Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrcelinkkaaa

Dziewczyny dlaczego nie lubicie jak facet pali ??

Polecane posty

Gość twoje oczy są niebieskie
mnie nie przeszkadza jak facet pali...

Gość maaxx hee wassssss
Ja palę od 10 lat i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żebym przez to nie znalazł dziewczyny, nigdy nie śmierdziałem, trzeba umieć palić i dbać o siebie.Wszyscy sobie myślą że jak palacz to pewnie zaniedbany śmierdziel który pali jakieś Popularne bez filtra za 5 zł :) A ja jestem fajnym chłopakiem i lubię palić a jeszcze nigdy żadnej to nie przeszkadzało, kwestia ludzi jakich napotykasz na swojej drodze :) A tutaj na kafeterii to widać większość haterów siedzi :)

Gość fajne to złoooooooo
Nienawidze palaczy,są obleśni,śmierdzący,leniwi i bez silnej woli.

Gość kaczor1808
nie lubie ponieważ: 1. Dym mnie dusi 2. Szkodzi zdrowiu nie tyle palaczowi co osobą w jego towarzystwie bo palacz wdycha dym przez filtr a reszta osób nie 3. Wcale nie podnieca mnie facet który pali ponieważ kojarzy mi się to z niższą warstwą społeczną 4. Pieniądze które miałby wydać na fajki może spożytkować w inny sposób

Juz mialam jednego takiego palacza. Odor z mordy, zolte i brudne pazury, takie same zeby, zolte jak slonce! Zreszta on w ogole byl brudasem! Nigdy wiecej nie zwiaze sie z palaczem! Bleeee...

Gość energiczna młoda dupa
mężczyzna powinien palić!!!!

Gość energiczna młoda dupa
lubie dym a sama nie pale

Gość palacz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podnosze

Nie przeszkadza mi, jak facet pali. w ogóle, staram się nie mieszać do upodobań mężczyzny, byle nie robił czegoś nielegalnego, czy dla mnie obrzydliwego, to jest ok.

Gość palacz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
palenie jest seksowne tak uważają kobiety

Wypowiedzi sa smieszne, po 1 nie kazdy palacz smierdzi po 2 niech ta pani u ktorej w samochodzie zostal zapalony papieros powdycha sobie spaliny prosto z rury to dopiero zobaczy co smierdzi i ktore mnie jako palacza potrafia dusic.

Gość Mak Flaj
kobiety facet co duzo pali dobrze wali

Gość sliweczka...
u mnie jesli facet pali odpada odrazu :P

Gość Joy_J
Mi to nie przeszkadza, choć sama nie palę. Mój obecny chłopak czasem "popala" (na imprezach, jak się wkurzy) i długo o tym nie wiedziałam. Zawsze pachnący, całuje idealnie (nie czuję fajek). Do tego on tak bardzo seksownie wygląda z papierosem... Nie wiem, dlaczego miałabym mieć coś przeciwko. Zgoda, to niezdrowe, ale to dorosły facet, a nie nastolatek! Ma swój rozum, chce się truć- droga wolna. Jest wiele innych toksycznych rzeczy, którymi katujemy nasze organizmy. Nie dmucha na mnie dymem, więc mi krzywdy nie robi.

Gość gość
ODBIŁO wam???? Stare posty a wy sie produkujecie?!😡

Gość gość
Facet ktory pali to facet z jajami ja natomiast sama nie pale ale uwielbiam jak on zapali dymek to cos pieknego

Gość gość
Dziewczyny wędzone dłużej leży hehe prawdziwy facet to taki ktory : 1 pali po 2 śmierdzi rkarpetkami a po 3 czuc od niego arkochol