Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiwetka33!!!!!!

Wkurza mnie córka mojego faceta

Polecane posty

Gość Wiwetka33!!!!!!
te odkurzanie, mycie podłog, pomoc w kuchni, ogólnie porządki to sa jej obowiązkami domowymi, więc to codziennie wykonuje w ramach obowiązków a nie kary

Gość 9989988
wpierdziel jej ale tak porządnie wtedy zacznie chodzic jak w zegarku

Gość Julaaaaa.
ale wszyscy komentujacy sa obludni!!!! nie martw sie, autorko, tak to jest na kafeterii, ze nie wazne co napiszesz i jaki masz problem, wazne, zeby kogos zjechac :) co do Twojej sprawy, zgdzam sie z Toba calkowicie. znam kilku 5-6 latków i nie zachowuja sie w ten sposob, tzn nie probuja zwracac na siebie w taki zenujacy sposob uwagi. rysuja, ogladaja kreskowki, prosza, aby ktos z nimi porzucal pilke... i to sa mel dzieci , ktore nie chodza jszcze do szkoly. dla mnie to niewyobrazalne, ze 11latka moze sie tak zachowywac. poza tym, wiadomo, ze dziewczynki szybciej dorzewaja emocjonalnie i rozumiem , gdyby chlopak w tym wieku blaznowal, to wiadomo, ale 11latka jak widac jest NASTOLATKA juz i robienie filkolkow, przeszkadzanie Tobie w waznych spotkaniach jest zenujace. widac, ze dziecko jest zaniedbane i niewychowane, bo nikt jej nie nauczyl, ze jak mama rozmawia z kims, trzeba byc grzecznym (boze, przeciez tego sie uczy 3latki, ze nie mozna przeszkadzac!!!!!) pogadaj ze swoim facetem, nawet dla dobra tego dzieciaka, idzcie do psychologa czy co....

Krotko i konkretnie - corce twojego faceta brakuje matki.

Gość a mnie wkurza jeden z synów
mojego faceta. też ma 11 lat a zachowuje sie jak 18 latek:O Wszytko mu wolno u matki więc jak bywa u nas to zachowuję sie tak samo. Czyli chce oglądać filmy dla dorosłych, chodzić spać o 23 , decydować co będziemy robić, ma ciągle taka zblazowaną minę no i jak mamy gości to ma zawsze cos do powiedzenia nawet jak nie wiem o co chodzi.

Gość fffghghghg
spolczuje ci takiego glupiego dzieciaka pod jednym dachem, naprawde :o

Gość asdfrewq
Wez ta mala dziwk.... przypal fajka za uchem zatnij ucho I napierdalaj ile wejdzie. Ja napierdalam swojego synanod urodzenia. Urodzil sie I juz dostal wpierdal zeby wiedzial co go czeka. Teraz ma 5 lat I siedzi tylko pod stolem I spod niego nie wychodzi. Pare lat treningu I dziecko od razy wie gdzie jego kiejsce

Gość Psycholog

A ja cię bardzo dobrze rozumiem czyjes dzieci bywają irytujące ma się do nich mniej cierpliwości i to zupełnie normalne rodziny patchworkowe maja ciężka nie musicie się kochać z córka partnera ważne żeby się szanować . Powinnaś spróbować porozmawiać o tym z partnerem szczerze powiedzieć ze co ci przeszkadza i ustalić wspólne zasady panujące w domu.