Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz, Wawka, 31

Jakich kosmetykow powinien uzywac facet? Ja uzywam:kremu do twarzy,rak,podkładu

Polecane posty

Gość Tomasz, Wawka, 31

balsam do ust oraz lekko podkreslam sobie oczy. A co uzywaja waci faceci?

Gość a co!
uzywasz podkładu i podkreslasz oczy i siebie nazywasz facetem??

Gość Tomasz, Wawka, 31
Podkladu aby sie nie swiecic a oczy aby ladnie wygladac

Gość pampampampompompom
Ja uzywam pianki do mycia twarzy, kremu nawilzajacego, antyperspirantu, wosku do wlosow, lakieru do wlosow, zelu punktowego, toniku, balsamu po goleniu, perfum, kremu do rak 🖐️ Jakies pytania ? 🖐️

Do twarzy to zależnie od preferencji: Woda po goleniu, wódka lub whisky. Wszystkie można wewnętrznie i zewnętrznie. I to by było na tyle jeśli chodzi o męskie kosmetyki.

Gość faceci jak koziej trabka
Nie nawidze kolesi co klajstruja sobie wlosy zelami, lakierami itp rzeczami. Lalusie kurwa :O

Gość arwenaaaaaa
meska rzecz, pewnie wygladasz najlepiej z tu obecnych ;)

Gość nikczemnik.i.rycerz
a ja uzywam:mydła,szamponu do wlosow i pasty do zebow aha i jeszcze jakies antyperspiranty lub wody toaletowe dla zapachu.

Gość pampampampompompom
zapomnialem o zelu do kapieli "faceci jak koziej trabka" A co ci to przeszkadza ? Pilnuj swojego nosa. Ja jakos niespecjalnie przejmuje sie opiniami facetow, glownie dlatego, ze kobiety mnie lubia :) Tylko z ust faceta uslyszalem, ze jestem "pedal" i szczerze to olalem, bo jak pedal moze miec dziewczyne ? Pewnie masz zjebana cere, zrosniete brwi i chodzisz w ubrany w byle co.

Gość pampampampompompom
Ja nienawidze tych co uwazaja sie za "meskich", jebia potem i dumnie pokazuja swoje owlosione plecy i zolte zeby ( :o ).

Gość pampampampompompom
Zgejowany bo o siebie dbam ? No kurwa rzeczywiscie 🖐️ Trzymaj sie swoich "meskich samcow" w przepoconym t-shircie z napisanem dekoral i tluszczowa oponka wylewajaca sie ze spodni :)

Gość pampampampompompom
napisem*

Gość pampampampompompom
dopiero zauwazylem twoj nick :o nie gadam z toba, wykurwiaj 🖐️

Gość Martyna ahahaihsid
pampampampompompom a moim zdaniem ten pan bardzo fajnie musi wygladac:) jeszcze do tego jakby był brunetem i chodził w koszulach i spodniach rurkach to ideał :D

Gość buraczany słodzik
spierdalaj w podskokach pierdolony warszawiaczku

Gość buraczany słodzik
wy tam wszyscy kurwa malujecie sie jak baby, a potem lansik jak suki stojace przy drogach jak ja nie zawidze waszej brudnej i zaklamanej waffffffffki , prawiczki i dziweczki

Gość faceci jak koziej trabka
"Pewnie masz zj**ana cere, zrosniete brwi i chodzisz w ubrany w byle co" Jestem kobietą:) i nie lubię gdy facet ma klajster na głowie. Mam prawo wyrazić swoje zdanie. Mój facet o siebie przesadnie nie dba. A i tak jest zadbany i przystojny. Zresztą powiedziałam tylko o żelach na włosach, że mi się nie podobają z resztą mnie nie obchodzi co kto robi. Oczywiście pan z pierwszego postu z podkładem i podkreślonymi oczami jest typowym pedałem, ale taka opinia chyba nikogo nie dziwi.

Gość manamen
facet może używać jedynie: mydła lub żelu pod prysznic pianki albo żelu do golenia pasty do zębów dezodorantu ewentualnie wody toaletowej szamponu do włosów plus zimą jakiś krem na twarz i dłonie, aby natłuścić suchą skorę rąk... RESZTA WYROBÓW DROGERYJNYCH TO PEDALSTWO....

Gość njklbl
moj facet uzywa pianki do golenia, żelu pod prysznic, dezodorant, woda toaletowa, pasta do zebów , szampon , twarzy niczym nie mizia i cere ma ładniejsza odemnie..

Gość Ciebie to nie interere
Chciałbym zacząć od tego, że jestem facetem, używam kosmetyków i jakoś nie specjalnie uważam siebie za "pedała". Jeśli ten "stereotypowy facet" ma myć twarz mydłem itd. to jest to po prostu najgłupszy stereotyp z dwóch powodów: - nie ma sensu - mycie twarzy mydłem na dłuższą metę może powodować zapalenia skóry itd. Ja używam: -żel do mycia twarzy -tonik -balsam po goleniu -piankę po goleniu -żel pod prysznic -zwykłą Niveę I serdecznie nie pozdrawiam tych, którzy uważają, że dbający o siebie facet jest pedałem czy kim tam chcecie...

Gość gość
Mój facet jest dojrzałym męzczyzną, ma bardzo wrazliwą, mieszaną cerę. Uzywa zelu do mycia twarzy Tołpy, i kremu Tołpy męskiego.

Gość dojrzały_facet
Niełatwo znaleźć coś dobrego do mycia twarzy dla dojrzałego mężczyzny. Naszukałem się trochę zanim znalazłem dobry żel. Mam 36 lat, wiec twarz tez już swoje większe potrzeby ma. Korzystam z zelu oni.sh, kosmetyku aptecznego. Dużo fajnych opcji w jednej tubie. Dobrze myje, nawilza, niweluje oznaki zmęczenia. No i, co ważne, działa przeciwzmarszczkowo.

Gość hanka345
Mój facet mówi, że ostatnio bardzo popularne sa https://pomadour.pl/producent/papillon , mają świetny skład i ładnie pachną, a na dodatek są bardzo wydajne, osobiście nie znam się na męskich kosmetykach, on je sam kupuje :)

Gość gość
Boże to jakiś żart sprzed lat mam nadzieję.