pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 27, 2011 bo mje nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Sierpień 27, 2011 zakończyła się wielką zadymą, 23 rannych, na szczęście brak ofiar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 27, 2011 jak to brak ofiar? a dyrka? została dziś ofiarą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyrektorke 0 Napisano Sierpień 27, 2011 niestety z przykrością muszę powiedzieć że masz chyba znajomości w moderacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Sierpień 27, 2011 ofiary losu do statystyk sie nie liczą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyrektorke 0 Napisano Sierpień 27, 2011 tak czy siak .... to będzie kontynuatorka myśli dyrektore na forum KURWA czuję się tak jakby mi ktoś psa zabrał :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 27, 2011 a ofiary brzydoty zakompleksienia und głupoty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Sierpień 27, 2011 czy to oznacza brak seksu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Sierpień 27, 2011 zbyt wysoko golonkin zadarlas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Sierpień 27, 2011 przepraszam PŚP, zapomniałem... nigdy o nich nie myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kot PŚP Napisano Sierpień 27, 2011 ej, daj mi jesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 27, 2011 aburabi } no widzisz, ja też o nich nie myślę, ale dziś fota Dyrki mi o nich przypomniała mój kotełek ma wsze pełnom miskę także wypiertalaj uzurpatorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ta, i może jeszcze czystą Napisano Sierpień 27, 2011 kuwetę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pin-up Girl 0 Napisano Sierpień 27, 2011 wyebane na dyrke ważne że impra trwa ra ta ta kto chce dryna z AMOLEM ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Sierpień 27, 2011 a czym? Sam Amol to już niezły drin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 27, 2011 kuwetę sprzątam dwa razy dziennie a jak strzeli klocka to od razu a wodę to mu zmieniam 5x dziennie, bo lubi świeżą impra to mi się zacznie za 2h także wypiertalaj z tą marną imitacją alkoholu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pin-up Girl 0 Napisano Sierpień 27, 2011 servuję: *amol z kolą *amol z sokiem grejfrutowym *amol z sosem tabasco *czysty amol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pin-up Girl 0 Napisano Sierpień 27, 2011 Pśp spadówka ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 27, 2011 raczej Ty ode mnie. Tyś się przyplątała nie ja. więc ogarnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meet Sue Be She 0 Napisano Sierpień 27, 2011 Pinapka ale Ty jesteś poryta a fazę masz chociaż po tym?? wróć, gupie pytanie, jak widać, tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Sierpień 27, 2011 PŚP zaprosili cię do party w World of Warcraft :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kot PŚP Napisano Sierpień 27, 2011 taaa i znow z imprezy przyjdziesz zalana lzami ze cie nikt znow nie poderwal i bedziesz mie molestowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 27, 2011 nie. w simsach dostałam zaproszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meet Sue Be She 0 Napisano Sierpień 27, 2011 kuźwa Paletz, jaka tu jest chujnia :O nie ma porządnych tematów co by se ponabijać postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pin-up Girl 0 Napisano Sierpień 27, 2011 Ardbeg und Johnnie Walker Green Label mniammmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 27, 2011 pśp to pryszczate gówno } no to spoko zią Meetsue, a ja zaraz spiertalam to pomyśl co wtedy ściągnij se lepiej ze 3 dobre filmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Sierpień 27, 2011 PŚP, to musieli ostatnio jakis update zrobić i teraz moża zatrudniać służące w simsach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 27, 2011 aburabi } a nie wiesz, że jest dodatek "zwierzaki" ? zaprosili mnie jako dobrą sooczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Sierpień 27, 2011 :D, to baw sie dobrze PŚP ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meet Sue Be She 0 Napisano Sierpień 27, 2011 mam ich ze 20 Palztu, ale dziś już sie naogladałam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach