Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrosc zakompleksonychhh

WKURZAJĄ MNIE TE MAMUSIE CO WIEDZĄ JAK TO JEST PO PORODZIE

Polecane posty

Gość keeeshhhha.
ja tez mialam lekki makijaz podczas porodu i politowanie to budziły te młode zaniedbane dziewczyny z tlustymi wlosami obraz nędzy i rozpaczy.

Gość to nie chodzi o...
No to świetnie, że tak fajnie sobie radzisz, szczerze. Jeszcze trochę skromności włącz i dziecko ucz, że nie jest pępkiem świata, żeby wyrosło na fajnego człowieka, to już będzie super :)

a wy dalej o tym makijazu na porodowce... jak traficie z bolami i bedziecie mialy na sobie makijaz to nie dopuscicie do porodu dopuki go dokladnie nie zmyjecie ???????? bo co ludzie powiedza?? beda sie smiali czy nie???? wy w ten sposob myslicie wlasnie.

tak podczas ciazy skonczylam licenjat z ekonomii a podczas wychowania dziecka cignelam dwa, pisalam ze zaczelam jeszcze nowy kierunek, robilam mgr z dwoch juz kierunków

Gość pocieszajcie się dalej
głupie, puste, młode gówniary:D już sam fakt, ze taka siksa ma rodzic budzi politowanie, zrozumcie to

teraz mam 24 lata nie 21 czytaj ze zrozumieniem..

ooooooo albo wg was kobieta w ciazy przez cale 9 miesiecy nie powinna sie ladnie czesac ubierac malowac farbowac golic dbac o siebie bo przeciez w kazdje chwili moze zaczac rodzic i co jak trafi na porodowke z makijazem!!!!!!????? caly szpital bedzie sie nabijal o rany!!!!!

Gość keeeshhhha
jak dziewczyna ma lekki makijaz na porodówce to mi sie wydaje ze nawet polozne, lekarze odbierają ją inaczej- nie jako kolejna rozdartą babe. naprawdę żalosny to widok sala pełna zaniedbanych, śmierdzących potem bab. dbajcie o siebie kobiety bo to ze macie dziecko to nie jest zadne wytłumaczenie

Gość seiusza
To, że skończyłaś coś nie oznacza ze jesteś intelignetna. Po twoich wpisach można sądzić, że skończyłaś studium zakładania tipsów i masz nie iloraz a iloczyn inteligencji... Dziecinko też rodziłam, w ciaży przytyłam raptem 9 kg, jak wychodzilam ze szpitala też miałam płaski brzuch i nie pdniecam się tak jak ty. Nie musiałam być umalowana w szpiatlu i jakoś byłam zadbana, (wystarczło spojrzeć na moje paznokcie) W ciąży skończyłam elektronikę spec. radiokomunikacja dziennie na PW a zaocznie studiowałam prawo... Zawsze jesem zadbana i niekonicznie wytapetowana.

Gość gdzie robiłaś ten licencjat
? na jakiej uczelni?> i niby gdzie w wieku 22 lat zrobiłas magistra?

22 lala to siksa?? moze nie kazdy ma ochote zeby potem z jego dziecka sie w szkole nabijali ze jego rodzice wygladaja jak dziadkowie...

ojej i wciąż przeżywasz ten płaski brzuch??? po dwóch latach od porodu nadal nie daje ci to spokoju? biedactwo naprawdę zabawna jesteś:D:D:D gratuluję problemów życiowych:D

spokojnie mogla zrobic studia 3 letnie. 19 lat konczy szkole 22 lata konczy studia. a moze poszla rok wczesniej do szkoly wiec nawet jakby wam wiek nie pasowal to takie przypadki ze dziecko idzie wczesniej tez sie zdarzaja.

ja w ciazy bylam zawsze zadbana, czasami na ulicy nieznajomi męzczyzni mowili mi komplmementy : jaka ładna mama, śliczny brzuszek to mile ze będąc w ciąży kobieta moze uslyszec komplementy od obcych mężczyzn. to poprawia humor przy tych 12kg nadprogramowych

Gość seiusza
I nie rozumiem? Jak nie mam makijażu to muszę być z automatu zaniedbana? Mnie śmieszą te pisdy z tapetą na ryju i tłustymi włosami i brudem za paznokciami dłoni i stóp. To jest dla mnie niedbanie o siebie a nie ku$#%@wa makjaż wiejskie panienki.

magistra zrobilam w TYM ROKU z obu przedmiotów

no tobie jak widać tylko humor poprawiają komplementy dotyczące urody:D ludzie, jak można być tak pustym?:O normalnie aż przykro to czytać:O może znowu zajdź w ciążę, to znowu usłyszysz od obcych facetów jaka to piękna nie jesteś:D ty tak na serio to wszystko? bo az trudno uwierzyć:O

seriusza masz acje popieram. jednak lekki makijaz to podstawa uwazam, kobieta wyglada na zadbaną. osttanio rozmawialam na ten temat z kolegami i faceci nie lubią dziewczyn z tzw tapetą ale lekki makijaz jest obowiązkowy bo im dziewczyna tez sie wydaje zaniedbana gdy nie ma chociaz odrobiny makijazu

Gość A mnie się coś zdaje...
Dziewczyno, czy ty naprawdę masz jakiś problem? W każdym poście wypisujesz, jaka to jestes wspaniała i kto ci komplementy sadził. Coś jakoś czuję, że może w tej calej wspaniałości jest jeden zgrzyt - ojciec dziecka kopnął cię w zad. Zaraz napiszesz, że masz męża lekarza, prawnika, względem astronautę o wyglądzie półboga, który nosi cię na rękach, tak, tak, jasne 🖐️

Gość seiusza
Ps. Wiesz że sama jesteś teraz taką mamusią która najlepiej wie jak to jest po porodzie? Mnie też takie idiotki irytują...

biedna jesteś, naprawdę:O co tam jeszcze faceci lubią a czego nie? podziel sie z nami tą najbardziej istotną w życiu wiedzą:D

nie widze w tym nic dziwnego pustego i glupiego jak kobiecie poprawia sie humor jak uslyszy komlementy na temat urody swojej np. to normalne moze dla tych ktore to dziwi jest chore bo nigdy komlementu pod swoim adresem nie uslyszaly i nie widza ze to naprawde mile?

Gość truskawkowa ona
wow.....masz takie zjebiste zycie, super figure,skonczone ekstra studia...i co? spedzasz niedzielny poranek na kafe ujadajac jak wsciekły pies...faktycznie, pozazdroscic ci smutnego zycia sfrustrowana kretynko...:O:O :O

Gość Vivianaaa robisz się żałosna
wiesz? :O Odpuść z tą marną adwokaturą, bo zaczyna to jakieś skomlenie przypominać.

a nie kopnął mnie mój mąż w zaden zadek jestesmy razem juz 6 lat i tak smao o mnie dba jak kiedys i kochamy sie i seks tez mamy świetny

Gość seiusza
Dla mnie żaden majkijaż to nie jest podtsawa. Podstawą jest dbanie o siebie a niekoniecznie malowanie. Na codzień używam tylko tuszu bo niczego innego po prostu nie muszę. W zeszłym roku miałam przedłużone rzęski i nawet tuszu nie używalm. I jeżeli już robię makijaż to nie dla innych tylko dla siebie. Więc opinie kolegów (a pracuje tylko z facetami) nie interesują mojej osoby. JEstem ładna i pewna siebie bez malowanki na ryju. A podejrzewam, że dbam o siebie trochę wiecej niż nie jedna kobitka.

dobra ide z tad bo zal czytac. zazdrosc z was kipi bo inaczej byscie olaly to czy ktos sie maluje czy nie czy cieszy z komplementow czy nie itp itd. zwykla zazdrosc . paaaaaa matki polki kury domowe :D

odpoczywam sobie bo mąż wyszedł z synkiem na dwór zebym miala czas dla siebie, zawsze tak robi z rana :) wiec pije kawke i rozmawiam tu sobie z wami i jest fajnie :)

Gość seiusza
Vivianaaaaa zakup słownik to jest podstawa. Wiejska panienko.