Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie indore do prania

Brakuje mi proszka do prania.

Polecane posty

Chyba się zaangażowałem...

Gość ah ta vectra
daniel w proszku - po prostu go zalej

chciałbym wylizać ci jajeczka i possać żołędzia :classic_cool: z której wiochy jesteś? mogę przyjechać :D

Gość IMO13850
Pedofile...nawet na Kafeterii. :classic_cool:

Też ją lubie ;). I odczepcie się od niej, ona nie jest żadnym Danielem, wyjaśniło się przecież :O ;)

Gość brawo ladaco miłośniku
młodocianych transseksualistów o wybujałej wyobraźni..

Gość IMO13850
Pindor do prania "Daj mi dowód, że się wyjaśniło. Kiedy i gdzie, to może uwierzę" A czy to ważne? Przecież nie będziemy tutaj rozbierać na czynniki pierwsze preferencji Ladaco. :classic_cool:

No wyobraźcie sobie - 15 latek udaje kobiete na kobiecym forum, wszystko zmyśla i przez ponad pół roku przez kilka godzin dziennie się za nią podaje. Czy to się trzyma kupy? Przecież to jest niemożliwe i nie realne. Zresztą tego Daniela wypromowała pśp, a jej raczej się nie powinno wierzyć. Dzisiaj już próbowała oczernić dyrektore i prawie sie jej udało :O. Każdy kto ma cokolwiek w głowie i jakiekolwiek logiczne myślenie zrozumie że te wymysły są niemożliwe. ProszuŚŚ kochany co tam ;)

IMO sram na ciebie i twoje zdanie. Jesteś mało inteligentny i na poważne tematy nie da się z tobą normalnie rozmawiać. ladaco, ty też daj sobie spokój, nie lubie lizodupów. Nie musisz stawać w mojej obronie. Nie mam zamiaru im niczego udowadniać chociaż bym przecież mogła sobie np. zrobić zdjęcie z karteczką. Dla mnie to tylko forum, większość mnie lubi. Z wieloma osobami rozmawiam na "privie", mają w dupie to co myśli Carrie, IMO i cała reszta popaprańców..

Gość dialog telefonia
e tam na upartego jakby się zaparł wszystko da radę zrobić, tylko trzeba mieć zapał, konsekwencję i upór ale po chuj coś takiego robić? jednak z drugiej strony mało to odmiennych osób chodzi po naszym globie...

Gość IMO13850
Jeden na uczuciowym przez 6 LAT opowiada o wróżce, która mu przepowiedziała miłość, to czemu jakże niewychowany (nie klnij synku - jakbym się uparł, to mógłbym zostać Twoim ojcem. :P ) Daniel, nie miałby przejść tymczasowej (miejmy nadzieję..) "operacji" zmiany płci. :classic_cool:

Gość też podzielam zdanie ladaco
nie wierze żeby 15-sto latek wymyślał o rodzinie, różne kłótnie awantury. Pisałam z nią nie raz np. na e-mail bardzo miła dziewczyna

I jak sama sobie odpisywała... no tak, bardzo inteligentna. Nie wypowiada się jak osoba po studiach prawniczych. Ba! Nigdy, ale to nigdy nie udzielała się w tematach, gdzie był problem związany z prawem, w których to każdy się udzielał kto coś wiedział. Gdyby miała wiedzę, to by się udzielała. Ale tej wiedzy nie ma. Diagnoza? Ściemnia.

Ty chyba naprawde żadko bywasz na forum. Nawet przedwczoraj odpowiadałą na temacie niedziela, pewnej dziewczynie któa zaczyna studia prawnicze. Nawet ja wysłałam do niej e-maila i nawet trafnie mi odpowiedziała. MałaBlondynka też podobno do niej pisała. A to że sama sobie odpisywała? to jest właśnie jej inteligencja robiła całą kafeterie w konia najpierw w indora a ostatnio że sama ze sobą rozmawia. Słabo pidnorku słaaaaabo!. Bronie jej bo ją szanuje i wiem że takie oszczerstwa są tylko i wyłącznie z zazdrości..

Gość proszek jaki pozytek
ma z ciebie facet i dziecko skoro ty kurwa calymi dniami tu siedzisz

Gość IMO13850
Indor do prania "hmmm." Nie "hmmm", tylko "gul, gul, gul"...ewentualnie "Danieeel! Obiaad!". :classic_cool:

Gość ptasiek nastroszony
plynu

To ja Cię tu bronie, przedstawiam w innym świetle a ty mi tu lizodup? Ty franco jedna :O :classic_cool:

O przepraszam, z dziećmi każdą wolną chwile spędzam. Mam "parke" więc najczęściej same sobą się zajmują, a jak ja przyjde to "ić, ić z tąd" do mnie :P A co do męża, o niego to ty się już nie martw. Odwidzięczam mu się wieczorem ;)

Gość IMO13850
Proszek do prania "...ty franco jedna" - odrazuj lepiej" Lepiej, bo w formie żeńskiej. :classic_cool:

Gość IMO13850
Proszek do prania "...morda," Daniel - gratuluję emocjonalnego wyczucia, albowiem dokładnie to samo pomyślałem pierwszy raz widząc Twoje zdjęcie. :classic_cool: Dobra będzie z Ciebie samica, jak już zdecydujesz się na operację...tylko mało empatyczna - popracuj nad tym. :P