Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrosc zakompleksonychhh

WKURZAJĄ MNIE TE MAMUSIE CO WIEDZĄ JAK TO JEST PO PORODZIE

Polecane posty

Ja w ciazy przytylam 12kg, mialam nie duzy brzuszek ciuchy z 36 zamienilam na 38, najbardziej bałam sie ze brzuch mi zostanie po ciąży ale podczas porodu wszystko zeszlo jak z balona. ze szpitala wychodzilam po 4 dniach z plaskim brzuchem w obcislym topie. nie odchudzalam sie po ciąży bo dobrze sie czulam w swoim ciele, mialam 3kg nadprogramowe ale one mi nie przeszkadzaly przy wzroscie 172cm wazylam 58kg. Jak wychodzilam z dzieckiem na dwór to sie zdarzalo np ze jedna kolezanka jak zobaczyla mnie z małą o mnie tak wyciskala po BRZUCHU chciala sorawdzic czy mam jakis pas obciskajacy, a ostatnio doszly mnie ploty ze podobno zrobilam przy porodzie liposukcje brzucha hahaha głupota ludzka nie ma granic. na sali obok widzialam dwie mlode dziewczyny ktore mialy po porodzie tak samo plaskie brzuchy jak ja.ginekolog na obchodzie mi powiedziala ze to nie moja zaslug tylko natury i ze to sa uroki mlodego macierzynstwa, ale widzialam tez panią grubo po 30 ktora byla po ciazy szczuplutka jak patyczek. oczywiscie wiecej bylo dziewczyn z takimi brzuchami jak to moj tato okreslil ''jakby dlaej w ciazy byly''. ale to starsze dziewczyny byly ode mnie. ja rodzilam w wieku 22l

Gość natalieee87
co sie tak podniecasz moja mama urodzila mojego brata w wieku 37l i miala po porodzie brzuch plaski jak deska

Gość xdxd
ja mam 36 lat i 2 miesiace temu urodzilam dzidzie i brzucha tez nie bylo po porodzie, wiec to jednak nie zasluga wieku tylko genow

z głową to mają coś te pasztety z wielkimi brzuchami, mnie macaja po brzuchu, a ciagle widze komentarze np pod Alicji Bacheldy zdjeciami po porodzie ze napewno skórę usunela po porozie, Miranda kerr ze poprawiona BZDURRYY zakompleksione wieloryby nie dopuszczaja do siebie mysli ze kobieta moze po porodzie byc szczuplą laską bez pmocy skalpela

Gość dziewczyno ale
jestes POPIERDOLONA!!! :O

Gość abc nie ujawnie sie
podobno im bardziej kobieta jest wysportowana/ prowadzi aktywny tryb życia przed ciążą tym większa szansa że nie bedzie zwis brzucha po ciąży. u mnie się sprawdzilo. Koleżanki patyczaki przed ciążą ale bez mięśni i kondycji, w ciąży zamieniły się w wieloryby? czemu?

w pewnym sensie tak bo ze mna na sali lezaly dziewczyny 26, 27 i 25 l i wszytskie mialy wielkie brzuchy i patrzyly z zazdroscią na mnie widzialam to bo były nawet nie uprzejme w stosunku do mnie chociaz nie mialy powodu ale jak spojrzalam na ich brzuchy to wiedzialam o co chodzi. byla tez jedna pani rodzila 5 dziecki miala 43l wysoka szczuplutka nikt by nie poznal ze rodzila chociaz jedno

ja nie ćwiczylam ale bylam aktywna po dziennie studiowalam i codziennie na uczelnie biegalam do 9 miesiąca. a brzuch mam dalej plaski jak deska, nogi tak samo szczuple. najlepsze ze jak urodzilam w lipcu,zaczelam po porodzie nowy kieruek i koledzy z roku sypneli mi kompelement ze niemogą oderwa wzroku od mojej figury hehe nie przyznalam sie nawet ze mam w domu 3 miesieczne dziecko

ja stawiam na geny i nature , na pewno nie na wiek. Znam kobietke , ktora urodzila 5 dzieci i wyglada szczuplo i bardzo mlodo , a ma prawie 40 lat. Ostatnie dziecko urodzila 2 lata temu. wyglada dzisiaj jakby miala 20 - 25 lat .

ja w szpitalu po porodzie jak sie ubralam zeby wyjsc przed szpital na powietrze i wracam na sale a pielegniarka pyta do kogo pani a ja mowie ze do dziecka bo wyszlam tylko sie przewietrzyc to wołala lekarza bo nie wierzyla myslala ze przyszlam komus dziecko podciagnac. a moja mama jest bardzo niska ma tylko 165cm i jest okrąglejsza moj tata jest wysoki i w niego sie na szczęscie wdalam ale balam sie jak cholera ze po ciazy mojej mamy geny sie ''wtrącą'' ale od ojca sttrony kazdy szczuply wysoki

ja poznalam kobietkę wpadla z mezem teraz z 3 dzieckiem a ma 46l poporstu ja niewierzylamz ze ona ma tyle dawalam jej góra 36l a teraz jak w ciazy to jeszcze lepiej wyglada niektórym ciąza słuzy

gowno prawda czy wiek czy sport czy cos innego. np moja kolezanka 21 lat zawsze z lekka nadwaga zero sportu nic takie kluchy z niej. byla w ciazy brzdyl miala oblesny jak kazdy ciazowy z reszta ale w dodaatku tak ogromny jak te polki na ktorych sie cwiczy... masakra. jakby miala tam conajmniej trojke czegos... potem widze ja niedlugo po porodzie brzuch paski wrocila do swojego stylu czyli bluzki ktore odkrywaja brzuch i jakby nigdy nie zabachorzyla dalej ta sama figura

Gość to ja narcyz się nazywam
oj dziewczyno, to nie te z tymi brzuchami mają problem z głową, ale ty sama! w kązdym poście podkreślasz jaka jesteś Naj, cudowna, wymiary modelki 90-60-90 :P musisz to chyba pisać żeby się dowartościować, bo człowiek który jest dumny sam z siebie nie będzie wypisywał farmazonów na temat swojego wyglądu :D urodziłam w wieku 31l. też nie miałam brzucha, wiek nie ma nic do rzeczy, ale problemy jakie ty tu wipisujesz w tak młodym wieku, gdzie dla ciebie wygląd twojego brzucha to temat priorytetowy na to forum, no to sorrry. Mówi samo za siebie. Idę poczytać dobrą książkę, bo bardziej cenię oczytanie i intelekt niż to czy ktoś ma płaski brzuch czy nie! :D

Gość a jeszcze jakieś osiągnięcia
w swoim życiu masz? czy tylko ten płaski brzuch jest Twoim największym i jedynym osiągnięciem życiowym?:O:O:O aż przykro czytać to co tutaj piszesz i jak bardzo się na tym skupiasz:O no ale przynajmniej wiek Cię tłumaczy...

Gość paolla olla
hmmm..no fajnie, twoj dzieciak ma matke z plaskim brzuchem ale szkoda ze tępą jak but i ograniczona ze hoho:O

Gość haha no bo wlasnie
165 to jest przecietny polski wzrost wg statystyk, a nie bardzo niska :/

Gość slea
autorko ja po porodzie w zaledwie 3 dni zjechalam z 72 kg do 62 i z powodzeniem nosilam rozmiar 36:) mysle ze to kwestia genow i natury...na co nie mamy wplywu

Gość jajko niespodzianka
Weź zamilcz już dziewczyno bo się ośmieszasz. Co ci po tym płaskim brzuchu jak we łbie masz gów.no zamiast mózgu hah. Ty zdania nie potrafisz sklecić porządnie nawet i w ogóle jakie ty masz problemy , jak gimnazjalistka...

dokladnie ja mam 164 i tez nie uwazam sie za niska. niskie sa te co maja 150 np

gowno prawda czy wiek czy sport czy cos innego. np moja kolezanka 21 lat zawsze z lekka nadwaga zero sportu nic takie kluchy z niej. byla w ciazy brzdyl miala oblesny jak kazdy ciazowy z reszta ale w dodaatku tak ogromny jak te polki na ktorych sie cwiczy... masakra. jakby miala tam conajmniej trojke czegos... potem widze ja niedlugo po porodzie brzuch paski wrocila do swojego stylu czyli bluzki ktore odkrywaja brzuch i jakby nigdy nie zabachorzyla dalej ta sama figura

Gość ty masz IQ ???????
ty masz wogóle inteligencję, czy zeszła ci po ciązy tak szybko jak ten brzuch???? :D "ja w szpitalu po porodzie jak sie ubralam zeby wyjsc przed szpital na powietrze i wracam na sale a pielegniarka pyta do kogo pani a ja mowie ze do dziecka bo wyszlam tylko sie przewietrzyc to wołala lekarza bo nie wierzyla myslala ze przyszlam komus dziecko podciagnac." taaa jasne, wyszła pewnie w piżamie/koszuli nocnej/szlafroku i pielęgniarka nie wiedziała że to ta ynteligiętna z odziału, co urodziła??? buhahahhahaa bo tam zapewne 100 kobiet po porodzie leżało, że nie potrafiła ciebie i twego płąskiego brzucha spamiętać, bo dziewczyno ośmieszasz się :D Ten twój drugi kierunek studiów, już tu nic nie da, ta twoja głupota jest nieodwracalna, niestety :D

musiala od razu wychodzic w tych szmatach? czyli pizamie szlafroku itd? nie kazda moze ma ochote wygladac jak pasztet paradujac w tych worach. pewnie ubrala sie w normalne ladne ubranie, wygladala schludnie uczesala sie itp wiec mozliwe ze pielegniarki nie pomyslaly ze to pacjentka bo wszystkie laza z tlustymi kudlami byle jak nawet przed szpitalem ...

Gość niby gdzie Elsa21 leżą
z tymi kudłami tłustymi? u ciebie na wsi?:P

Gość kolejna głupia prowokacja
:)

matka i znajome mowily. ze nawet robia tak ze pudrem takim bialum dla bachorow sypia sobie wlosy zeby nie wygladaly na tluste... bleeee. pozatym nieraz bylam w szpitalach czy przed nimi i widzialam mnostwo takich oblesnych bab.

to prawda bylam zadbana w szpitalu, mialam zrobiony makijaz podczas porodu i podczas pobuty anie chcialam łązic w szlafroku jak flegma jakas.

Gość mama sama w domu...
moja siostra urodziła 1 dziecko w wieku 21 lat kolejne w wieku 26 lat, zawsze była szczypała jak patyk a teraz wygląda okropnie rozstępy mimo to że smarował się kremami od 2 miesiąca ciąży a nadwaga to chyba z 15 kg jak nie lepiej, także nic nie ma wiek do tego ja urodziłam 1 dziecko w wieku 29 lat mam tylko 2 kg na + niż przed ciążą.

Gość ty masz IQ ???????
"mialam zrobiony makijaz podczas porodu i podczas pobuty" hahahhahahah no faktycznie masz coś z głową :P ten makijaż na porodówce to żeby sie podobać lekarzowi i położnym, które w tym momencie ci zaglądały w zakrwawione krocze i podcierały tyłek jak popuścilaś???? buahahhahahaha i ten makijaż na obchodzie, niezłą miały z ciebie zlewe te położne. Jak ktoś jest ładny i nie ma kompleków to i na porodówce będzie chodził bez makijażu :P