Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrosc zakompleksonychhh

WKURZAJĄ MNIE TE MAMUSIE CO WIEDZĄ JAK TO JEST PO PORODZIE

Polecane posty

Gość truskawkowa ona
no jasne..cos dłuuugo spaceruje:D boze,dziewczyny nie piszcie z ta zalosna idiotka:O toz to niedzielny przypadek mega frustracji,zalu i zazdrosci:O

Gość gdzie robiłaś ten licencjat
no idź, idź "Z TĄD" :D poczytaj może trochę SOJP zrobisz chociaż coś dla umysłu, nie tylko dla ciała, tak dla odmiany:D

Gość dżordżini armani
fajnie to ty masz nasrane w głowie :/ wielki życiowy wyczyn urodzić bachora i mieć płaski brzuch :[ jesteś innowacją w budownictwie:D bez dwóch zdań :D

seiusz no wlasnie ja o tym ze sam tusz czy puder zeby sie nie swiecic ale tamte maja swoj obraz makijazu czyli tona tapety tynk na ryju. ale zaraz i ciebie pewnie zjada ze jak przyjdziesz chocby tylko z tym tuszem na rzesach na porodowke to caly szpital wybuchnie smiechem... zal.

literówki??? nie rozwalaj mnie do reszty, analfabetko:D

Gość majówka 2011
hello w maju urodziłam maluszka. przytyłam 16 kg. Do punktu wyjscia zostało mi 5 kg - noi co z tego???!!! Zgubie bo nie siedzę w miejscu. Brzuch owszem mam płaski od 2 m-cy. zszedł najszybciej. A propo malowania na porodówce. hmm Osobiści emiałam tylko rzęsy w tuszu. Ale po porodzie na sali miło było się podretuszować bo nie mogłam patrzec na dziewczyny które były w zakrwawionych koszulach i tłustych włosach. Bardzo dziwnie na mnie patrzyły jak się malowałam, a przecież był czas na to, więc dlaczego nie. POLKI DBAJCIE O SIEBIE NAWET TAM!!!!!!!!!!!!!!!

tak literowki jakbys iew iedziala litery z i s sa onok na klawiaturze a ja nie przte co pisze bo szkoda czau tylko lece byle jak. to tylko forum i pisze do idiotek wiec nie mam po co sie starac. a wiejskimi panienkami to jestescie wy bo nie macie za grosz tolerancji. niech kazdy robi co chce a wam nic do tego.

półgłówku, nie tłumacz się:O ten wyraz pisze się łącznie więc nie wmawiaj nikomu literówki:O idź, lepiej jak już wspominałaś i poczytaj ten słownik dobrze ci zrobi:D

rany ile darcia o to czy ktos sie maluje czy nie. hahaha :D kazdy robi co chce i tyle. niech sobie nawet tipsy na porod robia jak lubia i co wam do tego? nic! wasze zycie nie wiec zajmijcie sie soba a nie krytykowaniem ze umalowana kobieta jest od razu pusta gowniara.

nie tlumacze sie kretynko bo niby przed takim pustym sakomleksiony wrednym serem jakim sjetses ty>? haha :D cchialabys :P

Gość klarak ale to 20-letni smarkat
y pustak założył ten temat więc o co ci chodzi?

nie podniecaj się tak, bo ci żyłka w dupie pęknie:D

z tego co czytalam do autorka ma 24 lata chyba a nawet jesli 20 to co z tego? nie ma prawa o sibie dbac malowac sie? pozatym widze ze bardziej czepiacie sie nie autorki tylko tej viviene ktora pisze cala prawde i ma racje

Gość Zazdrosc zakompleksonychhh
viviana daj spbie spokój z tymi prostaczkami, sfrustrowane matki polki, idźcie umyc wlosy bo pewnie całe w smalcu

Gość ma prawo a my mamy prawo
jej pisać, że jest skończoną idiotką

i jak widze to was boli ze ktos ma inne zdanie od was a w dodatku ma calkowita racje . braklo wam argumentow to zaczeliscie sie czepiac bledow- standardowy ruch na kafeterii...

Gość seiusza
Ma ktoś ochotę w pełnym makijażu na porodówce siedzieć - proszę bardzo, ale niech ne wmawia mi, że skoro ja byłam bez choćby tuszu do rzęs to jestem niezadbana... O to chodzi. Poza tym wkooorwia mnie autorka, która pisze o matkach które najlepiej wiedzą jak to jest p porodzie, że ją denerwują itp a tyczasem sama taka jest.

Nie chce mi się tego wszystkiego czytać, ale wkurza mnie przekonanie, że jak dziewczyna się nie maluje, to jest zaniedbana. Ja nie widzę potrzeby codziennego nakładania makijażu, mimo to śmiem sądzić, że nie zaliczam się do zaniedbanych :D A z drugiej strony jak ktoś lepiej czuje się w pełnym lub nawet delikatnym makijażu, to czemu nie? A dyskusja o wyższości makijażu nad naturalnością jest bezcelowa i nic z niej nie wyniknie, każda będzie bronić swojego stanowiska. A co do płaskiego brzucha po porodzie, to szybko zgubiłam brzuch, ale nie powiem, że był idealnie płaski. Natomiast leżała ze mną dziewczyna, której brzuch wyglądał, jakby nigdy w ciąży nie była. I tak, zazdrościłam jej, ale nie na tyle, by spędzało mi to sen z powiek :P

Gość mamamamann
dziewczyny ja rodziłam w szpitalu gdzie nie wolno nawet mieć zrobionych czytaj pomalowanych paznokci, bo w razie cc anestezjolog potrzebuje miec wgląd w stan krążenia czy paznokcie np, nie sinieją itd. żadnych makijaży na sali porodowej czy operacyjnej, a wiadomo że przy porodzie to czasami w minutę podejmowana jest decyzja o cc. niektórym pomy7liła sie impreza z porodem. zajmijcie się czyms pozytecznym, drogie panie, szkoda czasu na bzdury wklepywane w klawaturę.

Gość ormanka
macie po 2 latka czy po dwadzieścia parę? bo czytając ma się wątpliwości. trochę rozumu życzę zwłaszcza tym co uważaja że inni im zazdroszczą....

Jezeli ktos pisze o tuszu do rzes, podkladzie itp na porodowce to nigdy tam nie byl ani dziecka nie rodzil. Ja 2tyg temu urodzilam i ani by mi przez mysl nie przeszlo zeby sie malowac :D W czasie porodu musialam pare razy wchodzic pod prysznic zeby zlagodzic bole, lala sie dobrze ciepla woda bylo mnostwo pary az wlosy mialam mokre... w takich warunkach kazdy makijaz po prostu splynie i wtedy to dopiero bym wygladala :D A poza tym na porodzie dzieja sie taki rzeczy, ze zeby myslec o maijazu to trzeeba miec cos nie tak z glowa.

A poza tym czlowiek umeczony skurczami , przepocony i czasami opadajacy z sil... gdyby mi ktos mowil zebym sie malowala na porod to bym stwierdzila , ze chyba ocipial.

Gość zalosna autorkaaa
Zalosna autorka pisze tylko zeby sie dowartosciowac, bo w kazdym poscie wtraca jaka to ona ladna i jak jej komplementy prawia. Czlowiek z prawidlowym poczuciem wlasnej wartosci nie musi tego robic. Ale jak ci to poprawia humor to pisz dalej o twoim brzuchu, makijazu, kierunkach, mezu... - pewnie wszystko tak samo zalosne jak ty sama.

jagoda, gratulacje! :) kiedy rodziłaś? miałaś termin jakoś na sierpień z tego co pamiętam? a co do porodu - mi wystarczyło, że wzięłam prysznic, umyłam włosy i ubrałam się w czystą piżamkę, żeby się czuć czysto i świeżo. rodziłam 12 godzin i makijaż, czy raczej jego brak, to była ostatnia rzecz, o której myślałam w tamtej chwili. ważne było dla mnie tylko dziecko. ale każdy ma inne priorytety. Adam ur. 24.05.2011, 4,380 kg, 61 cm, SN http://www.suwaczki.com/tickers/gg642n0afmxez7w3.png co znaczy słowo "spasować"? ;)

Gość koliawslo
piszcie co chcecie, ale ja wma zazdroszcze tych płaskich brzuchów. Ja 4 mce po, nadal mam duży, jak w 5 mcu. A była ze mną na sali dziewczyna, która miała na drugi dzień płaski jak deska!

kurna to ja jakaś dziwna jestem bo ani o tym nie myślałam o porodzie. Zazdrościłam tylko jednego dziewczynom - że już wychodzą, bo moim marzeniem było znaleśc się w domu z moimi mężczyznami. Płaski brzuch po porodzie nie był na liście moich priorytetów, to samo z makijażem :D ale co kto lubi :P