasnie pare razy w twarz, a przy odrobinie szczescia byc moze bedziesz musiala oeddac naleznosc swiadczac uslugi seksualne...

"Tobie tylko kabel w głowie :D" No bo ten pasek z metalową sprzączką trochę za bardzo boli. :classic_cool: Czarna-na abstynentkę taką jak ja działa nawet Coca-cola. :classic_cool:

Czarna - ja Ciebie pokocham jak mi przyślesz foto tego co ma wrona pod ogonem :classic_cool: tak własnie , taki interesowny jestem :D

juz ci pisałam jakie sa moje warunki :classic_cool: nie bede sie powtarzac:P:D Perw, w takiem razie mogla bym sie z toba napic :classic_cool: wiecej było by dla mnie :P;)