Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwaga mamy...

Masz kaszkę Nestle? Przeczytaj koniecznie!

Polecane posty

Gość Uwaga mamy...

"Nestle apeluje do wszystkich konsumentów, aby zwrócić kaszkę bananową o okresie przydatności do spożycia do 2012 roku; kod kreskowy: 7613033089 73, ponieważ istnieje możliwość, że zawierają kawałki szkła! Kopiuj na status, chociaż nie jesteś rodzicem. Możesz uratować życie jakiegoś dziecka

Gość stulejkowa
i.wlasnie dlatego takie kszki robie sama.nie dosc ,ze wiem co jest w srodku,to jeszcze sa bez cukru,no i owoce to owoce,a nie jakis syf

Gość Uwaga mamy...
To dobrze ;) Ja nie mam dzieci ale zobaczyłam ten status u koleżanki więc pomyślałam, że skopiuję

Tylko, że tu chodziło o kaszki bananowe Nestle które były produkowane we Francji a nie w Pl.

Gość spoko, jutro urodzisz
taaak, a nektarynki to czyste GMO a tak swoją drogą to wiecie, że nektarynki to połączenie śliwki z brzoskwinią? też dzieciom tego świństwa nie dawajcie ;)

Gość stulejkowa
jak do kaszki mozna wlozyc owoc no to sory.coraz mniej ludzi przywiazuje wage do tego co jedza,a pozniej jest tragedia,bo chorobska .

Gość fwerfwerf
najzdrowiej jest się powiesić (byle na ekoloicznym sznurku, wykonanym z włokna roślinnego ale nie GMO, ręcznie, przez dobrze opłaconych chłopów, i nie dzieci)

Gość ludzie nauczci sie czytać
to nie są produkty polskie!!!!! tylko we francji są wycofane!!!!! inne kraje mają być spokojne bo chodzi tylko o francje boże jacy ci ludzie są dziwni nie wiem co chcą tym osiągnać ale w polsce i innych krajach ludzie i dzieci mogą być spokojne ;/ to tylko Francja!!!!!!!

Gość Naucz się...
naucz sie czytac ze zrozumieniem a dopiero potem wszczynaj panike, przeczytają, że ktoś coś gdzieś i potem afery ale zeby dokladnie przeczytac infomracje to to juz nie.

Gość Nie wiem po ile jest w
Po pierwsze: to nie jest kaszka, tylko słoiczki Po drugie: to nie są polskie słoiczki, tylko francuskie

Gość trzabyło założyć topik
i nazwie kaszki nestle ale tylko we francji !!! bo ludzie w polsce angli niemiec zaraz będą sie martwić ;/ ech artykuł wyrażnie pokazuje że chodzi tylko o kaszki ze francji ..

Gość Nie wiem po ile jest w
To nie są kaszki.