Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzatka100

Jak poderwać informatyka?

Polecane posty

Gość informatyk ;)
zrob sobie kopie najpierw na pendriva ważnych plików potem usun te pliki z dysku do kosza oproznij kosz i powiedz ze usunelas cos waznego przez pomylke ;) a słyszałaś ze takie pliki można odzyskać ale nie umiesz ;) proste kumaty informatyk odzyska to w jakieś 15min ale zawsze cos chyba ze jest nie kumaty oleje sprawę i powie ze sie nie da ;] ale jak bedzie Toba zainteresowany to naweno bedzie probwal ;) nawet jesli nie wie ja ;]

nic nie psuj bo jeszcze się do Ciebie zniechęci jak będzie musiał jakieś głupoty naprawiać.. najlepiej wysonduj jakiego systemu operacyjnego używa, jakiej przeglądarki itp... a potem zagadaj tekstem w stylu: "a kolega mówił, że system/przeglądarka A jest do d.. bo B jest lepsz{a/y}. a ja bardzo lubię (ewentualnie "słyszałam o", jeśli nie masz bladego pojęcia czym jest A) A tylko do końca nie wiem w czym on(a) jest lepsza.." :) następne 5 spotkań gwarantowane :) poniżej zasada doboru tekstów dodatkowo rozkręcających konwersację w zależność od używanego przez niego softu: system operacyjny: win: zagadaj, że "lubisz sobie pograć w pasjansa i sapera"; mac osx: "windows i linux są taaaaakie brzydkie"; linux: "słyszałam o jakimś linuksie tylko nie wiem co to jest..."; przeglądarki: internet exploder: niestety pomyliłaś się to nie informatyk; firefox: "według mnie firefox jest naprawdę szybki!": chrome: "lubię google!" opera: uciekaj, prawdopodobnie frustrat :) ; safari: jeśli na osx patrz punkt z mac osx, jeśli na win uważaj koleś może być gorszy od opera'tora, prawdopodobnie niespełniony użytkownik maca z ostrymi zaburzeniami osobowości.. :) powodzenia! :)

"wymyśliłam, żeby popsuć komputer" Najaczęściej takie klientki sa postrzegane jako głupiutkie gąski, które coś robią, tylko do końca nie wiedzą co to takiego. Informatyk też człowiek i oprócz komputera chciałby za partnerkę kobietę, która nie boi się, że komputer zamieni się w transformersa po naciśnięciu entera.

Gość Heheszek jest koło ciebie
Kup mu okulary żeby lepiej widział :P

Gość Cooliberek
Ten topik ma 6 lat